Kami nyayogikeun anjeun nomer telepon lokal, non-premium pikeun ngahubungi agén FiduLink ® anjeun, anjeun bakal mendakan daptar di handap ieu: Layanan palanggan telepon FiduLink ® dibuka ti 8:00 AM dugi 7:00 PM Senén dugi ka Jumaah FiduLink ® Bélgia: +32 460 21 63 26...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Israél?
Napigasi Naon Denda pikeun henteu nyatakeun akun perusahaan di Israél? Naon ISA? Naon sarat ngalaporkeun akun? Naon résiko anu ditanggung upami henteu deklarasi akun? Kumaha usaha tiasa nyingkahan denda? Kacindekan Naon Denda pikeun gagal nyatakeun ...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Mesir?
Napigasi Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Mesir? Naon deklarasi rekening perusahaan? Naon denda anu ditanggung pikeun non-deklarasi akun perusahaan di Mesir? Kumaha usaha tiasa nyingkahan denda sareng sanksi? Kacindekan Naon denda dina acara ...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Aljazair?
Napigasi Naon Denda pikeun non-deklarasi akun perusahaan di Aljazair? Naon deklarasi rekening perusahaan? Naon denda sareng hukuman anu ditanggung upami henteu deklarasi akun perusahaan? Kumaha carana nyingkahan denda sareng hukuman? Kacindekan Naon Denda pikeun gagal nyatakeun ...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Tunisia?
Napigasi Naon Denda pikeun gagal nyatakeun rekening perusahaan di Tunisia? Naon deklarasi akun? Naon denda anu ditanggung upami henteu deklarasi akun? Kumaha denda sareng hukuman diitung? Naon akibat anu sanés tina henteu ngalaporkeun akun? Kumaha usaha tiasa ngahindarkeun ...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Maroko?
Napigasi Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Maroko? Naon deklarasi akun? Naon denda anu ditanggung upami henteu deklarasi akun? Naon hukuman sanésna anu ditanggung upami henteu deklarasi akun? Kumaha usaha tiasa nyingkahan denda sareng hukuman? Kacindekan...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Uni Émirat Arab?
Navigasi Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Uni Émirat Arab? Naon perusahaan di UAE? Naon laporan akun perusahaan di UAE? Naon denda anu ditanggung pikeun non-deklarasi akun perusahaan di UAE? Kumaha usaha tiasa nyingkahan denda? Kasimpulan Naon ...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Afrika Kidul?
Napigasi Naon Denda pikeun non-deklarasi akun perusahaan di Afrika Kidul? Naon deklarasi rekening perusahaan? Naon denda anu ditanggung upami henteu deklarasi akun perusahaan? Naon sanksi sanés anu ditanggung upami henteu deklarasi akun perusahaan? Kumaha usaha ...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di India?
Navigasi Naon Denda pikeun non-deklarasi akun perusahaan di India? Naon non-deklarasi akun perusahaan? Naon denda pikeun non-deklarasi akun perusahaan di India? Naon konsékuansi séjén tina non-deklarasi akun perusahaan di India? Kumaha usaha tiasa nyingkahan denda...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Jepang?
Navigasi Naon Denda pikeun henteu nyatakeun akun perusahaan di Jepang? Denda pikeun non-deklarasi akun perusahaan di Jepang Ukuran anu dilaksanakeun ku pamaréntah pikeun nyorong deklarasi akun Kacindekan Naon Denda pikeun non-deklarasi akun perusahaan di Jepang? Jepang mangrupikeun salah sahiji nagara ...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Panama?
Napigasi Naon Denda pikeun henteu nyatakeun akun perusahaan di Panama? Naon perusahaan di Panama? Naon kaunggulan pajak anu ditawarkeun ka perusahaan di Panama? Naon kawajiban pajak perusahaan di Panama? Naon denda pikeun non-deklarasi akun perusahaan di Panama? Naon anu...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Kapuloan Cayman?
Napigasi Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Kapuloan Cayman? Naon laporan akun perusahaan di Kapuloan Cayman? Naon denda anu ditanggung pikeun non-deklarasi akun perusahaan di Kapuloan Cayman? Naon résiko anu ditanggung upami henteu deklarasi akun perusahaan di Kapuloan...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Bahama?
Napigasi Naon Denda pikeun henteu nyatakeun akun perusahaan di Bahama? Naon deklarasi akun perusahaan? Naon résiko anu ditanggung upami henteu deklarasi akun perusahaan di Bahama? Kumaha cara ngahindarkeun denda pikeun henteu deklarasi akun perusahaan di Bahama? Kacindekan Naon denda dina acara ...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Chili?
Napigasi Naon Denda pikeun henteu nyatakeun akun perusahaan di Chili? Naon deklarasi akun? Naon denda pikeun non-deklarasi akun? Naon sanksi sanésna anu aya? Kumaha usaha tiasa nyingkahan denda sareng sanksi? Kacindekan Naon denda dina acara ...
Maca deui
Naon Denda pikeun non-deklarasi akun perusahaan di Brazil
Napigasi Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Brazil? Naon deklarasi rekening perusahaan? Naon denda anu ditanggung upami henteu deklarasi akun perusahaan? Kumaha denda diitung? Naon résiko séjén anu ditanggung upami henteu deklarasi akun perusahaan? Kumaha usaha ...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Argentina?
Napigasi Naon Denda pikeun henteu nyatakeun akun perusahaan di Argentina? Naon deklarasi rekening perusahaan? Naon denda pikeun non-deklarasi akun perusahaan? Naon sanksi sanésna anu aya? Kumaha usaha tiasa nyingkahan denda sareng sanksi? Kacindekan Naon denda dina ...
Maca deui
Naon Denda pikeun henteu nyatakeun akun perusahaan di Mexico?
Napigasi Naon Denda pikeun henteu nyatakeun akun perusahaan di Mexico? Naon deklarasi rekening perusahaan? Naon denda anu ditanggung upami henteu deklarasi akun perusahaan? Kumaha usaha tiasa nyingkahan denda sareng sanksi? Kacindekan Naon Denda pikeun gagal nyatakeun ...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di AS?
Navigasi Naon Denda pikeun henteu nyatakeun akun perusahaan di AS? Naon deklarasi rekening perusahaan? Naon denda anu ditanggung upami henteu deklarasi akun perusahaan di Amérika Serikat? Denda féderal Denda nagara Denda agénsi pangaturan Naon hukuman sanés pikeun ...
Maca deui
Naon Denda pikeun henteu nyatakeun akun perusahaan di Kanada?
Napigasi Naon Denda pikeun henteu nyatakeun akun perusahaan di Kanada? Naon deklarasi akun perusahaan? Naon denda anu ditanggung upami henteu deklarasi akun perusahaan? Naon sanksi sanés anu ditanggung upami henteu deklarasi akun perusahaan? Kumaha usaha tiasa nyingkahan denda sareng ...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Skotlandia?
Napigasi Naon Denda pikeun henteu nyatakeun akun perusahaan di Skotlandia? Naon Komisi Perusahaan sareng Asosiasi? Iraha usaha kedah ngalaporkeun akunna? Naon denda anu ditanggung upami henteu deklarasi akun? Kumaha usaha tiasa nyingkahan denda? Kacindekan Naon denda dina ...
Maca deui
Naon Denda pikeun gagal nyatakeun akun perusahaan di Selandia Anyar?
Navigasi Naon Denda pikeun henteu nyatakeun akun perusahaan di Selandia Anyar? Naon deklarasi rekening perusahaan? Naon denda anu ditanggung upami henteu deklarasi akun perusahaan? Kumaha usaha tiasa nyingkahan denda sareng sanksi? Kumaha usaha tiasa minuhan sarat ...
Maca deui
Navigasi Top 10 Dompét Cryptocurrency Pangalusna? 1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. Exodus 4. MyEtherWallet 5. Jaxx 6. Copay 7. Coinbase 8. Electrum 9. KeepKey 10. Blockchain.info Kacindekan Top 10 Dompét Cryptocurrency pangalusna? Dompét Cryptocurrency mangrupikeun alat penting pikeun investor sareng pangguna ...
Maca deui
Napigasi Kumaha ngadaptar Cryptocurrency dina platform EToro? Kumaha prosedurna? Naon platform EToro? Kumaha carana ngadaptar cryptocurrency dina platform EToro? Lengkah 1: Jieun akun Lengkah 2: Deposit dana Lengkah 3: Milarian cryptocurrency Lengkah 4: Buka rekening...
Maca deui
Napigasi Kumaha ngadaptar Cryptocurrency dina platform KuCoin? Kumaha prosedurna? Naon KuCoin? Kumaha carana ngadaptar cryptocurrency on KuCoin? Lengkah 1: Jieun akun KuCoin Lengkah 2: Teangan cryptocurrency anu anjeun hoyong ngadaptarkeun Lengkah 3: Lengkepan formulir pendaptaran Lengkah 4: Tungguan persetujuan ...
Maca deui
Napigasi Kumaha ngadaptar Cryptocurrency dina platform SwissBorg? Kumaha prosedurna? Naon SwissBorg? Kumaha carana ngadaptar cryptocurrency on SwissBorg? Naon mangpaat ngadaptar sareng SwissBorg? Kacindekan Kumaha ngadaptar Cryptocurrency dina platform SwissBorg? Kumaha prosedurna? Platform SwissBorg mangrupikeun ...
Maca deui
Napigasi Kumaha ngadaptar Cryptocurrency dina platform Bybit? Kumaha prosedurna? Naon Bybit? Kumaha carana ngadaptar cryptocurrency dina platform Bybit? Lengkah 1: Jieun akun Bybit Lengkah 2: Asup ka akun Bybit anjeun Lengkah 3: Pilih cryptocurrency anu anjeun hoyong ngadaptarkeun Lengkah 4...
Maca deui
Napigasi Kumaha ngadaptar Cryptocurrency dina platform Coinbase? Kumaha prosedurna? Naon Coinbase? Kumaha daptar cryptocurrency dina Coinbase? Lengkah 1: Jieun akun Coinbase Lengkah 2: Asup ka akun Coinbase anjeun Lengkah 3: Pilih mata uang kripto anu anjeun hoyong daptar Lengkah 4: Konfirmasi...
Maca deui
Napigasi Kumaha ngadaptar a Cryptocurrencies on Kraken? Kumaha prosedurna? Lengkah 1: Jieun akun dina Kraken Lengkah 2: Verifikasi idéntitas anjeun Lengkah 3: Deposit dana Lengkah 4: Pilih cryptocurrency Lengkah 5: Tempatkeun pesenan Lengkah 6: Lacak portofolio anjeun Kacindekan Kumaha ngadaptar a...
Maca deui
Napigasi Kumaha ngadaptarkeun Cryptocurrencies dina Bitpanda? Kumaha prosedurna? Lengkah 1: Jieun akun dina Bitpanda Lengkah 2: Verifikasi idéntitas anjeun Lengkah 3: Deposit dana Lengkah 4: Meuli mata uang kripto Lengkah 5: Jual mata uang kripto Kacindekan Kumaha ngadaptarkeun mata uang kripto dina Bitpanda? Naon...
Maca deui
Napigasi Kumaha ngadaptarkeun Cryptocurrencies dina Binance? Kumaha prosedurna? Naon Binance? Kumaha carana ngadaptar cryptocurrency on Binance? Lengkah 1: Jieun akun Binance Lengkah 2: Verifikasi akun anjeun Lengkah 3: Deposit dana Lengkah 4: Ngadaptar cryptocurrency Lengkah 5: Mimitian dagang...
Maca deui
Napigasi Kumaha ngalacak transaksi cryptocurrency salami panipuan finansial? Naon transaksi cryptocurrency? Kumaha ngalacak transaksi cryptocurrency? Kumaha ngalacak transaksi cryptocurrency nalika panipuan finansial? Kacindekan Kumaha ngalacak transaksi cryptocurrency salila panipuan finansial? Penipuan finansial parantos janten langkung ...
Maca deui
Napigasi Kumaha pariksa reliabiliti dagang cryptocurrency atawa parusahaan bursa? Pariksa reputasi perusahaan Mariksa ongkos sareng biaya Mariksa metode pamayaran Mariksa layanan palanggan Mariksa alat sareng fitur Mariksa ukuran kaamanan Kacindekan Kumaha pariksa réliabilitas perusahaan dagang...
Maca deui
Daptar Eusi Kumaha cara nyiptakeun Cryptocurrency? Ngartos dasar-dasar cryptocurrency Nangtukeun tujuan cryptocurrency anjeun Milih platform pangembangan Ngembangkeun kodeu pikeun cryptocurrency anjeun Nyiptakeun dompét pikeun cryptocurrency anjeun Ngalaksanakeun tés sareng audit kaamanan Ngaluncurkeun cryptocurrency anjeun Kacindekan Kumaha cara nyiptakeun Cryptocurrency? Mata uang kripto...
Maca deui
"Cryptocurrencies: Perda anu Diatur pikeun Pamakéan Aman di Républik Céko! » Perkenalan Républik Céko mangrupikeun salah sahiji nagara Éropa anu paling maju dina hal panerapan ngeunaan mata uang kripto sareng kagunaanana. Républik Céko parantos nyandak pendekatan anu proaktif sareng proaktif pikeun ngatur séktor téknologi cryptocurrency sareng blockchain. Perda...
Maca deui
"Jaga duit anjeun ku Legislasi Cryptocurrency Romania! » Perkenalan Romania mangrupikeun salah sahiji nagara anu parantos ngaluluskeun undang-undang ngeunaan mata uang kripto sareng kagunaanana. Panerapan parantos dilaksanakeun pikeun ngatur perdagangan sareng panggunaan cryptocurrencies di nagara éta. Legislasi parantos dilaksanakeun pikeun ...
Maca deui
"Slowakia, pamimpin panerapan ngeunaan cryptocurrencies sareng kagunaanana. » Perkenalan Slowakia mangrupikeun salah sahiji nagara Éropa anu parantos ngalangkungan undang-undang ngeunaan mata uang kripto sareng kagunaanana. Panerapan parantos dilaksanakeun pikeun ngatur perdagangan sareng panggunaan cryptocurrencies di nagara éta. Undang-undang éta parantos ...
