KOMPUTER UMUM

SYARAT UMUM - Obral - pamakéan - jasa

 

1 - Obyék jeung wengkuan

1.1. Kaayaan Umum Penjualan sareng Pamakéan ieu dimaksudkeun pikeun ngatur hubungan komérsial antara " FIDULINK "atanapi" SUXYS " operator pikeun FiduLink.com sareng subdomains na: SUXYS Ltd, Company 12706886, LEI: 9845007DF5742FC5K830, KODE IDST: 0HZJ4VL4ECFQ (Tumbu: https://www.idst-world.com/0hzj4vl4ecfq) , Kantor pusat: Wenlock Jalan, N17GU, London, Inggris, Britania Ageung, email: info@fidulink.com, telepon; +44 (0) 20 32 89 59 99 - SUXYS® LLC, Kantor Pusat: Basisir Jalan Raya Lewes, Delaware, 19958, Amérika Sarikat - SUXYS INTERNATIONAL® Limited, Kantor Pusat: Burlington Tower, Business Bay Dubai Uni Émirat Arab - SUXYS TECHNOLOGY ® OU, Kantor Pusat: Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, 10151, Estonia, ("FIDULINK") ( ' FIDULINK.com ») (" MARKETPLACE-FIDULINK.com ») (" APP-FIDULINK.com ») (" MOBILE.FIDULINK.com ») (" Sadaya domain sareng subdomain tina .FIDULINK.com »)

sareng nasabahna (" Klién "). Dumasar kana Kaayaan Komersial Umum ieu, FIDULINK.com bakal nyayogikeun Palanggan kalayan sagala rupa jasa sapertos nyiptakeun perusahaan (" Masyarakat "), (" Anak perusahaan"), (" Cabang") sareng jasa tambahan anu aya hubunganana (" Jasa Tambahan ») ogé bantuan anu patali jeung bubuka rekening jeung bank atawa panyadia ladenan finansial non-bank atawa diatur atawa unregulated perbankan sejenna jeung atawa lembaga keuangan atawa lembaga di yurisdiksi masing-masing (" Muka Akun atanapi Perkenalan Perbankan »).

1.2. Kaayaan Komérsial Umum ieu ngabentuk bagian anu teu kapisah tina kontrak naon waé anu dicindekkeun antara PUSAT et FIDULINK ku tanda tangan digital tina bentuk FIDULINK, naha éta ditandatanganan sacara online ngaliwatan validasi pesenan dina platform FIDULINK.com atanapi dina domain sareng Marketplace atanapi aplikasi atanapi dina kertas (" Kontrak ") dina format PDF. Ku ngalebetkeun kana Kontrak sareng FIDULINK, Palanggan nampi Kaayan Umum Umum ieu. Daptar harga sareng daptar jasa sayogi dina situs wéb FIDULINK.com sareng subdomain sareng aplikasi sareng MarketPlaces sanés.

1.3. Sadaya kaayaan umum sejenna nu nyimpang tina, contradict atawa suplement Kaayan Umum Commercial ieu bakal kaasup ti Kontrak sagala, iwal mun dinyatakeun sapuk dina tulisan antara Palanggan jeung FIDULINK.com.

1.4. Upami aya konflik antara Kaayaan Komersial Umum ieu sareng Kontrak naon waé, katangtuan Kontrak bakal lumaku pikeun Kaayaan Komersial Umum ieu. Upami aya konflik, anjeun tiasa ngahubungi jasa manajemén konflik kami di: pengacara [@] fidulink.com. Pangacara kami bakal ngurus pamundut anjeun.

1.5. FIDULINK.com ngagaduhan hak pikeun ngarobih Kaayaan Komersial Umum iraha waé kalayan pangaruh langsung tanpa kawajiban béwara ka panggunana. Palanggan bakal dibéjaan ngeunaan modifikasi ieu ku béwara anu diterbitkeun dina FIDULINK.com ngalangkungan blog FiduLink.com kalayan publikasi resmi. Amandemen bakal dianggap disatujuan ku Klién, kecuali FIDULINK.com nampi bantahan tinulis ngeunaan hal ieu dina opat minggu ti tanggal béwara ka pengacara (@) fidulink.com kalayan surat asli anu dikirim ka kantor anu kadaptar dina kadaptar kalayan pangakuan. tina resi ka SUXYS International Limited Burlington Tower, Business Bay Dubai, Uni Émirat Arab. Punten perhatikeun naon waé panolakan tina kaayaan umum ngeunaan penjualan sareng panggunaan atanapi modifikasi atanapi pembaruan bakal nyababkeun tungtung jasa ogé gantung lengkep sadaya jasa FiduLink.com sareng SUXYS tina nampi surat asli anjeun.

 

2 - Eusi jeung lingkup jasa

Yayasan sareng manajemén Perusahaan sareng Jasa Tambahan

2.1. FIDULINK tiasa nyayogikeun Klién kalayan jasa incorporation of a Company, anak perusahaan, cabang, dina yurisdiksi anu ditangtukeun dina daptar anu diterbitkeun dina situs wéb FIDULINK ( www.fidulink.com ) atanapi platform na (internét, aplikasi mobile atanapi aplikasi tablet, aplikasi IOS, aplikasi Android). FIDULINK ogé tiasa ngatur, naha ngalangkungan perusahaan filial FIDULINK atanapi pihak katilu, penyediaan Layanan Tambahan sapertos pengangkatan direksi fidusia, pemegang saham fiduciary, akun sudagar Internet, logo perusahaan, cap perusahaan, cap perusahaan, kakuatan pengacara, sertifikasi anu notaris sareng apostille dina dokumén, nyungkeun lisénsi, nyungkeun persetujuan, milarian tempat, milarian tanaga, milarian mitra, sareng jasa sanés anu FIDULINK sareng KLIEN nganggap mangpaat pikeun nyiptakeun atanapi ngadegkeun perusahaan klien. Istilah "perusahaan berafiliasi" hartosna, ngeunaan FIDULINK, anak perusahaan atanapi perusahaan induk FIDULINK atanapi cabang perusahaan tina perusahaan induk ieu, pengacara, akuntan, pengacara, notaris sareng agén FIDULINK anu sanés.

2.2. Sadaya Jasa Tambahan bakal disayogikeun dina perjanjian anu khusus antara Klién sareng panyadia Jasa Tambahan anu aya hubunganana, kecuali pikeun segel, parangko sareng logo, sertifikasi anu notaris sareng apostille. 

2.3. Kalebet dina pendaptaran pak perusahaan: 4 shareholder, 2 direksi, shareholder tambahan atanapi direksi bakal tunduk kana invoice registrasi gumantung kana yurisdiksi.

 

kakuatan (SURAT KUASA)

Klién masihan kakuatan ka FiduLink.com sareng subdomains, SUXYS sareng perwakilanna, Agen FiduLink.com, Pengacara FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Mitra FiduLink.com pikeun ngédit, nyerat, publikasi, prosedur administrasi, perwakilan fisik atanapi éléktronik pikeun notaris, akuntan, pengacara, bank, perbankan sareng / atanapi lembaga keuangan sareng sadaya administrasi sanésna, bubuka, pangiriman dokumén sareng rékaman sanésna ka otoritas, bank, lembaga keuangan, kamar dagang, kamar bisnis pikeun ngadegna sareng atanapi konstitusi a pausahaan atawa cabangna atawa cabang, bubaran hiji pausahaan, cabangna atawa cabang, kabéh parobahan patali jeung pausahaan, cabang, cabangna. Kakuatan ieu bakal dimimitian dina dinten pesenan sareng bakal ditungtungan dina tungtung jasa anu ditawarkeun ku fidulink.com, nyaéta 365 dinten, sareng bakal otomatis diropéa nalika pembaharuan jasa sareng validasi pesenan digital sareng nampi kaayaan umum ieu. tina penjualan sareng panggunaan sareng sareng pembaharuan jasa. Nanging, SUXYS sareng FiduLink.com ngagaduhan hak pikeun ngadamel kakuatan énggal upami aya pamenta ti otoritas pikeun konstitusi atanapi parobihan naon waé ngeunaan nyiptakeun atanapi ngarobih atanapi ngabatalkeun sanés perusahaan atas nama klien sareng perusahaanna. Kakuatan kedah disertipikasi ku notaris umum sareng apostille ti Den Haag.

