Piagam pamaké

Piagam komunitas FiduLink

FIDULINK I 10 Prinsip Piagam

Kualitas, kaamanan, panipuan: daptar di handap teu tuntas, tapi ngawengku prinsip tangtu nu bisa ngakibatkeun (samentara) gantung atawa (permanén) deactivation tina akun FIDU Anjeun.numbu jeung jasa. 

 

1 - Entong masihan produk atanapi jasa Ilegal sareng Perusahaan anu nyiptakeun atanapi nganggo jasa FIDUnumbu.com 

2 - Tetep profésional sareng sopan dina sagala kaayaan sareng Agén FIDUnumbu

3 - Entong ngantepkeun jalma sanés nganggo akun FIDU anjeunnumbu atawa KANTOR KURING pikeun nyambung ka jaringan

4 - Pernah ngagunakeun jasa FIDUnumbu pikeun perusahaan sanés ti anu kadaptar sareng jasa FIDUnumbu

5 - Pernah ngamimitian kagiatan perusahaan tanpa nampi dokumén resmi atanapi aktivasina jasa ti FIDUnumbu

6 - Nyadiakeun dina 48 jam sagala dokumén profésional atawa pribadi nu FIDUnumbu meureun nanya ka anjeun

7 - Anyarkeun perusahaan atanapi jasa anjeun paling lami 1 sasih sateuacan akhir jasa FIDUnumbu

8 - Pernah nyadiakeun hiji dokumen nu geus subyek retouching nanaon nanaon

9 - Pernah ngarobah wincik kontak (alamat, telepon, jsb) tanpa informing FIDUnumbu.com

10 - Pernah nganggo jasa atanapi produk FIDUnumbu.com pikeun nyetél atawa ngadegkeun pajeg, administrasi, panipuan finansial, jsb.