Maca deui
"Slovénia, pamimpin panerapan ngeunaan cryptocurrencies sareng kagunaanana. » Perkenalan Slovénia mangrupikeun salah sahiji nagara anu munggaran anu ngaluluskeun undang-undang ngeunaan mata uang kripto sareng panggunaanana. Panerapan parantos dilaksanakeun pikeun ngatur perdagangan sareng pamakean mata uang kripto, ogé pikeun ngajagi konsumen sareng ...
Maca deui
"Baham, tujuan inovatif pikeun cryptocurrencies sareng kagunaan hukumna. » Pendahuluan Undang-undang ngeunaan mata uang kripto sareng kagunaanana di Bahama terus mekar. Bahama mangrupikeun salah sahiji nagara munggaran anu ngaluluskeun panerapan cryptocurrency sareng mikawanoh poténsina. panerapan Cryptocurrency di Bahama dirancang ...
Maca deui
"Caymans, tujuan inovatif pikeun panerapan sareng kagunaan cryptocurrency. Pendahuluan Undang-undang ngeunaan mata uang kripto sareng kagunaanana di Kapuloan Cayman terus mekar. Cayman mangrupikeun salah sahiji pusat kauangan lepas pantai utama sareng parantos janten surga pikeun perusahaan sareng individu anu hoyong investasi dina cryptocurrencies....
Maca deui
"Singapura: Panerapan Maju pikeun Pamakéan Aman Cryptocurrencies. » Perkenalan Singapura mangrupikeun salah sahiji pusat kauangan utama di dunya sareng dianggap pamimpin dunya dina téknologi sareng panerapan. Perda ngeunaan mata uang kripto sareng panggunaanana di Singapura ketat pisan sareng dirancang pikeun ngajagi konsumen sareng ...
Maca deui
"Hong Kong: Panerapan Maju pikeun Pamakéan Aman Cryptocurrencies. Pendahuluan Undang-undang ngeunaan mata uang kripto sareng kagunaanana di Hong Kong terus mekar. Régulator Hong Kong parantos nyandak pendekatan anu ati-ati sareng léngkah-léngkah pikeun ngatur cryptocurrencies sareng panggunaanana. Regulator gaduh ...
Maca deui
Napigasi Naha sutradara anu henteu cicing di Jerman tiasa nyetél perusahaan di Jerman? Naon anu diréktur non-warga? Kumaha diréktur non-penduduk tiasa nyetél perusahaan di Jerman? Naon anu pro jeung kontra ngadegkeun hiji pausahaan di Jerman? Kacindekan Dupi Sutradara Non-Residen di Jerman ...
Maca deui
Leres, sutradara padumuk non-Australia tiasa nyetél perusahaan di Australia. Nanging, anjeunna kedah nyumponan sababaraha syarat, sapertos nunjuk agén padumuk di Australia sareng patuh kana undang-undang sareng peraturan Australia ngeunaan ngadegna sareng ngokolakeun usaha.
Maca deui
Leres, sutradara non-penduduk di Jerman tiasa nyetél perusahaan di Jerman. Nanging, anjeunna kedah sasuai sareng undang-undang sareng peraturan Jerman ngeunaan netepkeun usaha, khususna ngeunaan pendaptaran, pajeg sareng kawajiban hukum. Ogé bisa jadi diperlukeun pikeun nunjuk wakil légal nyicingan di Jerman.
Maca deui
Napigasi Naon kaunggulan jeung kalemahan tina ngajual dina Flipkart? Pendahuluan Kaunggulan tina ngajual dina Flipkart 1. Basis pamaké badag 2. Brand well-ngadegkeun 3. Logistik jeung pangiriman 4. Program kasatiaan Kakurangan ngajual on Flipkart 1. kompetisi sengit 2. waragad komisi 3. Gumantung kana platform 4. Manajemén .. .
Maca deui
Napigasi Naon kaunggulan jeung kalemahan tina ngajual on MercadoLibre? Pendahuluan Kaunggulan tina ngajual on MercadoLibre 1. panongton badag 2. Reputasi jeung kapercayaan 3. Penjualan jeung alat marketing 4. Logistik jeung pengiriman barang Kakurangan ngajual on MercadoLibre 1. kompetisi sengit 2. Biaya ngajual 3. Masalah pamayaran 4. Aturan Jeung...
Maca deui
Napigasi Naon kaunggulan jeung kalemahan ngajual on Zalando? Perkenalan Kaunggulan tina ngajual on Zalando 1. panongton badag 2. Brand well-ngadegkeun 3. Logistik saderhana 4. Aksés ka parabot pamasaran Kalemahan ngajual on Zalando 1. waragad luhur 2. kompetisi sengit 3. Gumantung kana platform 4. Manajemén mulang ...
Maca deui
Napigasi Naon pro jeung kontra ngeunaan ngajual dina AliExpress? Perkenalan Kaunggulan tina ngajual dina AliExpress 1. Aksés ka basis palanggan anu ageung 2. Biaya ngamimitian anu rendah 3. Rupa-rupa produk 4. Gampang ngagunakeun platform 5. Kamungkinan dropshipping Kakurangan ngajual dina AliExpress 1. Persaingan sengit 2. ...
Maca deui
Navigasi Naon kaunggulan jeung kalemahan tina ngajual on JD.com? Pendahuluan Kaunggulan tina ngajual on JD.com 1. Aksés ka pasar badag 2. Kapercayaan konsumen 3. Logistik efisien 4. Target pamasaran Kalemahan ngajual on JD.com 1. kompetisi sengit 2. waragad luhur 3. Kompleksitas administrasi 4. gumantungna jeung hal ka JD.com Kacindekan ...
Maca deui
Napigasi Naon kaunggulan jeung kalemahan tina ngajual on Rakuten? Pendahuluan Kaunggulan ngajual dina Rakuten 1. panongton badag 2. merek well-ngadegkeun 3. alat pamasaran terpadu 4. program kasatiaan 5. rojongan customer Kakurangan ngajual on Rakuten 1. Biaya jual tinggi 2. kompetisi sengit 3. panganteur pamaké kompléks 4. ...
Maca deui
Navigasi Naon kaunggulan jeung kalemahan ngajual dina Walmart? Pendahuluan Kaunggulan tina ngajual di Walmart 1. Pisibilitas anu luhur sareng panongton 2. Kapercayaan konsumen 3. Aksés ka jaringan distribusi anu ageung 4. Kasempetan pikeun ngajual borongan 5. Pamasaran sareng alat promosi Kakurangan ngajual di Walmart 1. Biaya. ..
Maca deui
Navigasi Naon kaunggulan jeung kalemahan ngajual on eBay? Pendahuluan Kauntungan Ngajual di eBay 1. Panongton ageung 2. Gampang dianggo 3. Pilihan Penjualan anu Fleksibel 4. Kamampuhan pikeun Ngajual Produk Bekas 5. Perlindungan Pembeli sareng Penjual Kakurangan Ngajual di eBay 1. Biaya tinggi 2. Persaingan sengit 3... .
Maca deui
Navigasi Naon pro jeung kontra ngeunaan ngajual dina Alibaba? Pendahuluan Kaunggulan tina ngajual di Alibaba 1. Aksés ka pasar global 2. Ningkatkeun visibilitas 3. Ngurangan biaya pamasaran 4. Betah pamakéan 5. Kasempetan pikeun manggihan mitra bisnis anyar Kalemahan ngajual on Alibaba 1. kompetisi sengit 2. Résiko .. .
Maca deui
Navigasi Naon kaunggulan sareng kalemahan tina ngajual di Amazon? Pendahuluan Kaunggulan tina ngajual di Amazon 1. Visibilitas global 2. Infrastruktur logistik 3. Ngadegkeun basis palanggan 4. Alat marketing Kakurangan ngajual di Amazon 1. Persaingan sengit 2. Biaya jual 3. Gumantung kana Amazon 4. Kasesahan dina ngawangun brand Kacindekan Naon...
Maca deui
Napigasi Kumaha cara ngadamel akun penjual dina Flipkart? Bubuka Lengkah 1: Persiapan Lengkah 2: Aksés Flipkart Seller Portal Lengkah 3: Eusian Émbaran Dasar Lengkah 4: Kontak Rincian Verifikasi Lengkah 5: Tambahkeun Rincian Company Lengkah 6: Setup Akun Lengkah 7: Verifikasi.. .
Maca deui
Napigasi Kumaha cara ngadamel akun penjual dina MercadoLibre? Bubuka Lengkah 1: Jieun akun pamaké Lengkah 2: Aksés bagian "Seller" Lengkah 3: Eusian informasi akun seller Anjeun Lengkah 4: Verify akun seller Anjeun Tips pikeun maksimalkeun pungsi Chances sukses Ikhtisar Cara nyieun hiji akun.. .
Maca deui
Napigasi Kumaha cara ngadamel akun penjual di Zalando? Lengkah perkenalan 1: Lengkah Persiapan 2: Nyiptakeun Akun Seller 1. Pindah ka halaman nyiptakeun akun 2. Lengkepan formulir pendaptaran 3. Nampa sarat sareng kaayaan 4. Verifikasi akun anjeun 5. Nyetél akun seller anjeun Tips kanggo suksés dina Zalando 1 . Ati-ati...
Maca deui
Napigasi Kumaha cara ngadamel akun penjual dina AliExpress? Perkenalan Lengkah 1: Aksés halaman pendaptaran seller Lengkah 2: Lengkepan formulir pendaptaran Lengkah 3: Verifikasi akun anjeun Lengkah 4: Nyetél toko anjeun Lengkah 5: Mimitian ngajual dina AliExpress Kacindekan Kumaha cara ngadamel akun penjual ...
Maca deui
Napigasi Kumaha kuring nyieun hiji akun seller on JD.com? Perkenalan Lengkah 1: Persiapan Lengkah 2: Aksés JD.com Seller Portal Lengkah 3: Lengkepan Bentuk Pendaftaran Lengkah 4: Nepikeun Dokumén Diperlukeun Lengkah 5: Tungguan Persetujuan Lengkah 6: Seller Account Setup Kacindekan Kumaha Jieun hiji akun...
Maca deui
Napigasi Kumaha kuring nyieun akun seller on Rakuten? Perkenalan Lengkah 1: Aksés situs Rakuten Lengkah 2: Jieun akun penjual Lengkah 3: Verifikasi akun anjeun Lengkah 4: Nyetél akun penjual anjeun Lengkah 5: Tambahkeun produk kana akun penjual anjeun Lengkah 6: Atur pesenan...
Maca deui
Napigasi Kumaha kuring nyieun hiji akun seller on Walmart? Bubuka Lengkah 1: Persiapan Lengkah 2: Aksés platform Walmart Seller Center Lengkah 3: Lengkepan formulir pendaptaran Lengkah 4: Verifikasi akun tur persetujuan Tips pikeun maksimalkeun pungsi Chances sukses Ikhtisar Kumaha carana nyieun akun seller on Walmart?.. .
Maca deui

Pasar Live Cryptocurrency 

 

wartos crypto
#duit kencringhargapasarJilid (24h)nganyadiakeunngarobah24 jam terakhir

 


 

BEASISWA DUNYA

Jieun bank Lituania
Damel bank anjeun nyalira di Lituania di 2024 nganggo Solusi FiduLink
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Luxembourg? Naon Dupi Bursa Saham Luxembourg? Kaunggulan jeung kalemahan IPO di Bursa Saham Luxembourg Pilihan sadia pikeun IPO di Bursa Saham Luxembourg Léngkah-léngkah nuturkeun pikeun IPO suksés di Bursa Saham Luxembourg...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Ljubljana? Naon Dupi Bursa Saham Ljubljana? Naon kaunggulan go public? Kumaha carana daptar di Bursa Saham Ljubljana? Lengkah 1: Nyiapkeun dokumén anu diperyogikeun Lengkah 2: Kirimkeun aplikasi pikeun pangakuan kana Bursa Saham Ljubljana...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Lisbon? Naon IPO? Naha milih Bursa Saham Lisbon? Léngkah-léngkah anu kedah dilaksanakeun pikeun IPO di Bursa Saham Lisbon Lengkah 1: Persiapan Lengkah 2: Presentasi Proyék Lengkah 3: Evaluasi Proyék Lengkah 4...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Istanbul? Naon Bursa Saham Istanbul? Naha daptar perusahaan di Bursa Saham Istanbul? Léngkah-léngkah anu kedah diturutan pikeun suksés daptar perusahaan di Bursa Saham Istanbul Lengkah 1: Persiapan dokumén Lengkah 2: Kiriman dokumén Lengkah 3: Evaluasi ...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Dublin? Naon Dupi Bursa Saham Dublin? Naha IPO di Bursa Saham Dublin? Léngkah pikeun daptar di Bursa Saham Dublin Léngkah 1: Persiapan Léngkah 2: Ngajukeun dokumén Léngkah 3: Penilaian Léngkah 4:...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Siprus? Lengkah 1: Nyiapkeun dokumén anu diperyogikeun Lengkah 2: Kirimkeun aplikasi pikeun daptar di Bursa Saham Siprus Lengkah 3: Nyiapkeun prospektus Lengkah 4: Kirimkeun tawaran umum awal (IPO) Lengkah 5: Tuturkeun syarat pangaturan Kacindekan Kumaha...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Sofia? Naon ari Bursa Saham Sofia? Naon kaunggulan daptar perusahaan di Bursa Saham Sofia? Naon léngkah anu kedah dilaksanakeun pikeun suksés daptar perusahaan di Bursa Saham Sofia? Naon resiko pakait ...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Budapest? Naon Bursa Saham Budapest? Naha daptar perusahaan di Bursa Saham Budapest? Léngkah pikeun daptar perusahaan di Bursa Saham Budapest Lengkah 1: Nyiapkeun dokumén anu diperyogikeun Lengkah 2: Kirimkeun prospektus Lengkah 3...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Bukares? Naon Bursa Saham Bucharest? Naon kaunggulan daptar di Bursa Saham Bucharest? Naon léngkah-léngkah anu kedah dilaksanakeun pikeun IPO di Bursa Saham Bucharest? Lengkah 1: Nyiapkeun dokumén...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Belgrade? Naon Dupi Bursa Saham Belgrade? Naon kaunggulan tina daptar di Bursa Saham Belgrade? Naon kriteria eligibility pikeun Bursa Saham Belgrade? Naon tahapan prosés IPO dina ...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Barcelona? Naon Bursa Saham Barcelona? Naon kaunggulan daptar di Bursa Saham Barcelona? Naon léngkah anu kedah diturutan pikeun daptar di Bursa Saham Barcelona? Naon biaya anu aya hubunganana sareng daptar di Bursa Saham ...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Athena? Naon Dupi Bursa Saham Athena? Naon kaunggulan daptar di Bursa Saham Athena? Naon léngkah anu diperyogikeun pikeun daptar di Bursa Saham Athena? Lengkah 1: Nyiapkeun dokumén Lengkah 2: Presentasi tawaran Lengkah...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Tel Aviv? Naon Bursa Saham Tel Aviv? Naha perusahaan milih Bursa Saham Tel Aviv? Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Tel Aviv? Lengkah 1: Nyiapkeun dokumén anu diperyogikeun Lengkah 2: Milarian calo saham...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Kuala Lumpur? Naon Bursa Saham Kuala Lumpur? Naon kaunggulan daptar di Bursa Saham Kuala Lumpur? Naon sarat pikeun daptar di Bursa Saham Kuala Lumpur? Kumaha carana daptar di Bursa Saham Kuala Lumpur...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Bangkok? Lengkah 1: Nyiapkeun dokumén anu diperlukeun Lengkah 2: Nangtukeun jinis IPO di Bursa Saham Bangkok Lengkah 3: Nangtukeun harga saham Lengkah 4: Kirim aplikasi pikeun IPO di Bursa Saham Bangkok Lengkah 5: Laksanakeun...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Vancouver? Naon Bursa Saham Vancouver? Naha daptar di Bursa Saham Vancouver? Kumaha carana daptar di Bursa Saham Vancouver? Lengkah 1: Nyiapkeun prospektus Lengkah 2: Kirim prospektus ka Bursa Saham Vancouver Lengkah 3:...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Toronto? Naon Dupi Bursa Saham Toronto? Naon kaunggulan daptar di Bursa Saham Toronto? Naon léngkah anu diperyogikeun pikeun daptar di Bursa Saham Toronto? Lengkah 1: Persiapan Lengkah 2: Ngirimkeun...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham São Paulo? Naon IPO di Bursa Saham São Paulo? Naha perusahaan milih daptar di Bursa Saham São Paulo? Naon kaunggulan sareng kalemahan tina daptar di Bursa Saham São Paulo? Naon anu...