 

Rekening Bank I Perbankan atanapi Perkenalan Keuangan I E-Dompét I Exchange

2.3. FIDULINK dina pamundut tiasa ngabantosan Klién dina kerangka perbankan atanapi perkenalan kauangan, muka rekening sareng bank, lembaga pamayaran, lembaga keuangan, atanapi panyadia jasa non-perbankan, supplier E-dompet , (" Bank atanapi Lembaga "). Dina kontéks ieu, FIDULINK tiasa nawiskeun Klién daptar panyiapan, tapi Klién anu nanggungjawaban kana pilihan ngadegna tunduk kana nampi pendirian sareng patuh klien sareng perusahaan, cabangna, cabang, perwakilan penjualan. kantor (Standing Good, Kagiatan, Rojongan, enggon, jsb). Klién tiasa milih boh pendirian tina daptar lembaga anu disayogikeun ku FIDULINK atanapi lembaga pihak katilu (ngan upami dipénta sareng tanpa jaminan yén lembaga éta nampi muka akun perusahaan klien) dina wates dua pamundut sareng panolakan nasabah sareng / atanapi bank sareng / atanapi lembaga). Kasuksésan palaksanaan jasa tambahan sapertos kartu kiridit, buku cek atanapi aksés perbankan Internét henteu dijamin sareng ditawarkeun sakumaha anu aya sareng tanpa jaminan. Ladenan éta ngan ukur tiasa dianggo pikeun tujuan hukum anu ditangtukeun ku hukum anu berlaku sareng klien bakal nyayogikeun sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng kagiatanana sareng asal-usul danana, sareng patarosan atanapi inpormasi sanésna anu dipénta ku bank atanapi lembaga keuangan atanapi FIDULINK sareng atanapi agén FiduLink séjén atawa Mitra FiduLink séjén, ahli hukum FiduLink, akuntan FiduLink atawa agén kontrol tipe AML patuh lianna.

2.4 SUXYS sareng FiduLink.com henteu nawiskeun jasa Dompét atanapi E-Dompét, jasa Dompét atanapi E-Dompét anu aya dina situs wéb www.FiduLink.com sareng / atanapi subdomain sareng domain merek sanés mangrupikeun jasa anu ditawarkeun ku perusahaan Hiltona. (Pemasok E-Dompét sareng Platform Devisa pikeun profésional dina kerangka operasi komérsial) kalayan nami Label E-Dompét FiduLink. Palanggan nampi yén anjeunna henteu tiasa dina kaayaan naon waé sareng naon waé anu ngabalikan FiduLink.com sareng subdomain na atanapi SUXYS ngeunaan pendaptaran sareng tautan login dina halaman wéb FiduLink.com. Konsumén ngaleupaskeun FiduLink.com sareng SUXYS tina sadaya penuntutan upami aya sengketa sareng lembaga atanapi lembaga keuangan atanapi perbankan sanés anu anjeunna nampi perkenalan dina pamundutna kalayan validasi sareng lembaga perbankanna sareng / atanapi diatur atanapi henteu diatur. lembaga keuangan di jurisdictions maranéhanana asalna.

 

3 - Hak nolak jasa

FIDULINK.com sareng atanapi SUXYS ngagaduhan hak nampik sadayana atanapi sabagian tina jasa anu ditawarkeunana ka Klién tanpa alesan atanapi katerangan, sareng henteu tiasa nanggung jawab kana panolakan ieu. Teu aya reimbursement naon waé anu tiasa dipasihkeun upami aya panolakan jasa ku FIDULINK.com atanapi subdomain atanapi SUXYS, atanapi Agén SUXYS, Pengacara SUXYS, Akuntan SUXYS, Mitra SUXYS sareng agén kontrol sanés tina jinis patuh AML. Anjeun obyék panolakan tina jasa, anjeun tiasa ngahubungan departemén hukum kami di: pengacara (@) fidulink.com tunduk kana sagala processing ku pengacara urang jawab jenis ieu gantung atawa tungtung jasa). Salaku bagian tina verifikasi Anti-Money Laundering (AML), anjeun tiasa ngahubungi jasa patuh FiduLink.com sareng subdomain sareng SUXYS ku email di patuh (@) fidulink.com, jasa sareng konstitusi perusahaan sanés tiasa diblokir samentawis atanapi permanén. ku jasa FiduLink.com sareng subdomains, SUXYS, Lawyers FiduLink.com, Lawyers FiduLink.com, Accountants FiduLink.com, Center de domiciliation FiduLink.com sareng anu sanésna Mitra, Agen FiduLink.com sareng sub domain. Dina kontéks paripolah lisan atawa tulisan atawa fisik anu dianggap teu bener atawa malah ngancam ka agén FiduLink.com atanapi SUXYS atanapi FiduLink.com, pengacara FiduLink.com, akuntan FiduLink.com, pusat domisiliasi sareng stafna bakal nyababkeun panolakan jasa sareng / atawa aksés saharita kana jasa jeung produk tanpa kamungkinan reimbursement.

 

4 - Panyadiaan naséhat

Sanaos FIDULINK narékahan pikeun nyayogikeun inpormasi anu leres sareng leres dina sadaya jasa, yurisdiksi, bentuk hukum perusahaan, pajeg sareng inpormasi sanésna anu aya hubunganana sareng nyiptakeun perusahaan dina yurisdiksi anu anjeun pikahoyong, FiduLink.com sareng subdomain sareng SUXYS henteu. nyadiakeun nasihat lian ti informasi sadia kalawan bébas tur diterbitkeun rutin ku Pangadilan sorangan, atawa informasi ngeunaan (Perpajakan Individual, Pajak Jalma Hukum, Majelis Luar Pesisir, Onshore-Offshore Majelis, Pambébasan Pajak pikeun individu jeung pausahaan) Sapertos kitu, klien narima jeung certifies yén anjeunna henteu nampi naséhat hukum atanapi pajeg ti FIDULINK.com sareng / atanapi subdomain atanapi SUXYS atanapi Agen FiduLink (Pengacara FiduLink.com, Pengacara FiduLink.com, Akuntan FiduLink. com, Agen FiduLink.com sareng mitra FiduLink.com atanapi FiduLink sanés. .com Suppliers) atawa lembaga séjén atawa jalma alam atawa légal dina sambungan jeung FiduLink.com jeung subdomains atanapi SUXYS. Éta tanggung jawab Klién pikeun mastikeun yén anjeunna nampi sadaya naséhat hukum sareng pajeg anu dipikabutuh ngeunaan pendirian sareng operasi Perusahaan dina yurisdiksi anu dipikahoyong, sareng mastikeun yén kagiatan éta henteu ngalanggar hukum yurisdiksi anu kompeten. Konsumén nampi sareng ngalaksanakeun pikeun mastikeun paripolah hukum, fiskal sareng administrasi perusahaanna saatos nyiptakeunana. Klién (s) lengkep ngaleupaskeun SUXYS atanapi FiduLink.com atanapi subdomains na, Agen FiduLink.com, Pengacara FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com sareng Mitra FiduLink.com sareng Pemasok FiduLink.com anu sanés tina sagala tanggung jawab ngeunaan pilihan yurisdiksi, Pilihan bentuk hukum, pilihan nami perusahaan, pilihan kagiatan perusahaan, manajemén perusahaan, kinerja administrasi sareng fiskal perusahaan sareng manajerna sareng pemegang saham sanés sareng atanapi supplier sareng / atanapi kolaborator sanés sareng sadaya panyabab atanapi kalakuan goréng. atawa gagalna kana manajemen alus bisnis klien urang.