Maca deui
Napigasi Kumaha daptar perusahaan di Bursa Saham Montréal? Naon Dupi Bursa Saham Montréal? Naha daptar perusahaan di Bursa Saham Montréal? Léngkah-léngkah anu kedah dilaksanakeun pikeun suksés ngenalkeun perusahaan di Bursa Saham Montréal Lengkah 1: Lengkah Persiapan 2: Nyiapkeun prospektus Lengkah 3:...
Maca deui

PASAR KEUANGAN

USD
eur
GBP
AED
BRL
CAD
CHF
CNY
nyobaan
ngagosok
bitcoinBitcoin (BTC)
$ 70,793.97
ethereumEthereum (ETH)
$ 3,532.06
tetherTether (USDT)
$ 1.00
bnbBNB (BNB)
$ 622.78
usd-koinUSDC (USDC)
$ 0.99958
xrpXRP
$ 0.612979
binance-usdBUSD (BUSD)
$ 1.02
cardanoCardano (Ada)
$ 0.583118
dogecoinDogecoin (DOGE)
$ 0.198873
matic-jaringanPoligon (MATIC)
$ 0.884011
B OKÉOKB (OKB)
$ 57.01
staked-éterLido Staked Éter (STETH)
$ 3,527.77
solariumKénca (Kénca)
$ 173.98
polka dotTitik Polka (DOT)
$ 8.41
litecoinLitecoin (LTC)
$ 98.53
siba inuShiba Inu (SHIB)
$ 0.000028
daiDai (DAI)
$ 0.999655
tronTRON (TRX)
$ 0.121603
uniswapUni swap (UNI)
$ 9.08
longsoran-2Longsoran (AVAX)
$ 46.48
jaringan-bukaToncoin (TON)
$ 7.05
kosmosCosmos Hub (ATOM)
$ 10.81
leo tokenToken LEO (LEO)
$ 5.77
dibungkus-bitcoinBitcoin dibungkus (WBTC)
$ 70,908.00
chainlinklink ranté (LINK)
$ 17.76
ethereum klasikEthereum klasik (jsb)
$ 33.75
moneroMonero
$ 133.49
stellarStellar (XLM)
$ 0.130178
bitcoin-tunaiBitcoin Cash (BCH)
$ 609.40
quant-jaringanJumlah (QNT)
$ 115.61
ApecoinApeCoin (APE)
$ 1.63
crypto-com-rantéChronos (CRO)
$ 0.15626
lido-daoLido DAO (LDO)
$ 2.52
algorandAlgorand (SATU)
$ 0.228661
deukeutProtokol Deukeut (DEUT)
$ 6.80
filecoinFilecoin (FIL)
$ 8.12
vechainVeChain (VET)
$ 0.047457
internét-komputerKomputer Internét (ICP)
$ 15.60
hedera hashgraphivy (HBAR)
$ 0.099596
eosEOS (EOS)
$ 1.09
karusuhanFax (Fax)
$ 0.997245
terra lunaTerra Luna Klasik (LUNC)
$ 0.00013
ngarénghapAAVE (AAVE)
$ 118.13
axie-takterhinggaAxie Infinity (AXS)
$ 9.55
bitcoin-svBitcoin SV (BSV)
$ 92.48
elrond-erd-2MultiverseX (EGLD)
$ 51.40
leres-usdLeres USD (TUSD)
$ 0.999233
ngocorAliran (ALIRAN)
$ 1.19
kotak pasirKotak Pasir (Pasir)
$ 0.615693
paxos-standarPax Dollar (USDP)
$ 1.00
téta-tokenJaringan Theta (TETA)
$ 2.96
huobi-tokenHuobi (HT)
$ 0.75969
tezosTezos (XTZ)
$ 1.28
desentralandKeputusan (MANA)
$ 0.618196
usddUSD (USD)
$ 0.996035
kucoin-dibagikeunKuCoin (KCS)
$ 10.42
atosAptos (APT)
$ 11.99
trust-dompét-tokenDompét Amanah (TWT)
$ 1.26
chilizChili (CHZ)
$ 0.141733
fantomFomom (FTM)
$ 0.922991
Perempuan berkalung SorbanBitTorrent (BTT)
$ 0.000002
zcashZcash (ZEC)
$ 26.80
makerKacipta (MKR)
$ 3,352.40
gémini-dollarDolar Gemini (GUSD)
$ 0.999239
pancakeswap-tokenPancakeSwap (Kue)
$ 3.76
sanyawa-usd-koincUSDC (CUSDC)
$ 0.023773
dashKoréa
$ 37.13
token klayKlaytn (KLAY)
$ 0.241386
éta-grafikGrafik (GRT)
$ 0.310918
tokenize-xchangeTokenize Xchange (TKX)
$ 15.19
iotaIOTA (IOTA)
$ 0.308205
pax-emasPAX Emas (PAXG)
$ 2,387.52
duit tunaieCash (XEC)
$ 0.00007
neoNeo (Neo)
$ 22.12
oec-tokenRanté OKT (OKT)
$ 18.05
gatechain-tokenGerbang (GT)
$ 7.93
tether-emasTether Emas (XAUT)
$ 2,395.81
cdaicDAI (CDAI)
$ 0.023157
rantéRanté THOR (RUNE)
$ 7.22
gaduhJaringan Synthetic (SNX)
$ 3.88
kurva-dao-tokenKurva DAO (CRV)
$ 0.603287
zilliqaZilliqa (ZIL)
$ 0.033335
frax-dibagikeunBagikeun Frax (FXS)
$ 6.67
nexoNEXO (NEXO)
$ 1.44
sanyawa-étercETH (CETH)
$ 71.04
osmosisOsmosis (OSMO)
$ 1.25
ngarajutArweave (AR)
$ 30.26
mina-protokolProtokol Mina (MINA)
$ 1.03
xdce-riungan-diobralJaringan XDC (XDC)
$ 0.042257
btse-tokenToken BTSE (BTSE)
$ 0.70714
immutable-xTeu bisa dirobah (IMX)
$ 2.58
ethereum-pow-iouEthereumPoW (ETHW)
$ 4.91
radixRadix (XRD)
$ 0.067234
gmxGMX (GMX)
$ 36.27
GalaGALA (GALA)
$ 0.058865
1inch1 inci (1 inci)
$ 0.557387
blockstackTumpukan (STX)
$ 3.02
ethereum-ngaran-jasaEthereum Jeneng Service (ENS)
$ 19.60
jaringan-casperJaringan Casper (CSPR)
$ 0.036362
terra-luna-2Terra (Bulan)
$ 0.853085
dasar-perhatian-tokenPerhatian Dasar (BAT)
$ 0.336485
mesinEnjin Koin (ENJ)
$ 0.446183
decredDitolak (DCR)
$ 23.83
nemNEM (XEM)
$ 0.050701
rokét-kolam renangKolam Rokét (RPL)
$ 26.99
holotokenHolo (HOT)
$ 0.003066
kavaKava (KAVA)
$ 0.931154
kakuranganDeFiChain (DFI)
$ 0.07803
ngalungkabPacuan Kuda (LRC)
$ 0.341349
optimismOptimisme (OP)
$ 2.98
olympusOlympus (OHM)
$ 12.26
tulang-shibaswapTulang ShibaSwap (TULANG)
$ 0.695811
héliumHélium (HNT)
$ 6.19
celoSakabeh (FULL)
$ 1.04
ranté-2Onyxcoin (XCN)
$ 0.002425
bitget-tokenBitget Token (BGB)
$ 1.35
ravencoinRavencoin (RVN)
$ 0.040799
bitcoin-emasBitcoin Emas (BTG)
$ 44.89
nxmNexus Mutual (NXM)
$ 72.86
celsius-gelar-tokenJaringan Celsius (CEL)
$ 0.208057
gilig-keuanganKeuangan Convex (CVX)
$ 3.57
linkFINSIA (FNSA)
$ 32.90
rokét-kolam renang-étaRocket Pool ETH (RETH)
$ 3,908.33
ékonomiECOMI (IMO)
$ 0.000677
sanyawa-governance-tokenSanyawa (COMP)
$ 70.52
iotexIoTeX (IOTX)
$ 0.076375
gnosisGnosis (GNO)
$ 374.83
kusamaKusama (KSM)
$ 40.10
escoin-tokenEscin (ELG)
$ 1.10
huobi-btcHuobi BTC (HBTC)
$ 17,316.55
tether-eurtEuro Tether (EURT)
$ 1.06
téta-suluhBahan Bakar Theta (TFUEL)
$ 0.110348
ayun-ayunanImbangan (BAL)
$ 4.85
qtumQtum (QTUM)
$ 5.19
sushisushi
$ 1.40
kadenaKadena (KDA)
$ 1.21
kaluarTerraClassicUSD (USTC)
$ 0.024983
SwissborgSwissBorg (BORG)
$ 0.25069
oasis-jaringanJaringan Oasis (Mawar)
$ 0.128084
protokol bandProtocol Band (BAND)
$ 2.20
amp-tokenAmpere (AMP)
$ 0.008919
golemGolem (GLM)
$ 0.524347
léngkahGMT (GMT)
$ 0.286686
hoyong keuanganyearn.finance (YFI)
$ 8,421.75
dydxdYdX (ETHDYDX)
$ 2.98
binérxBinaryX [heubeul] (BNX)
$ 0.510001
adilHANYA (JST)
$ 0.0463
woo-jaringanWOO (WOO)
$ 0.400724
chiaChia (XCH)
$ 38.48
aleph-enolAleph Zero (AZERO)
$ 0.94152
cair-usdLikuiditas USD (LUSD)
$ 0.99681
topéng-jaringanJaringan Topéng (MASK)
$ 4.76
beldexBeldex (BDX)
$ 0.039683
jangkarJaringan Ankr (ANKR)
$ 0.057899
alchemix-usdAlchemix USD (ALUSD)
$ 0.974115
orok-doge-koinKoin Doge Orok (BABYDOGE)
$ 0.00000000197553
dogelon-marsDogelon Mars (ELON)
$ 0.00000024601291
omisegoJaringan OMG (OMG)
$ 0.961428
gelombangGelombang (WAVES)
$ 3.11
bitcoinBitcoin (BTC)
65.890,46
ethereumEthereum (ETH)
3.287,41
tetherTether (USDT)
0,930782
bnbBNB (BNB)
579,64
usd-koinUSDC (USDC)
0,930344
xrpXRP
0,570522
binance-usdBUSD (BUSD)
0,952398
cardanoCardano (Ada)
0,542729
dogecoinDogecoin (DOGE)
0,185098
matic-jaringanPoligon (MATIC)
0,822780
B OKÉOKB (OKB)
53,06
staked-éterLido Staked Éter (STETH)
3.283,42
solariumKénca (Kénca)
161,93
polka dotTitik Polka (DOT)
7,83
litecoinLitecoin (LTC)
91,70
siba inuShiba Inu (SHIB)
0,000026
daiDai (DAI)
0,930414
tronTRON (TRX)
0,113180
uniswapUni swap (UNI)
8,45
longsoran-2Longsoran (AVAX)
43,26
jaringan-bukaToncoin (TON)
6,56
kosmosCosmos Hub (ATOM)
10,06
leo tokenToken LEO (LEO)
5,37
dibungkus-bitcoinBitcoin dibungkus (WBTC)
65.996,60
chainlinklink ranté (LINK)
16,53
ethereum klasikEthereum klasik (jsb)
31,41
moneroMonero
124,24
stellarStellar (XLM)
0,121161
bitcoin-tunaiBitcoin Cash (BCH)
567,19
quant-jaringanJumlah (QNT)
107,60
ApecoinApeCoin (APE)
1,52
crypto-com-rantéChronos (CRO)
0,145437
lido-daoLido DAO (LDO)
2,35
algorandAlgorand (SATU)
0,212823
deukeutProtokol Deukeut (DEUT)
6,33
filecoinFilecoin (FIL)
7,56
vechainVeChain (VET)
0,044170
internét-komputerKomputer Internét (ICP)
14,52
hedera hashgraphivy (HBAR)
0,092697
eosEOS (EOS)
1,02
karusuhanFax (Fax)
0,928172
terra lunaTerra Luna Klasik (LUNC)
0,000121
ngarénghapAAVE (AAVE)
109,95
axie-takterhinggaAxie Infinity (AXS)
8,89
bitcoin-svBitcoin SV (BSV)
86,08
elrond-erd-2MultiverseX (EGLD)
47,84
leres-usdLeres USD (TUSD)
0,930021
ngocorAliran (ALIRAN)
1,11
kotak pasirKotak Pasir (Pasir)
0,573047
paxos-standarPax Dollar (USDP)
0,931916
téta-tokenJaringan Theta (TETA)
2,76
huobi-tokenHuobi (HT)
0,707070
tezosTezos (XTZ)
1,19
desentralandKeputusan (MANA)
0,575377
usddUSD (USD)
0,927045
kucoin-dibagikeunKuCoin (KCS)
9,70
atosAptos (APT)
11,16
trust-dompét-tokenDompét Amanah (TWT)
1,17
chilizChili (CHZ)
0,131916
fantomFomom (FTM)
0,859061
Perempuan berkalung SorbanBitTorrent (BTT)
0,000001
zcashZcash (ZEC)
24,94
makerKacipta (MKR)
3.120,20
gémini-dollarDolar Gemini (GUSD)
0,930027
pancakeswap-tokenPancakeSwap (Kue)
3,50
sanyawa-usd-koincUSDC (CUSDC)
0,022126
dashKoréa
34,56
token klayKlaytn (KLAY)
0,224666
éta-grafikGrafik (GRT)
0,289383
tokenize-xchangeTokenize Xchange (TKX)
14,14
iotaIOTA (IOTA)
0,286857
pax-emasPAX Emas (PAXG)
2.222,15
duit tunaieCash (XEC)
0,000065
neoNeo (Neo)
20,58
oec-tokenRanté OKT (OKT)
16,80
gatechain-tokenGerbang (GT)
7,38
tether-emasTether Emas (XAUT)
2.229,87
cdaicDAI (CDAI)
0,021553
rantéRanté THOR (RUNE)
6,72
gaduhJaringan Synthetic (SNX)
3,61
kurva-dao-tokenKurva DAO (CRV)
0,561500
zilliqaZilliqa (ZIL)
0,031026
frax-dibagikeunBagikeun Frax (FXS)
6,21
nexoNEXO (NEXO)
1,34
sanyawa-étercETH (CETH)
66,12
osmosisOsmosis (OSMO)
1,16