 

5 - Tujuan légal

Klién ngajamin yén anjeunna moal nganggo hak-hak anu dipasihkeun dina Kontrak pikeun tujuan anu teu sah, jorang, amoral atanapi fitnah sareng moal ngadiskreditkeun FIDULINK, SUXYS, Pengacara FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Agen FiduLink.com, FiduLink. Puseur Usaha com, Mitra FiduLink.com sareng Pemasok FiduLink.com sanés dina cara naon waé. Klién teu tiasa dina kaayaan naon waé nganggo atanapi ngahubungkeun nami FIDULINK.com sareng Agen FiduLink.com, Pengacara FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Pusat Usaha FiduLink.com, Mitra FiduLink.com sareng Pemasok FiduLink anu sanés. com, di sadayana atanapi sabagian, pikeun tujuan komérsial. Upami tiasa, FIDULINK sareng atanapi SUXYS, Pengacara FiduLink.com, Agen FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Pusat Bisnis FiduLink.com, Mitra FiduLink.com, Pemasok FiduLink.com ngagaduhan hak pikeun gawé bareng sareng panyilidikan resmi otoritas naon waé dina éta. kajadian dugaan pelanggaran ngalawan Klién (Klién nampi sapinuhna yén FiduLink.com, SUXYS, Agen FiduLink.com, Pengacara FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Mitra FiduLink.com sareng Pemasok séjén FiduLink.com ngeureunkeun sadaya perjanjian rahasia. Dina raraga nawiskeun gawé babarengan pinuh ku otoritas anu jadi pamundut ti SUXYS atanapi FiduLink.com.)

 

6 - laundering duit jeung karajinan alatan

Klién sareng mitra, pemegang saham, sareng jalma-jalma sanés anu tanggung jawab sareng nyandak bagian dina yayasan perusahaan atanapi perusahaan, anak perusahaan, cabang bakal nyayogikeun ka FIDULINK.com, Agen FiduLink.com, Pengacara FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Puseur bisnis FiduLink.com, Mitra FiduLink.com, sareng Panyadia FiduLink.com sanés inpormasi naon waé anu dianggap perlu ku anu terakhir pikeun mastikeun yén Pausahaan matuh kana panerapan anu lumaku dina perang ngalawan pencucian uang sareng karajinan. Tanggung jawab Palanggan pikeun mastikeun yén inpormasi anu disayogikeun ka FIDULINK leres, tepat, tiasa diverifikasi sareng kualitasna saé. Klién ogé nyatakeun ka FIDULINK.com, Agen FiduLink.com, Pengacara FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Mitra FiduLink.com sareng Pemasok FiduLink.com anu sanés yén barang atanapi dana anu diwanohkeun ka Perusahaan sanés mangrupikeun, langsung atanapi teu langsung, hasil tina kajahatan atawa kagiatan ilegal séjén. Pikeun ngamungkinkeun FIDULINK.com, Pengacara FiduLink.com, Agen FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Pusat Bisnis FiduLink.com, Mitra FiduLink.com sareng Pemasok FiduLink.com pikeun minuhan kawajiban hukumna, Klién bakal FIDULINK.com ,, Pengacara FiduLink.com, Agén FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Pusat Usaha FiduLink.com, Mitra FiduLink.com sareng Pemasok FiduLink.com sacara lengkep sareng gancang terang ngeunaan parobahan naon waé ngeunaan ahli waris ékonomi, pemegang saham sareng manajer perusahaan. . Ahli waris ékonomi anu dituduhkeun ku Klién bakal sacara fisik atanapi digital nandatanganan "formulir" atanapi "formulir éléktronik" sakumaha anu diperyogikeun ku Kontrak. Klién bakal ngawartosan FIDULINK.com,, Pengacara FiduLink.com, Agen FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Pusat Bisnis FiduLink.com, Mitra FiduLink.com sareng Pemasok FiduLink.com ngeunaan sifat kagiatan perusahaanna tanpa reureuh. parobahan naon waé bakal tunduk kana idin tinulis saméméhna ti FIDULINK.com,, Pengacara FiduLink.com, Agen FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Pusat Usaha FiduLink.com, Mitra FiduLink.com sareng Pemasok FiduLink.com. Klién sareng pemegang saham sareng ahli waris sanés perusahaan kedah ngalaksanakeun verifikasi idéntitas dina 30 dinten saatos nyiptakeun perusahaan kalayan solusi www.IDST-WORLD.com (https://idst-world.com) (Lite atanapi Lite + Sertipikat Minimum. Verifikasi identitas wajib pikeun sadaya pangguna. Palanggan kedah ngalaksanakeun verifikasi AML sareng KYC nganggo solusi www.IDST-WORLD.com (https://idst-world.com ) (Lite atanapi Lite + sertipikat pang copelna). Klien ngabebaskeun FiduLink.com sareng / atanapi SUXYS, Pengacara FiduLink.com, Agen FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Pusat Usaha FiduLink.com, Mitra FiduLink.com sareng Pemasok FiduLink.com tina sagala tanggung jawab sareng komitmen pikeun henteu ngadegkeun hiji pausahaan pikeun tujuan ngadegkeun panipuan nanaon. Luyu sareng panerapan nasional atanapi internasional FiduLink.com sareng SUXYS, pengacara FiduLink.com, agén FiduLink.com, akuntan FiduLink.com, pusat bisnis FiduLink.com, mitra FiduLink.com sareng Pemasok FiduLink.com maksakeun Anti Duit wajib. Proses verifikasi sareng kontrol pencucian pikeun klienna: ICI . Salaku bagian tina verifikasi atanapi deteksi panipuan, nasabah nampi tanpa reservasi sareng tanpa wates kalayan jaminan pribadi sareng lengkep sareng sababaraha jaminan pikeun nanggung biaya hukum sareng perlindungan ogé sadaya biaya anu aya hubunganana sareng kasus éta. , verifikasi, biaya pertahanan. sareng biaya sanésna… sareng nanggung karusakan sareng bunga anu tiasa diklaim FiduLink.com ngeunaan anjeunna sareng anu nuju FiduLink.com atanapi SUXYS, pengacara FiduLink.com, agén FiduLink.com, akuntan FiduLink.com, pusat bisnis FiduLink.com, FiduLink Mitra .com sareng Panyadia FiduLink.com tanpa wates jumlah sareng durasi sareng upami dipénta ti FiduLink.com atanapi Suxys, pengacara FiduLink.com, agén FiduLink.com, akuntan FiduLink.com, Pusat Usaha FiduLink.com, Mitra FiduLink.com jeung Panyadia FiduLink.com.

 

7 - Kawajiban klien

Penyediaan dokumén pangrojong anu aya hubunganana sareng karajinan tiasa, khususna sareng henteu lengkep, kalebet: salinan asli anu disertipikasi tina dokumén idéntitas, bukti alamat tanggal kirang ti 3 bulan, surat rujukan bank, salinan asli anu disertipikasi tina dokumén perusahaan, ogé salaku asli tarjamahan Certified lamun lumaku, sertifikasi notaris, apostille jeung sertipikat digital lianna (IDST WORLD). Sertifikasi naon waé kedah diproduksi saluyu sareng sarat yurisdiksi anu berlaku sareng numutkeun petunjuk ti FIDULINK.com, Pengacara FiduLink.com, Agen FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Pusat Usaha FiduLink.com, Mitra sareng Pemasok FiduLink.com FiduLink.com. Klién boga kawajiban pikeun ngalebetkeun dokumén anu dipikabutuh pikeun minuhan kawajiban karajinan sateuacan ngamimitian jasa FIDULINK.com sareng, pengacara FiduLink.com, agén FiduLink.com, akuntan FiduLink.com, pusat bisnis FiduLink.com, FiduLink. Mitra com sareng Pemasok, Patuh, sareng jasa atanapi otoritas sanés anu sacara nyata nyuhunkeun ka FiduLink.com atanapi SUXYS atanapi palanggan langsung.  

Catetan: Ngan sertipikasi Notaris Publik Nagara tempat tinggal, Balai Kota kota tempatna, Kedutaan, Kantor Pulisi kota tempatna, Advokat Umum (dina kaayaan anu tangtu) nagara tempatna) tiasa ditarima. Sagala usaha atanapi kiriman panipuan dokumén atanapi kiriman dokumén anu henteu patuh bakal nyababkeun gantung langsung jasa FiduLink.com.