ngarajutArweave (AR)
28,16
mina-protokolProtokol Mina (MINA)
0,957984
xdce-riungan-diobralJaringan XDC (XDC)
0,039330
btse-tokenToken BTSE (BTSE)
0,658161
immutable-xTeu bisa dirobah (IMX)
2,40
ethereum-pow-iouEthereumPoW (ETHW)
4,57
radixRadix (XRD)
0,062577
gmxGMX (GMX)
33,76
GalaGALA (GALA)
0,054788
1inch1 inci (1 inci)
0,518780
blockstackTumpukan (STX)
2,81
ethereum-ngaran-jasaEthereum Jeneng Service (ENS)
18,24
jaringan-casperJaringan Casper (CSPR)
0,033843
terra-luna-2Terra (Bulan)
0,793996
dasar-perhatian-tokenPerhatian Dasar (BAT)
0,313179
mesinEnjin Koin (ENJ)
0,415278
decredDitolak (DCR)
22,18
nemNEM (XEM)
0,047189
rokét-kolam renangKolam Rokét (RPL)
25,12
holotokenHolo (HOT)
0,002853
kavaKava (KAVA)
0,866659
kakuranganDeFiChain (DFI)
0,072625
ngalungkabPacuan Kuda (LRC)
0,317706
optimismOptimisme (OP)
2,77
olympusOlympus (OHM)
11,41
tulang-shibaswapTulang ShibaSwap (TULANG)
0,647616
héliumHélium (HNT)
5,76
celoSakabeh (FULL)
0,964500
ranté-2Onyxcoin (XCN)
0,002257
bitget-tokenBitget Token (BGB)
1,26
ravencoinRavencoin (RVN)
0,037974
bitcoin-emasBitcoin Emas (BTG)
41,78
nxmNexus Mutual (NXM)
67,81
celsius-gelar-tokenJaringan Celsius (CEL)
0,193646
gilig-keuanganKeuangan Convex (CVX)
3,32
linkFINSIA (FNSA)
30,62
rokét-kolam renang-étaRocket Pool ETH (RETH)
3.637,62
ékonomiECOMI (IMO)
0,000630
sanyawa-governance-tokenSanyawa (COMP)
65,63
iotexIoTeX (IOTX)
0,071085
gnosisGnosis (GNO)
348,87
kusamaKusama (KSM)
37,32
escoin-tokenEscin (ELG)
1,02
huobi-btcHuobi BTC (HBTC)
16.117,13
tether-eurtEuro Tether (EURT)
0,990568
téta-suluhBahan Bakar Theta (TFUEL)
0,102704
ayun-ayunanImbangan (BAL)
4,52
qtumQtum (QTUM)
4,83
sushisushi
1,30
kadenaKadena (KDA)
1,13
kaluarTerraClassicUSD (USTC)
0,023252
SwissborgSwissBorg (BORG)
0,233326
oasis-jaringanJaringan Oasis (Mawar)
0,119213
protokol bandProtocol Band (BAND)
2,05
amp-tokenAmpere (AMP)
0,008302
golemGolem (GLM)
0,488029
léngkahGMT (GMT)
0,266829
hoyong keuanganyearn.finance (YFI)
7.838,42
dydxdYdX (ETHDYDX)
2,77
binérxBinaryX [heubeul] (BNX)
0,474676
adilHANYA (JST)
0,043093
woo-jaringanWOO (WOO)
0,372968
chiaChia (XCH)
35,81
aleph-enolAleph Zero (AZERO)
0,876306
cair-usdLikuiditas USD (LUSD)
0,927767
topéng-jaringanJaringan Topéng (MASK)
4,43
beldexBeldex (BDX)
0,036934
jangkarJaringan Ankr (ANKR)
0,053888
alchemix-usdAlchemix USD (ALUSD)
0,906643
orok-doge-koinKoin Doge Orok (BABYDOGE)
0,00000000183870
dogelon-marsDogelon Mars (ELON)
0,00000022897297
omisegoJaringan OMG (OMG)
0,894835
gelombangGelombang (WAVES)
2,90
bitcoinBitcoin (BTC)
56,453.68
ethereumEthereum (ETH)
2,816.59
tetherTether (USDT)
0.797476
bnbBNB (BNB)
496.62
usd-koinUSDC (USDC)
0.797101
xrpXRP
0.488812
binance-usdBUSD (BUSD)
0.815996
cardanoCardano (Ada)
0.465
dogecoinDogecoin (DOGE)
0.158589
matic-jaringanPoligon (MATIC)
0.704942
B OKÉOKB (OKB)
45.46
staked-éterLido Staked Éter (STETH)
2,813.17
solariumKénca (Kénca)
138.74
polka dotTitik Polka (DOT)
6.71
litecoinLitecoin (LTC)
78.57
siba inuShiba Inu (SHIB)
0.000022
daiDai (DAI)
0.797161
tronTRON (TRX)
0.09697
uniswapUni swap (UNI)
7.24
longsoran-2Longsoran (AVAX)
37.07
jaringan-bukaToncoin (TON)
5.62
kosmosCosmos Hub (ATOM)
8.62
leo tokenToken LEO (LEO)
4.60
dibungkus-bitcoinBitcoin dibungkus (WBTC)
56,544.61
chainlinklink ranté (LINK)
14.17
ethereum klasikEthereum klasik (jsb)
26.91
moneroMonero
106.45
stellarStellar (XLM)
0.103809
bitcoin-tunaiBitcoin Cash (BCH)
485.96
quant-jaringanJumlah (QNT)
92.19
ApecoinApeCoin (APE)
1.30
crypto-com-rantéChronos (CRO)
0.124607
lido-daoLido DAO (LDO)
2.01
algorandAlgorand (SATU)
0.182343
deukeutProtokol Deukeut (DEUT)
5.42
filecoinFilecoin (FIL)
6.48
vechainVeChain (VET)
0.037844
internét-komputerKomputer Internét (ICP)
12.44
hedera hashgraphivy (HBAR)
0.079421
eosEOS (EOS)
0.870236
karusuhanFax (Fax)
0.79524
terra lunaTerra Luna Klasik (LUNC)
0.000104
ngarénghapAAVE (AAVE)
94.20
axie-takterhinggaAxie Infinity (AXS)
7.62
bitcoin-svBitcoin SV (BSV)
73.75
elrond-erd-2MultiverseX (EGLD)
40.99
leres-usdLeres USD (TUSD)
0.796824
ngocorAliran (ALIRAN)
0.949204
kotak pasirKotak Pasir (Pasir)
0.490976
paxos-standarPax Dollar (USDP)
0.798448
téta-tokenJaringan Theta (TETA)
2.36
huobi-tokenHuobi (HT)
0.605804
tezosTezos (XTZ)
1.02
desentralandKeputusan (MANA)
0.492972
usddUSD (USD)
0.794274
kucoin-dibagikeunKuCoin (KCS)
8.31
atosAptos (APT)
9.56
trust-dompét-tokenDompét Amanah (TWT)
1.01
chilizChili (CHZ)
0.113023
fantomFomom (FTM)
0.736027
Perempuan berkalung SorbanBitTorrent (BTT)
0.000001
zcashZcash (ZEC)
21.37
makerKacipta (MKR)
2,673.32
gémini-dollarDolar Gemini (GUSD)
0.796829
pancakeswap-tokenPancakeSwap (Kue)
3.00
sanyawa-usd-koincUSDC (CUSDC)
0.018957
dashKoréa
29.61
token klayKlaytn (KLAY)
0.19249
éta-grafikGrafik (GRT)
0.247938
tokenize-xchangeTokenize Xchange (TKX)
12.12
iotaIOTA (IOTA)
0.245774
pax-emasPAX Emas (PAXG)
1,903.89
duit tunaieCash (XEC)
0.000055
neoNeo (Neo)
17.64
oec-tokenRanté OKT (OKT)
14.40
gatechain-tokenGerbang (GT)
6.33
tether-emasTether Emas (XAUT)
1,910.51
cdaicDAI (CDAI)
0.018466
rantéRanté THOR (RUNE)
5.76
gaduhJaringan Synthetic (SNX)
3.09
kurva-dao-tokenKurva DAO (CRV)
0.481083
zilliqaZilliqa (ZIL)
0.026583
frax-dibagikeunBagikeun Frax (FXS)
5.32
nexoNEXO (NEXO)
1.15
sanyawa-étercETH (CETH)
56.65
osmosisOsmosis (OSMO)
0.997063
ngarajutArweave (AR)
24.13
mina-protokolProtokol Mina (MINA)
0.820782
xdce-riungan-diobralJaringan XDC (XDC)
0.033697
btse-tokenToken BTSE (BTSE)
0.563899
immutable-xTeu bisa dirobah (IMX)
2.06
ethereum-pow-iouEthereumPoW (ETHW)
3.92
radixRadix (XRD)
0.053615
gmxGMX (GMX)
28.92
GalaGALA (GALA)
0.046941
1inch1 inci (1 inci)
0.444481
blockstackTumpukan (STX)
2.41
ethereum-ngaran-jasaEthereum Jeneng Service (ENS)
15.63
jaringan-casperJaringan Casper (CSPR)
0.028996
terra-luna-2Terra (Bulan)
0.680281
dasar-perhatian-tokenPerhatian Dasar (BAT)
0.268325
mesinEnjin Koin (ENJ)
0.355802
decredDitolak (DCR)
19.00
nemNEM (XEM)
0.04043
rokét-kolam renangKolam Rokét (RPL)
21.52
holotokenHolo (HOT)
0.002445
kavaKava (KAVA)
0.742536
kakuranganDeFiChain (DFI)
0.062224
ngalungkabPacuan Kuda (LRC)
0.272204
optimismOptimisme (OP)
2.38
olympusOlympus (OHM)
9.78
tulang-shibaswapTulang ShibaSwap (TULANG)
0.554865
héliumHélium (HNT)
4.94
celoSakabeh (FULL)
0.826365
ranté-2Onyxcoin (XCN)
0.001934
bitget-tokenBitget Token (BGB)
1.08
ravencoinRavencoin (RVN)
0.032535
bitcoin-emasBitcoin Emas (BTG)
35.80
nxmNexus Mutual (NXM)
58.10
celsius-gelar-tokenJaringan Celsius (CEL)
0.165912
gilig-keuanganKeuangan Convex (CVX)
2.85
linkFINSIA (FNSA)
26.23
rokét-kolam renang-étaRocket Pool ETH (RETH)
3,116.64
ékonomiECOMI (IMO)
0.00054
sanyawa-governance-tokenSanyawa (COMP)
56.23
iotexIoTeX (IOTX)
0.060905
gnosisGnosis (GNO)
298.90
kusamaKusama (KSM)
31.98
escoin-tokenEscin (ELG)
0.877415
huobi-btcHuobi BTC (HBTC)
13,808.85
tether-eurtEuro Tether (EURT)
0.8487
téta-suluhBahan Bakar Theta (TFUEL)
0.087995
ayun-ayunanImbangan (BAL)
3.87
qtumQtum (QTUM)
4.14
sushisushi
1.12
kadenaKadena (KDA)
0.965157
kaluarTerraClassicUSD (USTC)
0.019922
SwissborgSwissBorg (BORG)
0.199909
oasis-jaringanJaringan Oasis (Mawar)
0.102139
protokol bandProtocol Band (BAND)
1.75
amp-tokenAmpere (AMP)
0.007113
golemGolem (GLM)
0.418134
léngkahGMT (GMT)
0.228614
hoyong keuanganyearn.finance (YFI)
6,715.81
dydxdYdX (ETHDYDX)
2.38
binérxBinaryX [heubeul] (BNX)
0.406693
adilHANYA (JST)
0.036921
woo-jaringanWOO (WOO)
0.319552
chiaChia (XCH)
30.69
aleph-enolAleph Zero (AZERO)
0.750802
cair-usdLikuiditas USD (LUSD)
0.794893
topéng-jaringanJaringan Topéng (MASK)
3.80
beldexBeldex (BDX)
0.031644
jangkarJaringan Ankr (ANKR)
0.04617
alchemix-usdAlchemix USD (ALUSD)
0.776795
orok-doge-koinKoin Doge Orok (BABYDOGE)
0.00000000157536
dogelon-marsDogelon Mars (ELON)
0.00000019617962
omisegoJaringan OMG (OMG)
0.766677
gelombangGelombang (WAVES)
2.48
bitcoinBitcoin (BTC)
259,921.12
ethereumEthereum (ETH)
12,968.00
tetherTether (USDT)
3.67
bnbBNB (BNB)
2,286.53
usd-koinUSDC (USDC)
3.67
xrpXRP
2.25
binance-usdBUSD (BUSD)
3.76
cardanoCardano (Ada)
2.14
dogecoinDogecoin (DOGE)
0.730166
matic-jaringanPoligon (MATIC)
3.25
B OKÉOKB (OKB)
209.30
staked-éterLido Staked Éter (STETH)
12,952.24
solariumKénca (Kénca)
638.76
polka dotTitik Polka (DOT)
30.89
litecoinLitecoin (LTC)
361.74
siba inuShiba Inu (SHIB)
0.000102
daiDai (DAI)
3.67
tronTRON (TRX)
0.446466
uniswapUni swap (UNI)
33.35
longsoran-2Longsoran (AVAX)
170.66
jaringan-bukaToncoin (TON)
25.89
kosmosCosmos Hub (ATOM)
39.70
leo tokenToken LEO (LEO)
21.19
dibungkus-bitcoinBitcoin dibungkus (WBTC)
260,339.78
chainlinklink ranté (LINK)
65.22
ethereum klasikEthereum klasik (jsb)
123.91
moneroMonero
490.09
stellarStellar (XLM)
0.47795
bitcoin-tunaiBitcoin Cash (BCH)
2,237.43
quant-jaringanJumlah (QNT)
424.47