 

8 - Waragad sareng istilah pamayaran

dina umumna

8.A.1.1 Klién badé mayar biaya anu diklaim ku FIDULINK.com, Pengacara FiduLink.com, Agen FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Pusat Bisnis FiduLink.com, Mitra FiduLink.com sareng Pemasok FiduLink .com nalika mesen pakét perusahaan atanapi jasa anu sanés. Jadwal biaya FIDULINK.com muncul dina daptar biaya anu diterbitkeun dina situs wéb FIDULINK.com (www.fidulink.com sareng subdomain sareng atanapi FiduLink Marketplace atanapi Aplikasi) sareng platformna. Salian biaya anu disebatkeun dina halaman wéb sareng aplikasi anu sanés, Klién ngaku yén kedah mayar deui sadaya biaya anu ditanggung, kalebet, tapi henteu dugi ka, biaya anu ditanggung nalika uleman atanapi partisipasi dina rapat direksi, pemegang saham atanapi sekretaris, biaya ngayakeun atanapi ngahadiran rapat umum luar biasa Perusahaan, biaya anu aya hubunganana sareng persiapan neraskeun bewara atanapi deklarasi sareng sadaya biaya anu sami. FIDULINK.com dimimitian fase palaksanaan ngan sanggeus narima pembayaran pinuh tina waragad.
Sadaya biaya sareng biaya dibayar dina mata uang anu ditunjuk ku FIDULINK.com, mata uang anu sayogi nyaéta, GBP, AED, EUR, USD, CAD, SGD, NZD, AUD, TRY, PLN, RON, ETH, BTC, EURS, token SUXYS. , USDT (Nilai tukeur dumasar kana mata uang EUR). Palanggan henteu otorisasi pikeun nahan biaya sareng biaya saatos keluhan anu aya hubunganana sareng jasa, jaminan atanapi tanggung jawab. Kitu ogé, hak naon waé pikeun nyetél ti pihak Pelanggan ku ieu teu kalebet. FiduLink.com ngamutahirkeun kurs sacara rutin dina situs wébna sareng dina sababaraha pasar sareng aplikasi mobile.

8.A.1.2 Pangmayaran di Bitcoin.

FIDULINK nampi pangmayaran dina bitcoin sareng Euros salaku mata uang bursa. Klién narima yén pangmayaran bisa jadi tunduk kana adjustment dina acara serelek dadakan dina crypto-asset. FIDULINK ngagaduhan hak nampik mayar dina Bitcoin.

8.A.1.3 Pangmayaran dina Ethereum.

FIDULINK narima pangmayaran dina Ethereum kalawan Euros salaku mata uang bursa. Klién narima yén pangmayaran bisa jadi tunduk kana adjustment dina acara serelek dadakan dina crypto-asset. FIDULINK ngagaduhan hak nampik mayar dina Ethereum.

8.A.1.4 Mayar ku Western Union.

FIDULINK nampi pamayaran Western Union nganggo Euro salaku mata uang transfer. Palanggan satuju nanggung biaya Western Union. FIDULINK ngagaduhan hak pikeun henteu nampik mayar ku Western Union. Ngan sadia pikeun pamayaran Western Union (Mode Transfer Rekening Bank). 

8.A.1.5 Pangmayaran di MoneyGram.

FIDULINK nampi pangmayaran dina MoneyGram sareng Euros salaku mata uang transfer. Palanggan satuju nanggung biaya MoneyGram. FIDULINK ngagaduhan hak pikeun henteu nampik mayar ku MoneyGram. Ngan sadia pikeun pamayaran MoneyGram (Mode Transfer Rekening Bank). 

8.A.1.6 Pangmayaran dina USDT.

FIDULINK narima pangmayaran dina USDT kalawan USD salaku mata uang bursa. Palanggan satuju nanggung biaya bursa sareng transfer ka FiduLink.com E-Dompet. FIDULINK ngagaduhan hak pikeun henteu nampik mayar ku USDT.

8.A.1.7 Pangmayaran dina EURS.

FIDULINK nampi bayaran dina EURS sareng USD salaku mata uang bursa. Palanggan satuju nanggung biaya bursa sareng transfer ka FiduLink.com E-Dompet. FIDULINK ngagaduhan hak pikeun henteu nampik mayar ku EURS.

8.A.1.8 Pangmayaran dina SUXYS Token.

FIDULINK nampi bayaran dina Token SUXYS sareng USD salaku mata uang bursa. Palanggan satuju nanggung biaya bursa sareng transfer ka FiduLink.com E-Dompet. FIDULINK ngagaduhan hak pikeun henteu nampik mayar ku SUXYS Token.

 

FiduLink.com henteu nawiskeun pangmayaran tunai. Palanggan nampi pamakean metode pamayaran di luhur salaku bagian tina pamayaran onlinena atanapi di cabang FiduLink.com.

 

Yayasan jeung Manajemén Perusahaan, Anak Perusahaan, Cabang

8.2. Salian biaya taunan, Klién kedah mayar FIDULINK sajumlah lump tunggal pikeun ngamungkinkeun nyiptakeun Perusahaan, cabang atanapi anak perusahaan ("biaya incorporation"). Waragad incorporation rupa-rupa dumasar yurisdiksi sarta ngawengku penyediaan kantor kadaptar ti Company (alamat), penyediaan agén nyicingan ogé sakabéh dokumén sangkan Company bisa pinuh operasional ti dinten mimiti operasi. nyaéta: sertipikat incorporation dikaluarkeun ku pendaptaran lokal; statusna; resolusi nu patali jeung janjian diréktur jeung distribusi saham jeung sertipikat (s).

Fee taunan mangrupikeun biaya datar anu tiasa dibayar taunan saatos pendaptaran atanapi pembaharuan Perusahaan. Aranjeunna kalebet pemeliharaan Perusahaan anu aya hubunganana sareng hukum lokal yurisdiksi ogé pembaharuan kantor anu kadaptar, agén anu kadaptar sareng biaya pamaréntah yurisdiksi anu aya kaitanana. Waragad ieu henteu tiasa dibalikeun.

Palanggan nanggungjawaban kanggo FIDULINK.com pikeun sadaya pajeg sanés sapertos pajeg pamaréntah, tugas, pajeg sareng pamayaran sanés ka pihak katilu ogé waragad sareng transfer indemnities direksi atanapi pemegang saham wali, kalebet panyaluran sareng sadaya biaya kaluar-saku anu dibenerkeun. .

Klién nampi hak FIDULINK pikeun marios biaya taunan. Parobihan naon waé dina struktur fee bakal dibéjaan ka Palanggan sahenteuna sabulan sateuacan dimimiti jasa kanggo waktos anu pakait sareng biaya. Palanggan tiasa mayar biaya kusabab FIDULINK nganggo kartu kiridit Visa atanapi MasterCard anu valid anu dipasihan namina, atanapi ku transfer bank. Palanggan anu ngirimkeun ka FIDULINK data tina kartu kiridit (atanapi alat anu sami) salaku alat pembayaran nampi yén FIDULINK invoice kartu kiridit na kanggo jumlah lengkep biaya sareng / atanapi biaya, pajak, bea anu kedah dibayar FIDULINK anu aya hubunganana sareng jasa ogé sadayana pamayaran anu tiasa dibenerkeun atanapi biaya alit. Palanggan ogé nampi yén FIDULINK tiasa ngarekam sareng nganggo data kartu saluyu sareng Kaayaan Umum ieu sareng Kawijakan Privasi.

8.2.1.A - Suplai Alamat Hukum 

FiduLink.com tiasa nyayogikeun alamat sah pikeun perusahaan anu nyiptakeun per klien upami ieu kalebet dina pakét salami 3 bulan, 6 bulan, 12 bulan gumantung kana yurisdiksi sareng bungkusan. Klién nampi tanggung jawab pinuh ogé kaayaan panggunaan FiduLink.com, pusat bisnis FiduLink.com, akuntan FiduLink.com, agénsi FiduLink.com, mitra FiduLink.com sareng panyadia FiduLink.com anu sanés. FiduLink.com, Agen FiduLink.com, Pengacara FiduLink.com, Akuntan FiduLink.com, Mitra sareng Pemasok FiduLink.com FiduLink.com ngagaduhan hak pikeun ngeureunkeun jasa debit langsung upami henteu patuh kana kaayaan umum pamakean. sarta jasa FiduLink.com tanpa reservasi sarta tanpa aya bewara. Palanggan nampi sareng negeskeun parantos maca sareng ngartos kaayaan umum penjualan sareng jasa FiduLink.com. Palanggan nampi yén anjeunna teu tiasa nganggo alamat FiduLink.com tanpa ngabéjaan FiduLink.com sareng nampi idin tinulis ti FiduLink.com. Palanggan tiasa waé nampi palanggan, mitra, supplier sareng rapat sanés di tempat domisili tanpa idin tinulis sateuacana ti FiduLink.com, bungkusan ageung sareng anu sanésna. FiduLink.com undertakes pikeun nginpokeun konsumén ngeunaan resi surat atas nama pausahaan customer urang dina alamat disadiakeun ku FiduLink.com (iwal dina acara non-recharge of kiridit mail). Palanggan nampi yén FiduLink.com ngagantungkeun jasa panarimaan surat ti dinten ka-1 henteu mayar jasa alamat anu disayogikeun ku FiduLink.com. Upami aya pamariksaan administrasi, palanggan satuju nyayogikeun tempat sanés anu disayogikeun ku FiduLink.com ka administrasi sareng anu biayana atanapi nyéwa kantor atanapi kamar rapat pribadi dina wates kasadiaan FiduLink. .com . FiduLink.com ngagaduhan hak pikeun nampik nyayogikeun nyéwa ruangan rapat atanapi jasa nyéwa kantor ka klien.

 

SYARAT KHUSUS Pikeun PEMBAYARAN KU DEBIT ATAWA KARTU KREDIT

8.3. Upami mayar biaya taunan tunduk sareng telat sanajan tagihan teratur ku FIDULINK sareng usaha anu wajar pikeun ngabéjaan Klién kagagalan sapertos kitu, Klién satuju yén FIDULINK tiasa debit tina kartu Klién (debit atanapi kiridit). jumlah luar biasa tina alam ieu, kaasup hukuman atanapi denda anu ditumpukeun pikeun mulangkeun perusahaan kana status pendaptaran anu saé.

Dina hal ieu, Klién salajengna nampi yén FIDULINK bakal ngagaduhan 60 dinten ti tanggal debit kanggo mayar biaya pendaptaran taunan anu aya hubunganana sareng perusahaan Klién, sareng yén jumlah anu didaptarkeun salaku pinalti pendaptaran ogé bakal kalebet naon waé hukuman tambahan anu aya hubunganana sareng waktos ngantosan 60 dinten.

Upami pamayaran nganggo kartu bank anonim atanapi henteu nyebatkeun nami anu gaduh kartu bank, nasabah satuju nyayogikeun pernyataan rekening bank anu nyebatkeun nomer kartu bank ogé nami sareng alamat anu gaduh. .tina kartu bank. Dina acara anu customer teu wadah kartu, manéhna kudu nyadiakeun paspor jeung bukti alamat - 3 bulan ogé mangrupa konfirmasi ditulis tina perjangjian-Na pikeun mayar tina customer jeung pesenan-Na. 

8.4. SAMPAI PIHAK KETIGA MAYAAN BAYARAN KARTU ATAS NAMA PELANGGAN, PELANGGAN NGAJAMIN NU NU KARTU GEUS SATUJU KANA BAYARAN, JUGA PANGGUNAAN KARTU JEUNG NGPROSES DATA KARTU NURUT SYARAT UMUM. KABIJAKAN PRIVASI. Konsumén wajib ménta ti Panyekel pikeun asup tur matuh deklarasi Panyekel model nu bisa dimeunangkeun ku EMAIL AT INFO (@) FIDULINK.COM.

 

Pambuka Perbankan

8.5. Palanggan gaduh hutang ka FIDULINK pikeun sakedik artos kanggo penyediaan jasa na anu patali sareng pengenalan kana perbankan sareng muka rekening bank. Waragad administrasi ieu tiasa dirobih iraha waé tanpa aya béwara. Biaya administrasi dikedalkeun dina GBP, EUR, USD, CAD, SGD, NZD, AUD, PLN, BTC dina pilihan palanggan dina platform FIDULINK. Palanggan kedah mayar biaya administrasi sateuacan FIDULINK ngamimitian ngalaksanakeun jasa sareng ngawangun kontak sareng pendirianna. Klién tiasa mayar biaya administrasi ka FIDULINK nganggo kartu kiridit Visa atanapi MasterCard anu valid sareng dina namina, atanapi ku transfer bank. Palanggan anu ngirimkeun data kartu kiridit ka FIDULINK salaku alat pembayaran nampi yén FIDULINK bakal nginpokeun kartu kiridit na kanggo jumlah pinuh biaya administrasi pikeun rekening anu aranjeunna pilih salian ti biaya jasa kurir. Upami dipénta.

 

Marketplace-FiduLink.com atanapi Akun Pelanggan App-FiduLink.com atanapi MY-OFFICE Space

Palanggan nampi yén FIDULINK nyiptakeun akun khusus nalika nempatkeun pesenan online. Palanggan nampi sareng ngajamin FIDULINK yén anjeunna ngajamin kaamanan pinuh pikeun aksés kana akunna. Konsumén ngaleupaskeun FIDULINK sareng SUXYS tina sagala tanggung jawab upami aya lalawora di pihakna sareng henteu patuh kana unsur kaamanan penting tina kecap akses atanapi aksés login na. Upami aya palanggaran akun atanapi pamakean curang, nasabah nampi yén FIDULINK ngablokir aksés ka akun ieu tanpa reureuh sareng tanpa masihan alesan ka nasabah. Palanggan nampi tanggung jawab ngan ukur pikeun kaamanan akunna sareng aksés yén anjeunna ngan ukur gaduh kecap konci sareng login.

Palanggan nampi hosting data pribadina sapertos invoice sareng daérah palanggan anu sanés ku FiduLink.com sareng SUXYS. Palanggan nampi sapinuhna kaayaan jasa sareng kaamanan anu diterbitkeun dina situs wéb FiduLink.com (tingali ogé https://fidulink.com/policy-privacy/). Palanggan nampi yén FiduLink.com sareng SUXYS tiasa iraha waé ngeureunkeun hosting datana tanpa aya anu dimaklumkeun sareng tanpa leresan atanapi béwara. Palanggan nampi kreasi otomatis atanapi transformasi akun palanggan tamu na janten akun palanggan ahir saatos nempatkeun pesenan sareng validasi ku FiduLink.com. 

Palanggan nampi nalika ngesahkeun pesenan na dina situs FiduLink.com atanapi dina domain atanapi Marketplace atanapi Aplikasi tanda tangan éléktronik (ku validasi sareng nampi kaayaan umum penjualan sareng panggunaan nalika nempatkeun pesenan) tina kontrak ieu. nilai kontrak aslina. Ku validasi pesenan narima pamakéan tanda tangan éléktronik tina kontrak ku validating kotak ditampa ti kaayaan diobral jeung pamakéan definitively sarta tanpa wates jeung affirms geus maca jeung ngarti jeung narima kaayaan umum jualan jeung pamakéan FiduLink.com sareng subdomain na sareng Pasar sareng Aplikasi.

FiduLink.com sareng SUXYS nyayogikeun rohangan "MY-OFFICE Lite" pikeun palanggan upami dipénta pikeun perusahaan anyar, cabang atanapi cabang ciptaan. Ruang ieu kalebet inpormasi ngeunaan nyiptakeun perusahaan, cabang atanapi cabang, ogé sajumlah alat gratis. Rohangan ieu tiasa ditunda atanapi dinonaktipkeun iraha waé ku FiduLink.com upami henteu patuh kana kaayaan pamakean atanapi henteu patuh anu sanés sareng piagam FiduLink.com. Konsumén ngaku yén nampi gratis kanggo waktos anu dipasihkeun pikeun aksés sataun ka rohangan pribadi sareng gratis ieu ku pamundut na ti FiduLink.com sareng SUXYS. Konsumén negeskeun saatos maca sareng ngartos sareng nampi aturan sareng kaayaan pamakean ogé piagam FiduLink.com sateuacan aya sambungan kana rohangan "MY OFFICE Lite" na. Konsumén ngaku yén hiji-hijina anu gaduh sareng pangguna rohangan ieu sareng ngabebaskeun FiduLink.com sareng SUXYS tina sagala tanggung jawab upami aya intrusion atanapi sambungan jahat atanapi bocor data sanés sareng kaleungitan kecap akses ti nasabah, anu terakhir, anjeunna nampi janten solely nanggungjawaban kanggo kaamanan rohangan bébas jeung swasta ieu ditawarkeun ku FiduLink.com dina pamundut express ti nasabah.