ApecoinApeCoin (APE)
5.99
crypto-com-rantéChronos (CRO)
0.57371
lido-daoLido DAO (LDO)
9.25
algorandAlgorand (SATU)
0.839533
deukeutProtokol Deukeut (DEUT)
24.97
filecoinFilecoin (FIL)
29.82
vechainVeChain (VET)
0.17424
internét-komputerKomputer Internét (ICP)
57.29
hedera hashgraphivy (HBAR)
0.365667
eosEOS (EOS)
4.01
karusuhanFax (Fax)
3.66
terra lunaTerra Luna Klasik (LUNC)
0.000477
ngarénghapAAVE (AAVE)
433.72
axie-takterhinggaAxie Infinity (AXS)
35.07
bitcoin-svBitcoin SV (BSV)
339.56
elrond-erd-2MultiverseX (EGLD)
188.73
leres-usdLeres USD (TUSD)
3.67
ngocorAliran (ALIRAN)
4.37
kotak pasirKotak Pasir (Pasir)
2.26
paxos-standarPax Dollar (USDP)
3.68
téta-tokenJaringan Theta (TETA)
10.87
huobi-tokenHuobi (HT)
2.79
tezosTezos (XTZ)
4.70
desentralandKeputusan (MANA)
2.27
usddUSD (USD)
3.66
kucoin-dibagikeunKuCoin (KCS)
38.27
atosAptos (APT)
44.03
trust-dompét-tokenDompét Amanah (TWT)
4.63
chilizChili (CHZ)
0.520375
fantomFomom (FTM)
3.39
Perempuan berkalung SorbanBitTorrent (BTT)
0.000006
zcashZcash (ZEC)
98.39
makerKacipta (MKR)
12,308.38
gémini-dollarDolar Gemini (GUSD)
3.67
pancakeswap-tokenPancakeSwap (Kue)
13.81
sanyawa-usd-koincUSDC (CUSDC)
0.087283
dashKoréa
136.32
token klayKlaytn (KLAY)
0.886251
éta-grafikGrafik (GRT)
1.14
tokenize-xchangeTokenize Xchange (TKX)
55.79
iotaIOTA (IOTA)
1.13
pax-emasPAX Emas (PAXG)
8,765.81
duit tunaieCash (XEC)
0.000255
neoNeo (Neo)
81.20
oec-tokenRanté OKT (OKT)
66.29
gatechain-tokenGerbang (GT)
29.12
tether-emasTether Emas (XAUT)
8,796.26
cdaicDAI (CDAI)
0.08502
rantéRanté THOR (RUNE)
26.52
gaduhJaringan Synthetic (SNX)
14.25
kurva-dao-tokenKurva DAO (CRV)
2.21
zilliqaZilliqa (ZIL)
0.12239
frax-dibagikeunBagikeun Frax (FXS)
24.50
nexoNEXO (NEXO)
5.29
sanyawa-étercETH (CETH)
260.82
osmosisOsmosis (OSMO)
4.59
ngarajutArweave (AR)
111.09
mina-protokolProtokol Mina (MINA)
3.78
xdce-riungan-diobralJaringan XDC (XDC)
0.155148
btse-tokenToken BTSE (BTSE)
2.60
immutable-xTeu bisa dirobah (IMX)
9.48
ethereum-pow-iouEthereumPoW (ETHW)
18.03
radixRadix (XRD)
0.246851
gmxGMX (GMX)
133.16
GalaGALA (GALA)
0.216123
1inch1 inci (1 inci)
2.05
blockstackTumpukan (STX)
11.09
ethereum-ngaran-jasaEthereum Jeneng Service (ENS)
71.94
jaringan-casperJaringan Casper (CSPR)
0.133503
terra-luna-2Terra (Bulan)
3.13
dasar-perhatian-tokenPerhatian Dasar (BAT)
1.24
mesinEnjin Koin (ENJ)
1.64
decredDitolak (DCR)
87.48
nemNEM (XEM)
0.186148
rokét-kolam renangKolam Rokét (RPL)
99.08
holotokenHolo (HOT)
0.011256
kavaKava (KAVA)
3.42
kakuranganDeFiChain (DFI)
0.286488
ngalungkabPacuan Kuda (LRC)
1.25
optimismOptimisme (OP)
10.94
olympusOlympus (OHM)
45.02
tulang-shibaswapTulang ShibaSwap (TULANG)
2.55
héliumHélium (HNT)
22.73
celoSakabeh (FULL)
3.80
ranté-2Onyxcoin (XCN)
0.008904
bitget-tokenBitget Token (BGB)
4.96
ravencoinRavencoin (RVN)
0.149796
bitcoin-emasBitcoin Emas (BTG)
164.82
nxmNexus Mutual (NXM)
267.50
celsius-gelar-tokenJaringan Celsius (CEL)
0.763883
gilig-keuanganKeuangan Convex (CVX)
13.11
linkFINSIA (FNSA)
120.79
rokét-kolam renang-étaRocket Pool ETH (RETH)
14,349.48
ékonomiECOMI (IMO)
0.002484
sanyawa-governance-tokenSanyawa (COMP)
258.91
iotexIoTeX (IOTX)
0.280414
gnosisGnosis (GNO)
1,376.20
kusamaKusama (KSM)
147.23
escoin-tokenEscin (ELG)
4.04
huobi-btcHuobi BTC (HBTC)
63,577.97
tether-eurtEuro Tether (EURT)
3.91
téta-suluhBahan Bakar Theta (TFUEL)
0.405143
ayun-ayunanImbangan (BAL)
17.81
qtumQtum (QTUM)
19.06
sushisushi
5.14
kadenaKadena (KDA)
4.44
kaluarTerraClassicUSD (USTC)
0.091725
SwissborgSwissBorg (BORG)
0.920413
oasis-jaringanJaringan Oasis (Mawar)
0.470263
protokol bandProtocol Band (BAND)
8.08
amp-tokenAmpere (AMP)
0.032748
golemGolem (GLM)
1.93
léngkahGMT (GMT)
1.05
hoyong keuanganyearn.finance (YFI)
30,920.57
dydxdYdX (ETHDYDX)
10.94
binérxBinaryX [heubeul] (BNX)
1.87
adilHANYA (JST)
0.169991
woo-jaringanWOO (WOO)
1.47
chiaChia (XCH)
141.28
aleph-enolAleph Zero (AZERO)
3.46
cair-usdLikuiditas USD (LUSD)
3.66
topéng-jaringanJaringan Topéng (MASK)
17.48
beldexBeldex (BDX)
0.145695
jangkarJaringan Ankr (ANKR)
0.212575
alchemix-usdAlchemix USD (ALUSD)
3.58
orok-doge-koinKoin Doge Orok (BABYDOGE)
0.00000000725319
dogelon-marsDogelon Mars (ELON)
0.00000090324011
omisegoJaringan OMG (OMG)
3.53
gelombangGelombang (WAVES)
11.42
bitcoinBitcoin (BTC)
358,666.68
ethereumEthereum (ETH)
17,894.62
tetherTether (USDT)
5.07
bnbBNB (BNB)
3,155.20
usd-koinUSDC (USDC)
5.06
xrpXRP
3.11
binance-usdBUSD (BUSD)
5.18
cardanoCardano (Ada)
2.95
dogecoinDogecoin (DOGE)
1.01
matic-jaringanPoligon (MATIC)
4.48
B OKÉOKB (OKB)
288.81
staked-éterLido Staked Éter (STETH)
17,872.88
solariumKénca (Kénca)
881.43
polka dotTitik Polka (DOT)
42.62
litecoinLitecoin (LTC)
499.17
siba inuShiba Inu (SHIB)
0.000141
daiDai (DAI)
5.06
tronTRON (TRX)
0.616081
uniswapUni swap (UNI)
46.01
longsoran-2Longsoran (AVAX)
235.50
jaringan-bukaToncoin (TON)
35.73
kosmosCosmos Hub (ATOM)
54.78
leo tokenToken LEO (LEO)
29.24
dibungkus-bitcoinBitcoin dibungkus (WBTC)
359,244.40
chainlinklink ranté (LINK)
90.00
ethereum klasikEthereum klasik (jsb)
170.98
moneroMonero
676.28
stellarStellar (XLM)
0.659526
bitcoin-tunaiBitcoin Cash (BCH)
3,087.45
quant-jaringanJumlah (QNT)
585.73
ApecoinApeCoin (APE)
8.26
crypto-com-rantéChronos (CRO)
0.791666
lido-daoLido DAO (LDO)
12.77
algorandAlgorand (SATU)
1.16
deukeutProtokol Deukeut (DEUT)
34.46
filecoinFilecoin (FIL)
41.15
vechainVeChain (VET)
0.240434
internét-komputerKomputer Internét (ICP)
79.06
hedera hashgraphivy (HBAR)
0.504586
eosEOS (EOS)
5.53
karusuhanFax (Fax)
5.05
terra lunaTerra Luna Klasik (LUNC)
0.000658
ngarénghapAAVE (AAVE)
598.50
axie-takterhinggaAxie Infinity (AXS)
48.40
bitcoin-svBitcoin SV (BSV)
468.56
elrond-erd-2MultiverseX (EGLD)
260.43
leres-usdLeres USD (TUSD)
5.06
ngocorAliran (ALIRAN)
6.03
kotak pasirKotak Pasir (Pasir)
3.12
paxos-standarPax Dollar (USDP)
5.07
téta-tokenJaringan Theta (TETA)
15.00
huobi-tokenHuobi (HT)
3.85
tezosTezos (XTZ)
6.49
desentralandKeputusan (MANA)
3.13
usddUSD (USD)
5.05
kucoin-dibagikeunKuCoin (KCS)
52.81
atosAptos (APT)
60.76
trust-dompét-tokenDompét Amanah (TWT)
6.39
chilizChili (CHZ)
0.718068
fantomFomom (FTM)
4.68
Perempuan berkalung SorbanBitTorrent (BTT)
0.000008
zcashZcash (ZEC)
135.76
makerKacipta (MKR)
16,984.41
gémini-dollarDolar Gemini (GUSD)
5.06
pancakeswap-tokenPancakeSwap (Kue)
19.05
sanyawa-usd-koincUSDC (CUSDC)
0.120442
dashKoréa
188.11
token klayKlaytn (KLAY)
1.22
éta-grafikGrafik (GRT)
1.58
tokenize-xchangeTokenize Xchange (TKX)
76.98
iotaIOTA (IOTA)
1.56
pax-emasPAX Emas (PAXG)
12,096.00
duit tunaieCash (XEC)
0.000352
neoNeo (Neo)
112.05
oec-tokenRanté OKT (OKT)
91.47
gatechain-tokenGerbang (GT)
40.19
tether-emasTether Emas (XAUT)
12,138.01
cdaicDAI (CDAI)
0.11732
rantéRanté THOR (RUNE)
36.59
gaduhJaringan Synthetic (SNX)
19.66
kurva-dao-tokenKurva DAO (CRV)
3.06
zilliqaZilliqa (ZIL)
0.168887
frax-dibagikeunBagikeun Frax (FXS)
33.80
nexoNEXO (NEXO)
7.30
sanyawa-étercETH (CETH)
359.91
osmosisOsmosis (OSMO)
6.33
ngarajutArweave (AR)
153.30
mina-protokolProtokol Mina (MINA)
5.21
xdce-riungan-diobralJaringan XDC (XDC)
0.214089
btse-tokenToken BTSE (BTSE)
3.58
immutable-xTeu bisa dirobah (IMX)
13.07
ethereum-pow-iouEthereumPoW (ETHW)
24.88
radixRadix (XRD)
0.340631
gmxGMX (GMX)
183.75
GalaGALA (GALA)
0.298229
1inch1 inci (1 inci)
2.82
blockstackTumpukan (STX)
15.30
ethereum-ngaran-jasaEthereum Jeneng Service (ENS)
99.28
jaringan-casperJaringan Casper (CSPR)
0.184222
terra-luna-2Terra (Bulan)
4.32
dasar-perhatian-tokenPerhatian Dasar (BAT)
1.70
mesinEnjin Koin (ENJ)
2.26
decredDitolak (DCR)
120.71
nemNEM (XEM)
0.256867
rokét-kolam renangKolam Rokét (RPL)
136.73
holotokenHolo (HOT)
0.015532
kavaKava (KAVA)
4.72
kakuranganDeFiChain (DFI)
0.395326
ngalungkabPacuan Kuda (LRC)
1.73
optimismOptimisme (OP)
15.10
olympusOlympus (OHM)
62.13
tulang-shibaswapTulang ShibaSwap (TULANG)
3.53
héliumHélium (HNT)
31.37
celoSakabeh (FULL)
5.25
ranté-2Onyxcoin (XCN)
0.012287
bitget-tokenBitget Token (BGB)
6.84
ravencoinRavencoin (RVN)
0.206704
bitcoin-emasBitcoin Emas (BTG)
227.44
nxmNexus Mutual (NXM)
369.13
celsius-gelar-tokenJaringan Celsius (CEL)
1.05
gilig-keuanganKeuangan Convex (CVX)
18.09
linkFINSIA (FNSA)
166.68
rokét-kolam renang-étaRocket Pool ETH (RETH)
19,800.93
ékonomiECOMI (IMO)
0.003428
sanyawa-governance-tokenSanyawa (COMP)
357.27
iotexIoTeX (IOTX)
0.386944
gnosisGnosis (GNO)
1,899.02
kusamaKusama (KSM)
203.16
escoin-tokenEscin (ELG)
5.57
huobi-btcHuobi BTC (HBTC)
87,731.62
tether-eurtEuro Tether (EURT)
5.39
téta-suluhBahan Bakar Theta (TFUEL)
0.559059
ayun-ayunanImbangan (BAL)
24.58
qtumQtum (QTUM)
26.30
sushisushi
7.09
kadenaKadena (KDA)
6.13
kaluarTerraClassicUSD (USTC)
0.126572
SwissborgSwissBorg (BORG)
1.27
oasis-jaringanJaringan Oasis (Mawar)
0.648919
protokol bandProtocol Band (BAND)
11.15
amp-tokenAmpere (AMP)
0.045189
golemGolem (GLM)
2.66
léngkahGMT (GMT)
1.45
hoyong keuanganyearn.finance (YFI)
42,667.47
dydxdYdX (ETHDYDX)
15.10
binérxBinaryX [heubeul] (BNX)
2.58
adilHANYA (JST)
0.234571
woo-jaringanWOO (WOO)
2.03
chiaChia (XCH)
194.95
aleph-enolAleph Zero (AZERO)
4.77
cair-usdLikuiditas USD (LUSD)
5.05
topéng-jaringanJaringan Topéng (MASK)
24.12
beldexBeldex (BDX)
0.201046
jangkarJaringan Ankr (ANKR)
0.293334
alchemix-usdAlchemix USD (ALUSD)
4.94
orok-doge-koinKoin Doge Orok (BABYDOGE)
0.00000001000871
dogelon-marsDogelon Mars (ELON)
0.000001
omisegoJaringan OMG (OMG)
4.87
gelombangGelombang (WAVES)
15.76
bitcoinBitcoin (BTC)
96,887.44
ethereumEthereum (ETH)
4,833.91
tetherTether (USDT)
1.37
bnbBNB (BNB)
852.32
usd-koinUSDC (USDC)
1.37
xrpXRP
0.838913
binance-usdBUSD (BUSD)
1.40
cardanoCardano (Ada)
0.798046
dogecoinDogecoin (DOGE)
0.272175
matic-jaringanPoligon (MATIC)
1.21
B OKÉOKB (OKB)
78.02
staked-éterLido Staked Éter (STETH)
4,828.04
solariumKénca (Kénca)
238.10
polka dotTitik Polka (DOT)
11.51
litecoinLitecoin (LTC)
134.84
siba inuShiba Inu (SHIB)
0.000038
daiDai (DAI)
1.37
tronTRON (TRX)
0.166423
uniswapUni swap (UNI)
12.43
longsoran-2Longsoran (AVAX)
63.62
jaringan-bukaToncoin (TON)
9.65
kosmosCosmos Hub (ATOM)
14.80
leo tokenToken LEO (LEO)
7.90
dibungkus-bitcoinBitcoin dibungkus (WBTC)
97,043.50
chainlinklink ranté (LINK)
24.31
ethereum klasikEthereum klasik (jsb)
46.19
moneroMonero
182.69
stellarStellar (XLM)
0.178159
bitcoin-tunaiBitcoin Cash (BCH)
834.02
quant-jaringanJumlah (QNT)
158.22
ApecoinApeCoin (APE)
2.23
crypto-com-rantéChronos (CRO)
0.213855
lido-daoLido DAO (LDO)
3.45
algorandAlgorand (SATU)
0.312942
deukeutProtokol Deukeut (DEUT)
9.31
filecoinFilecoin (FIL)
11.12
vechainVeChain (VET)
0.064949
internét-komputerKomputer Internét (ICP)
21.36
hedera hashgraphivy (HBAR)
0.136305
eosEOS (EOS)
1.49
karusuhanFax (Fax)
1.36
terra lunaTerra Luna Klasik (LUNC)
0.000178
ngarénghapAAVE (AAVE)
161.67
axie-takterhinggaAxie Infinity (AXS)
13.07
bitcoin-svBitcoin SV (BSV)
126.57
elrond-erd-2MultiverseX (EGLD)
70.35
leres-usdLeres USD (TUSD)
1.37
ngocorAliran (ALIRAN)
1.63
kotak pasirKotak Pasir (Pasir)
0.842627
paxos-standarPax Dollar (USDP)
1.37
téta-tokenJaringan Theta (TETA)
4.05
huobi-tokenHuobi (HT)
1.04
tezosTezos (XTZ)
1.75
desentralandKeputusan (MANA)
0.846052
usddUSD (USD)
1.36
kucoin-dibagikeunKuCoin (KCS)
14.26
atosAptos (APT)
16.41
trust-dompét-tokenDompét Amanah (TWT)
1.72
chilizChili (CHZ)
0.193973
fantomFomom (FTM)
1.26
Perempuan berkalung SorbanBitTorrent (BTT)
0.000002
zcashZcash (ZEC)
36.67
makerKacipta (MKR)
4,588.04
gémini-dollarDolar Gemini (GUSD)
1.37
pancakeswap-tokenPancakeSwap (Kue)
5.15
sanyawa-usd-koincUSDC (CUSDC)
0.032535
dashKoréa
50.82
token klayKlaytn (KLAY)
0.330356
éta-grafikGrafik (GRT)
0.425518
tokenize-xchangeTokenize Xchange (TKX)
20.79
iotaIOTA (IOTA)
0.421804
pax-emasPAX Emas (PAXG)
3,267.52
duit tunaieCash (XEC)
0.000095
neoNeo (Neo)
30.27
oec-tokenRanté OKT (OKT)
24.71
gatechain-tokenGerbang (GT)
10.86
tether-emasTether Emas (XAUT)
3,278.87
cdaicDAI (CDAI)
0.031692
rantéRanté THOR (RUNE)
9.88
gaduhJaringan Synthetic (SNX)
5.31
kurva-dao-tokenKurva DAO (CRV)
0.825648
zilliqaZilliqa (ZIL)
0.045622
frax-dibagikeunBagikeun Frax (FXS)
9.13
nexoNEXO (NEXO)
1.97
sanyawa-étercETH (CETH)
97.22
osmosisOsmosis (OSMO)
1.71
ngarajutArweave (AR)
41.41
mina-protokolProtokol Mina (MINA)
1.41
xdce-riungan-diobralJaringan XDC (XDC)
0.057832
btse-tokenToken BTSE (BTSE)
0.967781
immutable-xTeu bisa dirobah (IMX)
3.53
ethereum-pow-iouEthereumPoW (ETHW)
6.72
radixRadix (XRD)
0.092015
gmxGMX (GMX)
49.64
GalaGALA (GALA)
0.080561
1inch1 inci (1 inci)
0.762831
blockstackTumpukan (STX)
4.13
ethereum-ngaran-jasaEthereum Jeneng Service (ENS)
26.82
jaringan-casperJaringan Casper (CSPR)
0.049764
terra-luna-2Terra (Bulan)
1.17
dasar-perhatian-tokenPerhatian Dasar (BAT)
0.460508
mesinEnjin Koin (ENJ)
0.610638
decredDitolak (DCR)
32.61
nemNEM (XEM)
0.069388
rokét-kolam renangKolam Rokét (RPL)
36.93
holotokenHolo (HOT)
0.004196
kavaKava (KAVA)
1.27
kakuranganDeFiChain (DFI)
0.10679
ngalungkabPacuan Kuda (LRC)
0.467165
optimismOptimisme (OP)
4.08
olympusOlympus (OHM)
16.78
tulang-shibaswapTulang ShibaSwap (TULANG)
0.952276
héliumHélium (HNT)
8.47
celoSakabeh (FULL)
1.42
ranté-2Onyxcoin (XCN)
0.003319
bitget-tokenBitget Token (BGB)
1.85
ravencoinRavencoin (RVN)
0.055837
bitcoin-emasBitcoin Emas (BTG)
61.44
nxmNexus Mutual (NXM)
99.71
celsius-gelar-tokenJaringan Celsius (CEL)
0.284743
gilig-keuanganKeuangan Convex (CVX)
4.89
linkFINSIA (FNSA)
45.02
rokét-kolam renang-étaRocket Pool ETH (RETH)
5,348.87
ékonomiECOMI (IMO)
0.000926
sanyawa-governance-tokenSanyawa (COMP)
96.51
iotexIoTeX (IOTX)
0.104526
gnosisGnosis (GNO)
512.99
kusamaKusama (KSM)
54.88
escoin-tokenEscin (ELG)
1.51
huobi-btcHuobi BTC (HBTC)
23,699.14
tether-eurtEuro Tether (EURT)
1.46
téta-suluhBahan Bakar Theta (TFUEL)
0.15102
ayun-ayunanImbangan (BAL)
6.64
qtumQtum (QTUM)
7.10
sushisushi
1.92
kadenaKadena (KDA)
1.66
kaluarTerraClassicUSD (USTC)
0.034191
SwissborgSwissBorg (BORG)
0.34309
oasis-jaringanJaringan Oasis (Mawar)
0.175294
protokol bandProtocol Band (BAND)
3.01
amp-tokenAmpere (AMP)
0.012207
golemGolem (GLM)
0.717613
léngkahGMT (GMT)
0.392353
hoyong keuanganyearn.finance (YFI)
11,525.86
dydxdYdX (ETHDYDX)
4.08
binérxBinaryX [heubeul] (BNX)
0.697978
adilHANYA (JST)
0.063365
woo-jaringanWOO (WOO)
0.548425
chiaChia (XCH)
52.66
aleph-enolAleph Zero (AZERO)
1.29
cair-usdLikuiditas USD (LUSD)
1.36
topéng-jaringanJaringan Topéng (MASK)
6.52
beldexBeldex (BDX)
0.054309
jangkarJaringan Ankr (ANKR)
0.079239
alchemix-usdAlchemix USD (ALUSD)
1.33
orok-doge-koinKoin Doge Orok (BABYDOGE)
0.00000000270368
dogelon-marsDogelon Mars (ELON)
0.00000033668915
omisegoJaringan OMG (OMG)
1.32
gelombangGelombang (WAVES)
4.26
bitcoinBitcoin (BTC)
64,624.94
ethereumEthereum (ETH)
3,224.27
tetherTether (USDT)
0.912905
bnbBNB (BNB)
568.51
usd-koinUSDC (USDC)
0.912476
xrpXRP
0.559564
binance-usdBUSD (BUSD)
0.934105
cardanoCardano (Ada)
0.532305
dogecoinDogecoin (DOGE)
0.181543
matic-jaringanPoligon (MATIC)
0.806978
B OKÉOKB (OKB)
52.04
staked-éterLido Staked Éter (STETH)
3,220.35
solariumKénca (Kénca)
158.82
polka dotTitik Polka (DOT)
7.68
litecoinLitecoin (LTC)
89.94
siba inuShiba Inu (SHIB)
0.000025
daiDai (DAI)
0.912544
tronTRON (TRX)
0.111006
uniswapUni swap (UNI)
8.29
longsoran-2Longsoran (AVAX)
42.43
jaringan-bukaToncoin (TON)
6.44
kosmosCosmos Hub (ATOM)
9.87
leo tokenToken LEO (LEO)
5.27
dibungkus-bitcoinBitcoin dibungkus (WBTC)
64,729.03
chainlinklink ranté (LINK)
16.22
ethereum klasikEthereum klasik (jsb)
30.81
moneroMonero
121.85
stellarStellar (XLM)
0.118834
bitcoin-tunaiBitcoin Cash (BCH)
556.30
quant-jaringanJumlah (QNT)
105.54
ApecoinApeCoin (APE)
1.49
crypto-com-rantéChronos (CRO)
0.142643
lido-daoLido DAO (LDO)
2.30
algorandAlgorand (SATU)
0.208736
deukeutProtokol Deukeut (DEUT)
6.21
filecoinFilecoin (FIL)
7.41
vechainVeChain (VET)
0.043322
internét-komputerKomputer Internét (ICP)
14.24
hedera hashgraphivy (HBAR)
0.090917
eosEOS (EOS)
0.996196
karusuhanFax (Fax)
0.910345
terra lunaTerra Luna Klasik (LUNC)
0.000119
ngarénghapAAVE (AAVE)
107.84
axie-takterhinggaAxie Infinity (AXS)
8.72
bitcoin-svBitcoin SV (BSV)
84.43
elrond-erd-2MultiverseX (EGLD)
46.92
leres-usdLeres USD (TUSD)
0.912159
ngocorAliran (ALIRAN)
1.09
kotak pasirKotak Pasir (Pasir)
0.562041
paxos-standarPax Dollar (USDP)
0.914017
téta-tokenJaringan Theta (TETA)
2.70
huobi-tokenHuobi (HT)
0.69349
tezosTezos (XTZ)
1.17
desentralandKeputusan (MANA)
0.564326
usddUSD (USD)
0.90924
kucoin-dibagikeunKuCoin (KCS)
9.51
atosAptos (APT)
10.95
trust-dompét-tokenDompét Amanah (TWT)
1.15
chilizChili (CHZ)
0.129382
fantomFomom (FTM)
0.842561
Perempuan berkalung SorbanBitTorrent (BTT)
0.000001
zcashZcash (ZEC)
24.46
makerKacipta (MKR)
3,060.27
gémini-dollarDolar Gemini (GUSD)
0.912164
pancakeswap-tokenPancakeSwap (Kue)
3.43
sanyawa-usd-koincUSDC (CUSDC)
0.021701
dashKoréa
33.89
token klayKlaytn (KLAY)
0.220351
éta-grafikGrafik (GRT)
0.283825
tokenize-xchangeTokenize Xchange (TKX)
13.87
iotaIOTA (IOTA)
0.281347
pax-emasPAX Emas (PAXG)
2,179.47
duit tunaieCash (XEC)
0.000063
neoNeo (Neo)
20.19
oec-tokenRanté OKT (OKT)
16.48
gatechain-tokenGerbang (GT)
7.24
tether-emasTether Emas (XAUT)
2,187.04
cdaicDAI (CDAI)
0.021139
rantéRanté THOR (RUNE)
6.59
gaduhJaringan Synthetic (SNX)
3.54
kurva-dao-tokenKurva DAO (CRV)
0.550716
zilliqaZilliqa (ZIL)
0.03043
frax-dibagikeunBagikeun Frax (FXS)
6.09
nexoNEXO (NEXO)
1.31
sanyawa-étercETH (CETH)
64.85
osmosisOsmosis (OSMO)
1.14
ngarajutArweave (AR)
27.62
mina-protokolProtokol Mina (MINA)
0.939584