FiduLink.com sareng SUXYS narékahan pikeun ngajantenkeun rupa-rupa platformna salaku aman sabisa-bisa ngagunakeun cara ngamankeun dina pembuanganna, ku kituna FiduLink.com sareng SUXYS nolak sadaya tanggung jawab pikeun karusakan anu ditanggung upami kaleungitan sawaréh atanapi total data palanggan. distribusi jahat tina éta ku kamungkinan hacker atanapi kelompok kriminal anu sanés. FiduLink.com kumaha ogé ngagambar perhatian anjeun kana kanyataan yén kami henteu nyayogikeun data sénsitip ngeunaan palanggan kami sacara online atanapi dokumén naon waé sareng kami gaduh jasa panyalindungan sareng ngawaskeun 24/24 sareng 7/7. platform kami. 

Pengangkatan Diréktur

8.6. Klién masihan proxy ka FIDULINK sareng nandeskeun yén sadaya jalma pikeun diangkat janten diréktur perusahaan numutkeun formulir pesenan anu dikintunkeun ka FIDULINK sareng anu henteu acan nandatanganan deklarasi panarimaan amanat memang parantos satuju kana mandatna salaku diréktur di waktos pendaptaran perusahaan sareng masing-masing jalma alami ditunjuk salaku diréktur parantos ngahontal umur 18 taun. Ogé anu mastikeun yén pangurus aya subyek ijab kabul ngeunaan janjian sareng kawajiban na.

Pengangkatan Diréktur

8.6.1 Palanggan masihan otorisasina FIDULINK sareng nandeskeun yén sadaya jalma pikeun diangkat janten Diréktur perusahaan numutkeun formulir pesenan anu dikintunkeun ka FIDULINK sareng anu henteu acan nandatanganan deklarasi panarimaan jabatan parantos nyatujuan kana jabatanana salaku diréktur di waktos pendaptaran perusahaan sareng masing-masing jalma alami ditunjuk salaku diréktur parantos ngahontal umur 18 taun. Ogé anu mastikeun yén sutradara janten subyek ijab kabul ngeunaan janjian sareng kawajiban na.

Pengangkatan Sekretaris

8.6.1 Klién otorisasi FIDULINK sareng nandeskeun yén sadaya jalma pikeun ditunjuk janten Sekretaris perusahaan numutkeun formulir pesenan anu dikintunkeun ka FIDULINK (Kawajiban sareng pendaptaran wajib dina hal jasa direksi anu ditunjuk) sareng anu teu acan nandatanganan déklarasi panarimaan mandat mémang nyatujuan kana amanatna salaku Sekertaris dina waktos pendaptaran perusahaan sareng yén unggal jalma alami ditunjuk salaku diréktur parantos ngahontal umur 18 taun. Ogé anu nyatakeun yén sékrétaris janten subyek ijin kabaran ngeunaan janjian sareng kawajiban na.

Jasa kontributor séjén

8.7. Palanggan ngagaduhan hutang ka FIDULINK pikeun sakedik teu tiasa dibalikeun kanggo penyediaan jasa na anu aya hubunganna sareng hubungan sareng panyadia jasa pihak katilu atanapi bantosan kalayan tujuan pikeun ngalamar kéngingkeun jasa sapertos éta ti panyayogi pihak katilu. Jumlah ieu dikumpulkeun sacara éksklusif pikeun nutupan biaya FIDULINK. Palanggan ngaku yén FIDULINK moal janten pihak kana hubungan kontrak naon waé anu diadegkeun antara Palanggan sareng panyadia jasa pihak katilu. Klién ngaku yén FIDULINK sigana bakal nampi premium introducer bisnis ti panyadia jasa pihak katilu upami ditampi ku Klién sareng Klién tegesna ngaleungitkeun klaim naon waé pikeun parobihan tina premium sapertos kitu.

9 - Komunikasi jeung parentah

Klién sareng FIDULINK tiasa silih kirim pitunjuk, béwara, dokumén atanapi komunikasi sanés ku email, email, ngalangkungan portal internét FIDULINK khusus atanapi ku fax, SUBJECT, anu FIDULINK tiasa kirim laporan expense atanapi biaya napel ku email. Klién sareng FIDULINK kedah nyimpen sadaya pitunjuk, béwara, dokumén atanapi komunikasi sanés salaku buktosna. Sadaya komunikasi anu ditujukeun pikeun FIDULINK bakal dikirim ka kantor pusatna atanapi ka alamat sanés anu FIDULINK bakal béja ka Klién sacara nyerat sawaktos-waktos sareng sadaya komunikasi anu dimaksad pikeun Klién bakal dikirim ka alamatna atanapi ka alamat sanés anu sanés Klién. bakal ngabéjaan FIDULINK sacara nyerat sepanjang waktos, kalebet paréntah poste restante anu kedah disatujuan dina tulisan. Kusabab FIDULINK kedah sepanjang waktos tiasa ngahubungi Klién upami diperlukeun, Klién ngayakeun langsung ngawartosan FIDULINK upami anjeunna ngarobih alamatna, alamat email atanapi nomer telepon / fax. Upami Klién badé nungtut sadayana jasa FIDULINK pikeun perusahaan khusus atanapi sababaraha perusahaan, aya béwara penghentian anu dilakukeun ku email kedah dikirim ka info@fidulink.com .

10 - Ngolah data sareng panyalindungan

10.1. FIDULINK bakal ngolah data pribadi anu, numutkeun watesan tina Peraturan Perlindungan Data Umum (RGPD / GDPR), anu kalebet inpormasi anu aya hubunganana sareng jalma alami anu diidentifikasi atanapi diidentifikasi, ogé disebut salaku "subyek data". Jalma alami anu tiasa diidentifikasi mangrupikeun jalma anu tiasa dikenal, langsung atanapi henteu langsung, khususna ku nyebut kana idéntifikasi sapertos nami, nomer idéntifikasi, data lokasi, identifier koneksi, atanapi ku salah sahiji atanapi langkung faktor anu khusus pikeun idéntitas fisiognomis, fisiologis, genetik, méntal, ékonomi, budaya atanapi sosial jalma alami ieu.

Ngolah data hartosna aya operasi atanapi sét operasi anu dilaksanakeun dina data pribadi, naha otomatis atanapi manual, sapertos kumpulan, ngarékam, ngatur, nyusun, nyimpen, dimeunangkeun, konsultasi, adaptasi atanapi modifikasi, panggunaan, komunikasi ku pangiriman, disebarkeun, mupus atanapi ngarusak data sapertos kitu, ogé penyediaan, pangaturan atanapi kombinasi data, watesanna atanapi ngahapus.

Anu nampi data pribadi kalebet perusahaan tina grup FIDULINK anu bertindak salaku subkontraktor atanapi bantu, agén anu cicing dina yurisdiksi anu aya hubunganana sareng jasa, panyadia TI sareng télékomunikasi kami, panyadia pihak katilu sanés kalebet bank anu ngagaduhan Klién tegesna hoyong ditepikeun, daptar umum perusahaan, atanapi aparat hukum. Masing-masing panyingkepan ieu bakal dilakukeun saluyu sareng GDPR sareng hubungan urang sareng pihak katilu bakal janten kontrak, anu mana dua pihak nyungkeun kawajiban GDPR sapertos tugas kerahasiaan pikeun saha waé anu ngolah data pribadi mata pelajaran data.

Dina raraga sasuai sareng kawajiban anu dipikaterang-pelanggan-anjeun ("KYC") sareng pikeun mastikeun yén jasa disayogikeun leres, data anu diolah kalebet detil Klién, sapertos nami mimiti sareng tukang, kabangsaan, tanggal lahir, domicile sareng alamat cicing, nomer paspor, tanggal validitas paspor, sareng data kontak jalma anu tiasa diidentifikasi, ogé dokumén pendukung anu mastikeun data pribadi ieu sareng pitunjuk Palanggan pikeun jasa éta. Prosés KYC dilaksanakeun sareng aplikasi ISDT WORLD (www.idst-world.com).

Palanggan ngagaduhan kawajiban ngajaga data pribadi na sareng FIDULINK up to date salami hubungan kontraktual, sareng ngalebetkeun dokumén pendukung naon waé anu aya hubunganana sareng kawajibanna tetep dijaga dina bentuk anu dirumuskeun ku FIDULINK.

10.2. FIDULINK atanapi agén nyicingan tiasa ngolah data pribadi salaku subkontraktor atas nama FIDULINK, anu mana lumaku, tetep janten data controller. Inpormasi salengkepna pikeun pihak anu urang bagikeun data tiasa didapet dina Kawijakan Privasi kami.

10.3. Palanggan ngaku yén anjeunna tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ku ngahubungi FIDULINK atanapi ku ngirim email ka info@fidulink.com . Sadaya komunikasi bakal dilakukeun dina basa Inggris. Naon waé basa anu sanés tiasa dianggo ku FIDULINK dina kabijaksanaan nyalira, ngan ukur salaku kahadean ka Klién.

10.4. Palanggan dibéjaan yén anjeunna ngagaduhan hak pikeun mundur idin. Ditarikna idin henteu mangaruhan kana légalitas pamrosésan sateuacan ditarikna, ogé légalitas tina terasna pamrosésan upami alesan sanés menerkeun pamrosésan aya, sapertos patuh kana kawajiban hukum.

Klién ngajamin ka FIDULINK yén anjeunna parantos kéngingkeun ijin pinuh pikeun subyek data pihak katilu anu data pribadi na dikirimkeun ka FIDULINK ku Klién, sareng yén idin ieu ngaliput pamrosésan ku atanapi ngalangkungan FIDULINK data pribadi tina poko data pihak katilu ieu kusabab alesan penyediaan jasa atanapi patuh kana kawajiban prudential.

10.5. FIDULINK, pangurus, padamel atanapi agén na, diperyogikeun pikeun ngubaran data sacara rahasia. Sanaos sadayana pancegahan, data, kalebet komunikasi e-mail sareng data kauangan pribadi, tiasa ditingali ku pihak katilu anu teu sah salami transmisi antara Klién sareng FIDULINK. Pikeun kaperluan komunikasi sareng FIDULINK, Pelanggan tiasa diperyogikeun nganggo parangkat lunak anu dihasilkeun ku pihak katilu, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, parangkat lunak peramban anu ngadukung protokol kaamanan data anu cocog sareng protokol anu dianggo ku FIDULINK. .

10.6. Inpormasi anu disayogikeun dina kontéks klausa ieu mangrupikeun presentasi parsial panyalindungan data. Ieu dipedar langkung rinci dina Kawijakan Privasi kami aya dina tautan anu disayogikeun pikeun tujuan ieu.

11 - incapacity légal

Klién bakal nanggung résiko tina prasangka naon waé anu disababkeun ku henteu mampuh hukum anu aya hubunganana sareng jalmana atanapi pengacarana atanapi pihak katilu anu sanés, kecuali henteu mampuh ieu parantos dikomunikasikeun ka FIDULINK.com atanapi SUXYS sacara tulisan atanapi ku Email (dina kaayaan nampi konfirmasi. dina email mulang ti FiduLink.com atanapi SUXYS).

12 - Tanggung jawab

12.1. Tanpa prasangka kana panyediaan khusus, karusakan naon waé akibat tina kasalahan atanapi paninggalan ti FIDULINK, diréktur, pagawé atanapi agén na kedah ditanggung ku Klién, kecuali FIDULINK, diréktur, karyawan atanapi agén na henteu "komitmen parah lalawora atanapi panipuan atanapi tanggung jawab anu sanés anu teu tiasa dikaluarkeun dina hukum anu berlaku. FIDULINK moal tanggel waler pikeun kaleungitan naon waé anu disababkeun kusabab kagagalan mékanis, mogok, serangan internét, serangan teroris, bencana alam, telat pandemi atanapi kagagalan anggota staf, manajemén atanapi wali mana waé dina ngalaksanakeun tugasna. 

12.2. Sagala karusakan anu disababkeun ku atanapi timbul, langsung atanapi henteu langsung, tina kasalahan, kagagalan, lalawora, polah atanapi paninggalan ku jalma sanés, sistem, lembaga atanapi infrastruktur pembayaran. bakal ditanggung ku Palanggan.

12.3. FIDULINK moal tiasa dipertanggungjawabkeun upami Layanan Tambahan teu tiasa dilaksanakeun. Tanggung jawab FIDULINK anu aya kaitannana sareng Layanan Tambahan diwatesan pisan kana pamilihan, pitunjuk sareng pamantauan para afiliasi na atanapi pihak katilu sanés.

12.4. Sagala karusakan atanapi karugian akibat tina panggunaan jasa pos, telegraf, telex, faksimili, telepon, sareng alat komunikasi atanapi alat transportasi sanésna, sareng khususna karugian akibat tina panundaan, salah paham, buruk, Pangubaran parah anu dilakukeun ku pihak katilu atanapi duplikasi salinan, tanggung jawab Palanggan, kecuali upami FIDULINK parantos ngalalaworakeun serius.

12.5. FIDULINK moal tiasa dipertanggungjawabkeun upami gagal tina salah sahiji alat komunikasi anu diperyogikeun pikeun kinerja jasa anu disayogikeun dina Kontrak, atanapi kanggo naon waé mail atanapi telepon anu ditampi dina kerangka jasa anu disayogikeun dina Kontrak. FIDULINK teu tanggung jawab kaleungitan atanapi karusakan tina panggunaan atanapi fax paréntah, kalebet dimana transmisi parantos gagal, henteu lengkep atanapi leungit.

12.6. Dina kasus khusus muka rekening Bank, FIDULINK tindakan salaku pihak katilu dina hubungan antara Bank sareng Klién. Akibatna, FIDULINK moal tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun hubungan antara Bank sareng Klién. FIDULINK teu ngagaduhan kakawasaan pikeun meta sareng henteu ngaku polah salaku padamel, perwakilan atanapi anggota manajemén Bank sareng / atanapi nandatanganan nami na atanapi nampi tanggungan naon waé di ngaran bank.

13 - Lilana, terminasi jeung gantung tina jasa

dina umumna

13.1. Kontrak Naon waé pikeun periode anu dituduhkeun teras bakal otomatis diperpanjang pikeun période berturut-turut sami sareng panjang durasi awal. Pikeun sadaya aspek sanés, Kontrak naon waé bakal sacara otomatis diperbaharui dina kaayaan sareng istilah anu sami. FIDULINK atanapi Klién tiasa nungtut Kontrak naon waé pikeun istilah anu dimaksud di dinya, atanapi pikeun akhir jaman mana waé perpanjangan atanapi perpanjangan, ku masihan sahenteuna dua bulan bewara tertulis ka pihak séjén. Penghentian dipikaharti tanpa prasangka ka hak atanapi kawajiban ti pihak anu timbul sateuacan ditetepkeun atanapi timbul ngeunaan perbuatan atanapi paninggalan anu dilakukeun sateuacan diberhentikan. Hak pikeun ngeureunkeun saharita pikeun sabab adil ditangtayungan.

13.2. Upami aya palanggaran Palanggan kana undang-undang anu berlaku atanapi Sarat Umum sareng Kaayaan Pamakéan ieu sareng / atanapi Umum, FIDULINK.com atanapi SUXYS tiasa ngeureunkeun Kontrak sareng jasa naon waé kalayan langsung, kalebet Kontrak pikeun Layanan tambahan anu disayogikeun ku perusahaan anu aya hubunganana. sareng FIDULINK atanapi ku pihak katilu. Dina kasus sapertos kitu, Klién kedah nyandak sadaya ukuran anu dipikabutuh pikeun ngagentos posisi anu kosong di Perusahaan mana waé saatosna terminasi sapertos kitu sareng sacara jelas sapuk yén FIDULINK henteu tiasa nanggung jawab pikeun karusakan anu aya saatosna terminasi langsung sapertos kitu.

Yayasan sareng Manajemén Perusahaan

13.3. Kontrak naon waé pikeun operasi hiji Perusahaan sah pikeun sataun pinuh. Upami Klién ngeureunkeun kontrak atanapi nyungkeun FIDULINK pikeun mindahkeun manajemén Perusahaan ka agén anu sanés atanapi perusahaan jasa perusahaan atanapi pikeun ngaleyurkeun perusahaan, FIDULINK moal mindahkeun atanapi ngaleyurkeun Perusahaan dugi sadayana pamayaran anu tetep, sadaya biaya sareng / atanapi biaya (kalebet tapi henteu diwatesan ku pajak pamaréntah, bea, pajak sareng pembayaran sanésna ka pihak katilu ogé biaya anu aya hubunganana sareng diréktur atanapi pemegang saham wali. sareng fee transfer € 750,00) parantos dibayar sapinuhna.