xdce-riungan-diobralJaringan XDC (XDC)
0.038575
btse-tokenToken BTSE (BTSE)
0.64552
immutable-xTeu bisa dirobah (IMX)
2.36
ethereum-pow-iouEthereumPoW (ETHW)
4.48
radixRadix (XRD)
0.061375
gmxGMX (GMX)
33.11
GalaGALA (GALA)
0.053735
1inch1 inci (1 inci)
0.508816
blockstackTumpukan (STX)
2.76
ethereum-ngaran-jasaEthereum Jeneng Service (ENS)
17.89
jaringan-casperJaringan Casper (CSPR)
0.033193
terra-luna-2Terra (Bulan)
0.778746
dasar-perhatian-tokenPerhatian Dasar (BAT)
0.307164
mesinEnjin Koin (ENJ)
0.407302
decredDitolak (DCR)
21.75
nemNEM (XEM)
0.046283
rokét-kolam renangKolam Rokét (RPL)
24.64
holotokenHolo (HOT)
0.002799
kavaKava (KAVA)
0.850013
kakuranganDeFiChain (DFI)
0.07123
ngalungkabPacuan Kuda (LRC)
0.311604
optimismOptimisme (OP)
2.72
olympusOlympus (OHM)
11.19
tulang-shibaswapTulang ShibaSwap (TULANG)
0.635178
héliumHélium (HNT)
5.65
celoSakabeh (FULL)
0.945976
ranté-2Onyxcoin (XCN)
0.002214
bitget-tokenBitget Token (BGB)
1.23
ravencoinRavencoin (RVN)
0.037244
bitcoin-emasBitcoin Emas (BTG)
40.98
nxmNexus Mutual (NXM)
66.51
celsius-gelar-tokenJaringan Celsius (CEL)
0.189927
gilig-keuanganKeuangan Convex (CVX)
3.26
linkFINSIA (FNSA)
30.03
rokét-kolam renang-étaRocket Pool ETH (RETH)
3,567.75
ékonomiECOMI (IMO)
0.000618
sanyawa-governance-tokenSanyawa (COMP)
64.37
iotexIoTeX (IOTX)
0.06972
gnosisGnosis (GNO)
342.17
kusamaKusama (KSM)
36.61
escoin-tokenEscin (ELG)
1.00
huobi-btcHuobi BTC (HBTC)
15,807.57
tether-eurtEuro Tether (EURT)
0.971543
téta-suluhBahan Bakar Theta (TFUEL)
0.100732
ayun-ayunanImbangan (BAL)
4.43
qtumQtum (QTUM)
4.74
sushisushi
1.28
kadenaKadena (KDA)
1.10
kaluarTerraClassicUSD (USTC)
0.022806
SwissborgSwissBorg (BORG)
0.228845
oasis-jaringanJaringan Oasis (Mawar)
0.116923
protokol bandProtocol Band (BAND)
2.01
amp-tokenAmpere (AMP)
0.008142
golemGolem (GLM)
0.478656
léngkahGMT (GMT)
0.261704
hoyong keuanganyearn.finance (YFI)
7,687.87
dydxdYdX (ETHDYDX)
2.72
binérxBinaryX [heubeul] (BNX)
0.465559
adilHANYA (JST)
0.042265
woo-jaringanWOO (WOO)
0.365805
chiaChia (XCH)
35.13
aleph-enolAleph Zero (AZERO)
0.859476
cair-usdLikuiditas USD (LUSD)
0.909947
topéng-jaringanJaringan Topéng (MASK)
4.35
beldexBeldex (BDX)
0.036225
jangkarJaringan Ankr (ANKR)
0.052853
alchemix-usdAlchemix USD (ALUSD)
0.88923
orok-doge-koinKoin Doge Orok (BABYDOGE)
0.00000000180338
dogelon-marsDogelon Mars (ELON)
0.00000022457519
omisegoJaringan OMG (OMG)
0.877648
gelombangGelombang (WAVES)
2.84
bitcoinBitcoin (BTC)
511,880.19
ethereumEthereum (ETH)
25,538.75
tetherTether (USDT)
7.23
bnbBNB (BNB)
4,503.03
usd-koinUSDC (USDC)
7.23
xrpXRP
4.43
binance-usdBUSD (BUSD)
7.40
cardanoCardano (Ada)
4.22
dogecoinDogecoin (DOGE)
1.44
matic-jaringanPoligon (MATIC)
6.39
B OKÉOKB (OKB)
412.18
staked-éterLido Staked Éter (STETH)
25,507.73
solariumKénca (Kénca)
1,257.95
polka dotTitik Polka (DOT)
60.83
litecoinLitecoin (LTC)
712.40
siba inuShiba Inu (SHIB)
0.000201
daiDai (DAI)
7.23
tronTRON (TRX)
0.879255
uniswapUni swap (UNI)
65.67
longsoran-2Longsoran (AVAX)
336.09
jaringan-bukaToncoin (TON)
50.99
kosmosCosmos Hub (ATOM)
78.18
leo tokenToken LEO (LEO)
41.73
dibungkus-bitcoinBitcoin dibungkus (WBTC)
512,704.69
chainlinklink ranté (LINK)
128.45
ethereum klasikEthereum klasik (jsb)
244.02
moneroMonero
965.18
stellarStellar (XLM)
0.941259
bitcoin-tunaiBitcoin Cash (BCH)
4,406.33
quant-jaringanJumlah (QNT)
835.93
ApecoinApeCoin (APE)
11.79
crypto-com-rantéChronos (CRO)
1.13
lido-daoLido DAO (LDO)
18.23
algorandAlgorand (SATU)
1.65
deukeutProtokol Deukeut (DEUT)
49.18
filecoinFilecoin (FIL)
58.73
vechainVeChain (VET)
0.343142
internét-komputerKomputer Internét (ICP)
112.83
hedera hashgraphivy (HBAR)
0.720133
eosEOS (EOS)
7.89
karusuhanFax (Fax)
7.21
terra lunaTerra Luna Klasik (LUNC)
0.000939
ngarénghapAAVE (AAVE)
854.16
axie-takterhinggaAxie Infinity (AXS)
69.07
bitcoin-svBitcoin SV (BSV)
668.72
elrond-erd-2MultiverseX (EGLD)
371.68
leres-usdLeres USD (TUSD)
7.23
ngocorAliran (ALIRAN)
8.61
kotak pasirKotak Pasir (Pasir)
4.45
paxos-standarPax Dollar (USDP)
7.24
téta-tokenJaringan Theta (TETA)
21.41
huobi-tokenHuobi (HT)
5.49
tezosTezos (XTZ)
9.26
desentralandKeputusan (MANA)
4.47
usddUSD (USD)
7.20
kucoin-dibagikeunKuCoin (KCS)
75.36
atosAptos (APT)
86.72
trust-dompét-tokenDompét Amanah (TWT)
9.11
chilizChili (CHZ)
1.02
fantomFomom (FTM)
6.67
Perempuan berkalung SorbanBitTorrent (BTT)
0.000011
zcashZcash (ZEC)
193.76
makerKacipta (MKR)
24,239.72
gémini-dollarDolar Gemini (GUSD)
7.23
pancakeswap-tokenPancakeSwap (Kue)
27.19
sanyawa-usd-koincUSDC (CUSDC)
0.171892
dashKoréa
268.47
token klayKlaytn (KLAY)
1.75
éta-grafikGrafik (GRT)
2.25
tokenize-xchangeTokenize Xchange (TKX)
109.86
iotaIOTA (IOTA)
2.23
pax-emasPAX Emas (PAXG)
17,263.11
duit tunaieCash (XEC)
0.000503
neoNeo (Neo)
159.91
oec-tokenRanté OKT (OKT)
130.55
gatechain-tokenGerbang (GT)
57.35
tether-emasTether Emas (XAUT)
17,323.07
cdaicDAI (CDAI)
0.167437
rantéRanté THOR (RUNE)
52.22
gaduhJaringan Synthetic (SNX)
28.06
kurva-dao-tokenKurva DAO (CRV)
4.36
zilliqaZilliqa (ZIL)
0.241032
frax-dibagikeunBagikeun Frax (FXS)
48.24
nexoNEXO (NEXO)
10.41
sanyawa-étercETH (CETH)
513.65
osmosisOsmosis (OSMO)
9.04
ngarajutArweave (AR)
218.78
mina-protokolProtokol Mina (MINA)
7.44
xdce-riungan-diobralJaringan XDC (XDC)
0.305543
btse-tokenToken BTSE (BTSE)
5.11
immutable-xTeu bisa dirobah (IMX)
18.66
ethereum-pow-iouEthereumPoW (ETHW)
35.51
radixRadix (XRD)
0.48614
gmxGMX (GMX)
262.25
GalaGALA (GALA)
0.425625
1inch1 inci (1 inci)
4.03
blockstackTumpukan (STX)
21.84
ethereum-ngaran-jasaEthereum Jeneng Service (ENS)
141.68
jaringan-casperJaringan Casper (CSPR)
0.262917
terra-luna-2Terra (Bulan)
6.17
dasar-perhatian-tokenPerhatian Dasar (BAT)
2.43
mesinEnjin Koin (ENJ)
3.23
decredDitolak (DCR)
172.28
nemNEM (XEM)
0.366594
rokét-kolam renangKolam Rokét (RPL)
195.13
holotokenHolo (HOT)
0.022167
kavaKava (KAVA)
6.73
kakuranganDeFiChain (DFI)
0.5642
ngalungkabPacuan Kuda (LRC)
2.47
optimismOptimisme (OP)
21.55
olympusOlympus (OHM)
88.67
tulang-shibaswapTulang ShibaSwap (TULANG)
5.03
héliumHélium (HNT)
44.77
celoSakabeh (FULL)
7.49
ranté-2Onyxcoin (XCN)
0.017535
bitget-tokenBitget Token (BGB)
9.76
ravencoinRavencoin (RVN)
0.295003
bitcoin-emasBitcoin Emas (BTG)
324.59
nxmNexus Mutual (NXM)
526.82
celsius-gelar-tokenJaringan Celsius (CEL)
1.50
gilig-keuanganKeuangan Convex (CVX)
25.82
linkFINSIA (FNSA)
237.88
rokét-kolam renang-étaRocket Pool ETH (RETH)
28,259.40
ékonomiECOMI (IMO)
0.004893
sanyawa-governance-tokenSanyawa (COMP)
509.89
iotexIoTeX (IOTX)
0.552238
gnosisGnosis (GNO)
2,710.23
kusamaKusama (KSM)
289.95
escoin-tokenEscin (ELG)
7.96
huobi-btcHuobi BTC (HBTC)
125,208.39
tether-eurtEuro Tether (EURT)
7.70
téta-suluhBahan Bakar Theta (TFUEL)
0.797875
ayun-ayunanImbangan (BAL)
35.08
qtumQtum (QTUM)
37.54
sushisushi
10.13
kadenaKadena (KDA)
8.75
kaluarTerraClassicUSD (USTC)
0.18064
SwissborgSwissBorg (BORG)
1.81
oasis-jaringanJaringan Oasis (Mawar)
0.926122
protokol bandProtocol Band (BAND)
15.91
amp-tokenAmpere (AMP)
0.064493
golemGolem (GLM)
3.79
léngkahGMT (GMT)
2.07
hoyong keuanganyearn.finance (YFI)
60,893.96
dydxdYdX (ETHDYDX)
21.55
binérxBinaryX [heubeul] (BNX)
3.69
adilHANYA (JST)
0.334774
woo-jaringanWOO (WOO)
2.90
chiaChia (XCH)
278.23
aleph-enolAleph Zero (AZERO)
6.81
cair-usdLikuiditas USD (LUSD)
7.21
topéng-jaringanJaringan Topéng (MASK)
34.43
beldexBeldex (BDX)
0.286928
jangkarJaringan Ankr (ANKR)
0.418639
alchemix-usdAlchemix USD (ALUSD)
7.04
orok-doge-koinKoin Doge Orok (BABYDOGE)
0.00000001428419
dogelon-marsDogelon Mars (ELON)
0.000002
omisegoJaringan OMG (OMG)
6.95
gelombangGelombang (WAVES)
22.49
bitcoinBitcoin (BTC)
2,285,398.21
ethereumEthereum (ETH)
114,023.21
tetherTether (USDT)
32.28
bnbBNB (BNB)
20,104.72
usd-koinUSDC (USDC)
32.27
xrpXRP
19.79
binance-usdBUSD (BUSD)
33.03
cardanoCardano (Ada)
18.82
dogecoinDogecoin (DOGE)
6.42
matic-jaringanPoligon (MATIC)
28.54
B OKÉOKB (OKB)
1,840.27
staked-éterLido Staked Éter (STETH)
113,884.68
solariumKénca (Kénca)
5,616.38
polka dotTitik Polka (DOT)
271.57
litecoinLitecoin (LTC)
3,180.67
siba inuShiba Inu (SHIB)
0.000896
daiDai (DAI)
32.27
tronTRON (TRX)
3.93
uniswapUni swap (UNI)
293.20
longsoran-2Longsoran (AVAX)
1,500.56
jaringan-bukaToncoin (TON)
227.65
kosmosCosmos Hub (ATOM)
349.07
leo tokenToken LEO (LEO)
186.32
dibungkus-bitcoinBitcoin dibungkus (WBTC)
2,289,079.39
chainlinklink ranté (LINK)
573.49
ethereum klasikEthereum klasik (jsb)
1,089.50
moneroMonero
4,309.24
stellarStellar (XLM)
4.20
bitcoin-tunaiBitcoin Cash (BCH)
19,672.99
quant-jaringanJumlah (QNT)
3,732.20
ApecoinApeCoin (APE)
52.63
crypto-com-rantéChronos (CRO)
5.04
lido-daoLido DAO (LDO)
81.37
algorandAlgorand (SATU)
7.38
deukeutProtokol Deukeut (DEUT)
219.58
filecoinFilecoin (FIL)