Pas Perusahaan parantos dilebetkeun sareng didaptarkeun dina yurisdiksi anu aya hubunganana, Klién ngayakeun nandatanganan kontrak agénsi. Gagalna ieu, FIDULINK ngagaduhan hak pikeun nolak ngirimkeun ka Klién dokumén sosial anu aya hubunganana sareng Perusahaan salami kontrak amanat anu kasebut di luhur henteu ditandatanganan ku Klién.

Klién bakal nampi pengembalian dana lengkep tina biaya penggabungan, kirang biaya kurir, upami tilu kaayaan ieu dicandak: (i) FIDULINK henteu tiasa nyiptakeun Perusahaan kanggo Klién AND (ii) FIDULINK parantos nampi sadayana dokumén anu diperyogikeun leres-leres réngsé ku Klién, kalebet salinan dokumén idéntifitas Klién anu parantos dioténtikasi saluyu sareng pitunjuk khusus tina Perjangjian Dilaksanakeun Bank Swiss Sareng dokumén anu dipénta ti Klién ku FIDULINK, sapertos, khususna tagihan utilitas anu henteu langkung ti 3 bulan, vitae kurikulum sareng serat rujukan ti bank AND (iii) pamundut kanggo pambayaran dikintunkeun dina waktos 60 dinten ti pamayaran biaya konstitusi ku Klién.

Muka Rekening Bank

13.4. Jasa dipungkas ku mukaan rekening ku Bank sareng teras sadayana hubungan dilakukeun antara Klién sareng Bank.

Saha Palanggan tiasa mutuskeun ngabatalkeun pamundutna dina waktos 3 dinten kalénder tina pamundutna pikeun muka rekening bank. Klién bakal nampi pengembalian dana lengkep tina biaya instalasi, kirang tina biaya kurir, upami tilu kaayaan ieu dicandak: (i) Bank, kalayan bantosan FIDULINK, henteu tiasa kabuka pikeun Klién mangrupikeun akun AND (ii) FIDULINK atanapi Bank parantos nampi sadaya dokumén anu diperyogikeun leres-leres réngsé ku Klién, kalebet salinan dokumén idéntitas Klién anu sah anu parantos dioténtikasi saluyu sareng pitunjuk pasatujuan anu aya hubunganana sareng kawajiban rajin alatan bank Swiss sareng dokumén naon anu dipénta ti Klién ku FIDULINK, sapertos, tapi henteu diwatesan ku laporan akun kartu kiridit, tagihan utilitas, kontrak kerja, sertipikat gabung atanapi buktina lain tina asal usul ékonomi tina dana. Ieu hiji-hijina kasus anu ditawarkeunana. Henteu aya dana anu ditawarkeun, ku alesan naon waé, upami nasabah mutuskeun kanggo ngabolaykeun pamundut aranjeunna saatos 3 dinten kalénder.

Modalitas ngabalikeun duit

13.5. Sakur ngabalikeun duit ngan ukur tiasa dilakukeun ngaliwatan blokcheyn SUXYS sareng dina Token digital tiasa dianggo ku FiduLink.com sareng subdomain sareng atanapi SUXYS atanapi TOKEN SUXYS (perhatian sadaya ngabalikeun duit bakal dilakukeun dumasar kana nilai Token SUXYS dina waktos pamundut. sarta tunduk kana ditampa ti SUXYS jeung atawa FIDULINK.com jeung sub domain. 

14 - Severability

Upami klausa naon waé anu aya di dieu aya atanapi tiasa janten, dina undang-undang tertulis, atanapi dianggap ku pangadilan atanapi badan administrasi atanapi yurisdiksi anu kompeten, haram, henteu sah, dilarang atanapi henteu tiasa dilaksanakeun, maka klausa sapertos éta dianggap teu bisa dipaké. dugi ka haramna, batal, batal, larangan atanapi henteu berlaku. Klausa anu sanés bakal tetep maksa.

15 - Piagam FiduLink.com sareng Subdomains I 10 Prinsip Piagam

Pamaké ogé diréktur, pemegang saham, mitra negeskeun saatos maca sareng nampi piagam FiduLink.com sareng nampi hormat ieu dina hukuman ningali jasana ditunda sareng atanapi dinonaktipkeun tanpa réservasi sareng tanpa leresan tina pihak SUXYS atanapi FIDULINK.com sareng subdomains; 

1 - Pernah nyadiakeun produk atawa jasa ilegal jeung Pausahaan nyieun atawa ngagunakeun jasa FIDULINK.com. 2 - Tetep profésional sareng sopan dina sagala kaayaan sareng Agén FIDULINK. 3 - Entong ngantepkeun jalma sanés nganggo akun FIDULINK atanapi MY OFFICE anjeun pikeun nyambung ka jaringan. 4 - Entong nganggo jasa FIDULINK pikeun perusahaan sanés anu kadaptar sareng jasa FIDULINK. 5 - Kungsi ngamimitian kagiatan perusahaan tanpa nampi dokumén resmi atanapi aktivasina jasa ti FIDULINK. 6 - Nyadiakeun dina 48 jam sagala dokumén profésional atawa pribadi nu FIDULINK bisa nanya ka anjeun. 7 - Anyarkeun perusahaan atanapi jasa anjeun paling lami 1 sasih sateuacan akhir jasa FIDULINK. 8 - Entong masihan dokumén anu janten subyek parobahan naon waé. 9 - Pernah ngarobah wincik kontak (alamat, telepon, jsb) tanpa informing FIDULINK.com. 10 - Entong nganggo jasa atanapi produk FIDULINK.com pikeun nyetél atanapi netepkeun pajak, administrasi, panipuan kauangan, jsb.

16. pancén

Pikeun ngalaksanakeun jasana, FIDULINK ngagaduhan hak nyéwa subkontraktor anu bakal aya dina otoritasna: Pengacara, Ahli Hukum, Akuntan, Akuntan Chartered, Notaris, Auditor sareng Agen Incorporations séjén tina jaringan FiduLink.com. Hak sareng kawajiban Nasabah hasil tina Kontrak ngan tiasa ditransfer ka pihak katilu kalayan idin tinulis tina FIDULINK.com.

17. Katuhu dilarapkeun 

Pasatujuan ieu diatur ku sareng ditetepkeun saluyu sareng hukum anu berlaku dina yurisdiksi ngadegna SUXYS International Limited. Sakur kaayaan teu satuju antara pihak-pihak anu aya hubunganana sareng Kontrak, kaayaan umum penjualan sareng panggunaan FiduLink.com, kalebet patarosan anu aya hubunganana sareng kacindekan, validitas atanapi terminasina, tunduk kana yurisdiksi ekslusif kantor pusat. tina SUXYS International Limited.

 

Lampiran 1 - 1 - A. Non-penyediaan Jasa pikeun warga yurisdiksi di handap (01/01/2022 jam 00:00): 

FiduLink.com teu tiasa nyayogikeun jasa naon waé pikeun warga yurisdiksi: Afghanistan, Iran, Koréa Kalér, Pakistan, Sudan. Daptar ieu bisa ditambahkeun atawa dihapus tina yurisdiksi tangtu tanpa bewara ti FiduLink.com.  

 

Update panganyarna: 01/01/2022 di 00h00. 

Tarjamahkeun halaman ieu?

offlinePunten antosan
Live Rojongan
Online!

Agén Online

fidulink

DOKUMEN FIDULINK anu diperyogikeun

Mangga lebetkeun inohong pikeun neraskeun.
Laju PPN
7
8
9
4
5
6
1
2
3
C
0
.
Tambihkeun PPN
Dipiceun PPN

Jumlah bersih (teu kaasup tong)

Jumlah Kotor (kaasup tong)

Itungan dumasar kana:

Cék kasadiaan domain

loading
Punten lebetkeun nami domain anjeun
Punten mastikeun yén anjeun sanés robot.

pamayaran kartu bank online fidulink kreasi perusahaan online nyiptakeun fidulink perusahaan online