262.20
vechainVeChain (VET)
1.53
internét-komputerKomputer Internét (ICP)
503.74
hedera hashgraphivy (HBAR)
3.22
eosEOS (EOS)
35.23
karusuhanFax (Fax)
32.19
terra lunaTerra Luna Klasik (LUNC)
0.004192
ngarénghapAAVE (AAVE)
3,813.57
axie-takterhinggaAxie Infinity (AXS)
308.38
bitcoin-svBitcoin SV (BSV)
2,985.63
elrond-erd-2MultiverseX (EGLD)
1,659.44
leres-usdLeres USD (TUSD)
32.26
ngocorAliran (ALIRAN)
38.43
kotak pasirKotak Pasir (Pasir)
19.88
paxos-standarPax Dollar (USDP)
32.32
téta-tokenJaringan Theta (TETA)
95.58
huobi-tokenHuobi (HT)
24.52
tezosTezos (XTZ)
41.33
desentralandKeputusan (MANA)
19.96
usddUSD (USD)
32.15
kucoin-dibagikeunKuCoin (KCS)
336.47
atosAptos (APT)
387.17
trust-dompét-tokenDompét Amanah (TWT)
40.69
chilizChili (CHZ)
4.58
fantomFomom (FTM)
29.80
Perempuan berkalung SorbanBitTorrent (BTT)
0.000051
zcashZcash (ZEC)
865.08
makerKacipta (MKR)
108,223.41
gémini-dollarDolar Gemini (GUSD)
32.26
pancakeswap-tokenPancakeSwap (Kue)
121.41
sanyawa-usd-koincUSDC (CUSDC)
0.767448
dashKoréa
1,198.64
token klayKlaytn (KLAY)
7.79
éta-grafikGrafik (GRT)
10.04
tokenize-xchangeTokenize Xchange (TKX)
490.50
iotaIOTA (IOTA)
9.95
pax-emasPAX Emas (PAXG)
77,074.83
duit tunaieCash (XEC)
0.002245
neoNeo (Neo)
713.95
oec-tokenRanté OKT (OKT)
582.85
gatechain-tokenGerbang (GT)
256.07
tether-emasTether Emas (XAUT)
77,342.53
cdaicDAI (CDAI)
0.747556
rantéRanté THOR (RUNE)
233.14
gaduhJaringan Synthetic (SNX)
125.29
kurva-dao-tokenKurva DAO (CRV)
19.48
zilliqaZilliqa (ZIL)
1.08
frax-dibagikeunBagikeun Frax (FXS)
215.38
nexoNEXO (NEXO)
46.50
sanyawa-étercETH (CETH)
2,293.31
osmosisOsmosis (OSMO)
40.36
ngarajutArweave (AR)
976.80
mina-protokolProtokol Mina (MINA)
33.23
xdce-riungan-diobralJaringan XDC (XDC)
1.36
btse-tokenToken BTSE (BTSE)
22.83
immutable-xTeu bisa dirobah (IMX)
83.31
ethereum-pow-iouEthereumPoW (ETHW)
158.55
radixRadix (XRD)
2.17
gmxGMX (GMX)
1,170.87
GalaGALA (GALA)
1.90
1inch1 inci (1 inci)
17.99
blockstackTumpukan (STX)
97.52
ethereum-ngaran-jasaEthereum Jeneng Service (ENS)
632.58
jaringan-casperJaringan Casper (CSPR)
1.17
terra-luna-2Terra (Bulan)
27.54
dasar-perhatian-tokenPerhatian Dasar (BAT)
10.86
mesinEnjin Koin (ENJ)
14.40
decredDitolak (DCR)
769.17
nemNEM (XEM)
1.64
rokét-kolam renangKolam Rokét (RPL)
871.21
holotokenHolo (HOT)
0.098971
kavaKava (KAVA)
30.06
kakuranganDeFiChain (DFI)
2.52
ngalungkabPacuan Kuda (LRC)
11.02
optimismOptimisme (OP)
96.23
olympusOlympus (OHM)
395.89
tulang-shibaswapTulang ShibaSwap (TULANG)
22.46
héliumHélium (HNT)
199.88
celoSakabeh (FULL)
33.45
ranté-2Onyxcoin (XCN)
0.078291
bitget-tokenBitget Token (BGB)
43.59
ravencoinRavencoin (RVN)
1.32
bitcoin-emasBitcoin Emas (BTG)
1,449.22
nxmNexus Mutual (NXM)
2,352.08
celsius-gelar-tokenJaringan Celsius (CEL)
6.72
gilig-keuanganKeuangan Convex (CVX)
115.28
linkFINSIA (FNSA)
1,062.05
rokét-kolam renang-étaRocket Pool ETH (RETH)
126,170.13
ékonomiECOMI (IMO)
0.021844
sanyawa-governance-tokenSanyawa (COMP)
2,276.52
iotexIoTeX (IOTX)
2.47
gnosisGnosis (GNO)
12,100.42
kusamaKusama (KSM)
1,294.55
escoin-tokenEscin (ELG)
35.52
huobi-btcHuobi BTC (HBTC)
559,019.54
tether-eurtEuro Tether (EURT)
34.36
téta-suluhBahan Bakar Theta (TFUEL)
3.56
ayun-ayunanImbangan (BAL)
156.61
qtumQtum (QTUM)
167.59
sushisushi
45.21
kadenaKadena (KDA)
39.07
kaluarTerraClassicUSD (USTC)
0.806507
SwissborgSwissBorg (BORG)
8.09
oasis-jaringanJaringan Oasis (Mawar)
4.13
protokol bandProtocol Band (BAND)
71.04
amp-tokenAmpere (AMP)
0.287943
golemGolem (GLM)
16.93
léngkahGMT (GMT)
9.25
hoyong keuanganyearn.finance (YFI)
271,874.07
dydxdYdX (ETHDYDX)
96.23
binérxBinaryX [heubeul] (BNX)
16.46
adilHANYA (JST)
1.49
woo-jaringanWOO (WOO)
12.94
chiaChia (XCH)
1,242.24
aleph-enolAleph Zero (AZERO)
30.39
cair-usdLikuiditas USD (LUSD)
32.18
topéng-jaringanJaringan Topéng (MASK)
153.71
beldexBeldex (BDX)
1.28
jangkarJaringan Ankr (ANKR)
1.87
alchemix-usdAlchemix USD (ALUSD)
31.45
orok-doge-koinKoin Doge Orok (BABYDOGE)
0.0000000637748
dogelon-marsDogelon Mars (ELON)
0.000008
omisegoJaringan OMG (OMG)
31.04
gelombangGelombang (WAVES)
100.43
bitcoinBitcoin (BTC)
6,574,847.46
ethereumEthereum (ETH)
328,032.63
tetherTether (USDT)
92.88
bnbBNB (BNB)
57,839.15
usd-koinUSDC (USDC)
92.83
xrpXRP
56.93
binance-usdBUSD (BUSD)
95.03
cardanoCardano (Ada)
54.16
dogecoinDogecoin (DOGE)
18.47
matic-jaringanPoligon (MATIC)
82.10
B OKÉOKB (OKB)
5,294.25
staked-éterLido Staked Éter (STETH)
327,634.10
solariumKénca (Kénca)
16,157.73
polka dotTitik Polka (DOT)
781.27
litecoinLitecoin (LTC)
9,150.44
siba inuShiba Inu (SHIB)
0.002579
daiDai (DAI)
92.84
tronTRON (TRX)
11.29
uniswapUni swap (UNI)
843.51
longsoran-2Longsoran (AVAX)
4,316.96
jaringan-bukaToncoin (TON)
654.93
kosmosCosmos Hub (ATOM)
1,004.23
leo tokenToken LEO (LEO)
536.02
dibungkus-bitcoinBitcoin dibungkus (WBTC)
6,585,437.82
chainlinklink ranté (LINK)
1,649.87
ethereum klasikEthereum klasik (jsb)
3,134.37
moneroMonero
12,397.22
stellarStellar (XLM)
12.09
bitcoin-tunaiBitcoin Cash (BCH)
56,597.10
quant-jaringanJumlah (QNT)
10,737.14
ApecoinApeCoin (APE)
151.42
crypto-com-rantéChronos (CRO)
14.51
lido-daoLido DAO (LDO)
234.10
algorandAlgorand (SATU)
21.24
deukeutProtokol Deukeut (DEUT)
631.71
filecoinFilecoin (FIL)
754.33
vechainVeChain (VET)
4.41
internét-komputerKomputer Internét (ICP)
1,449.21
hedera hashgraphivy (HBAR)
9.25
eosEOS (EOS)
101.35
karusuhanFax (Fax)
92.62
terra lunaTerra Luna Klasik (LUNC)
0.01206
ngarénghapAAVE (AAVE)
10,971.24
axie-takterhinggaAxie Infinity (AXS)
887.17
bitcoin-svBitcoin SV (BSV)
8,589.34
elrond-erd-2MultiverseX (EGLD)
4,774.02
leres-usdLeres USD (TUSD)
92.80
ngocorAliran (ALIRAN)
110.55
kotak pasirKotak Pasir (Pasir)
57.18
paxos-standarPax Dollar (USDP)
92.99
téta-tokenJaringan Theta (TETA)
274.98
huobi-tokenHuobi (HT)
70.55
tezosTezos (XTZ)
118.91
desentralandKeputusan (MANA)
57.41
usddUSD (USD)
92.50
kucoin-dibagikeunKuCoin (KCS)
968.00
atosAptos (APT)
1,113.85
trust-dompét-tokenDompét Amanah (TWT)
117.05
chilizChili (CHZ)
13.16
fantomFomom (FTM)
85.72
Perempuan berkalung SorbanBitTorrent (BTT)
0.000148
zcashZcash (ZEC)
2,488.73
makerKacipta (MKR)
311,347.24
gémini-dollarDolar Gemini (GUSD)
92.80
pancakeswap-tokenPancakeSwap (Kue)
349.30
sanyawa-usd-koincUSDC (CUSDC)
2.21
dashKoréa
3,448.37
token klayKlaytn (KLAY)
22.42
éta-grafikGrafik (GRT)
28.88
tokenize-xchangeTokenize Xchange (TKX)
1,411.12
iotaIOTA (IOTA)
28.62
pax-emasPAX Emas (PAXG)
221,736.09
duit tunaieCash (XEC)
0.006459
neoNeo (Neo)
2,053.97
oec-tokenRanté OKT (OKT)
1,676.81
gatechain-tokenGerbang (GT)
736.68
tether-emasTether Emas (XAUT)
222,506.22
cdaicDAI (CDAI)
2.15
rantéRanté THOR (RUNE)
670.72
gaduhJaringan Synthetic (SNX)
360.44
kurva-dao-tokenKurva DAO (CRV)
56.03
zilliqaZilliqa (ZIL)
3.10
frax-dibagikeunBagikeun Frax (FXS)
619.63
nexoNEXO (NEXO)
133.77
sanyawa-étercETH (CETH)
6,597.61
osmosisOsmosis (OSMO)
116.12
ngarajutArweave (AR)
2,810.16
mina-protokolProtokol Mina (MINA)
95.59
xdce-riungan-diobralJaringan XDC (XDC)
3.92
btse-tokenToken BTSE (BTSE)
65.67
immutable-xTeu bisa dirobah (IMX)
239.68
ethereum-pow-iouEthereumPoW (ETHW)
456.13
radixRadix (XRD)
6.24
gmxGMX (GMX)
3,368.48
GalaGALA (GALA)
5.47
1inch1 inci (1 inci)
51.77
blockstackTumpukan (STX)
280.55
ethereum-ngaran-jasaEthereum Jeneng Service (ENS)
1,819.87
jaringan-casperJaringan Casper (CSPR)
3.38
terra-luna-2Terra (Bulan)
79.23
dasar-perhatian-tokenPerhatian Dasar (BAT)
31.25
mesinEnjin Koin (ENJ)
41.44
decredDitolak (DCR)
2,212.83
nemNEM (XEM)
4.71
rokét-kolam renangKolam Rokét (RPL)
2,506.38
holotokenHolo (HOT)
0.284728
kavaKava (KAVA)
86.48
kakuranganDeFiChain (DFI)
7.25
ngalungkabPacuan Kuda (LRC)
31.70
optimismOptimisme (OP)
276.84
olympusOlympus (OHM)
1,138.93
tulang-shibaswapTulang ShibaSwap (TULANG)
64.62
héliumHélium (HNT)
575.04
celoSakabeh (FULL)
96.24
ranté-2Onyxcoin (XCN)
0.225235
bitget-tokenBitget Token (BGB)
125.41
ravencoinRavencoin (RVN)
3.79
bitcoin-emasBitcoin Emas (BTG)
4,169.26
nxmNexus Mutual (NXM)
6,766.68
celsius-gelar-tokenJaringan Celsius (CEL)
19.32
gilig-keuanganKeuangan Convex (CVX)
331.65
linkFINSIA (FNSA)
3,055.41
rokét-kolam renang-étaRocket Pool ETH (RETH)
362,978.03
ékonomiECOMI (IMO)
0.062843
sanyawa-governance-tokenSanyawa (COMP)
6,549.30
iotexIoTeX (IOTX)
7.09
gnosisGnosis (GNO)
34,811.62
kusamaKusama (KSM)
3,724.28
escoin-tokenEscin (ELG)
102.19
huobi-btcHuobi BTC (HBTC)
1,608,239.74
tether-eurtEuro Tether (EURT)
98.84
téta-suluhBahan Bakar Theta (TFUEL)
10.25
ayun-ayunanImbangan (BAL)
450.55
qtumQtum (QTUM)
482.14
sushisushi
130.06
kadenaKadena (KDA)
112.41
kaluarTerraClassicUSD (USTC)
2.32
SwissborgSwissBorg (BORG)
23.28
oasis-jaringanJaringan Oasis (Mawar)
11.90
protokol bandProtocol Band (BAND)
204.38
amp-tokenAmpere (AMP)