WWW.FIDULINK.COM > Syarat sareng katangtuan

KOMPUTER UMUM

SYARAT SARENG KATANGTUAN

 

  1. Tujuan sareng wengkuan

1.1. Kaayaan Komérsial Umum ieu dimaksudkeun pikeun ngatur hubungan komérsial antara " FIDULINK " operator komérsial: Suxys Ltd, Company 12706886, Head Office: Wenlock Road, N17GU, London, England, United Kingdom, email: info@fidulink.com, telepon; +44 (0) 20 32 89 59 99  ("FIDULINK") ( ' FIDULINK.com ») (" MARKETPLACE-FIDULINK.com ») (" APP-FIDULINK.com ») (" MOBILE.FIDULINK.com ») (" Sadaya domain sareng subdomain tina .FIDULINK.com ») sareng palangganna (" Klién "). Dumasar kana Kaayaan Komérsial Umum ieu, FIDULINK bakalan nyayogikeun Palanggan sareng sababaraha layanan sapertos nyiptakeun perusahaan (" Masyarakat ") sareng jasa tambahan anu aya hubunganana (" Jasa Tambahan ») ogé bantosan dina muka rekening sareng bank atanapi panyadia jasa kauangan non-bank (" Muka Akun atanapi Perkenalan Perbankan »).

1.2. Kaayaan Komérsial Umum ieu ngabentuk bagian anu teu kapisah tina kontrak naon waé anu dicindekkeun antara PUSAT et FIDULINK ku tanda tangan digital tina bentuk FIDULINK, naha ditandatanganan online ngalangkungan validasi paréntah dina platform FIDULINK atanapi dina kertas (" Kontrak "). Ku nulis Kontrak sareng FIDULINK, Palanggan nampi Kaayaan Komérsial Umum ieu. Daptar harga sareng daptar jasa sayogi dina halaman wéb FIDULINK.

1.3. Sadaya kaayaan umum anu nyimpang tina, kontradiksi atanapi suplemén dina Kaayaan Komérsial Umum ieu bakal dikaluarkeun tina Kontrak mana waé, kecuali upami sacara sanés nyatakeun sacara tinulis dina antara Klién sareng FIDULINK.

1.4. Upami aya konflik antara Kaayaan Komérsial Umum ieu sareng Kontrak naon waé, dibekelan Kontrak bakal nganggo kaayaan Kaayaan Komérsial ieu. Upami aya konflik, anjeun tiasa ngahubungi jasa manajemén konflik di: pengacara [@] fidulink.com

1.5. FIDULINK ngagaduhan hak pikeun ngarobih Sarat sareng Kaayaan Umum iraha waé kalayan épék langsung. Pelanggan bakal diinpormasi ngeunaan modifikasi ieu ku béwara anu diterbitkeun dina FIDULINK.com. Amandemen bakal dianggap disatujuan ku Klién, kacuali FIDULINK nampi bantosan tinulis ngeunaan hal ieu dina opat minggu ti tanggal béja.

  1. Eusi sareng ruang lingkup jasa

Yayasan sareng manajemén Perusahaan sareng Jasa Tambahan

2.1. FIDULINK tiasa nyayogikeun Klién sareng jasa perusahaan gabung, dina yurisdiksi anu ditangtoskeun dina daptar anu diterbitkeun dina halaman wéb FIDULINK ( www.fidulink.com ) atanapi platform na (internét, aplikasi mobile atanapi aplikasi tablet, aplikasi IOS, aplikasi Android). FIDULINK ogé tiasa ngatur, naha ngalangkungan perusahaan afiliasi FIDULINK atanapi pihak katilu, penyediaan Layanan Tambahan sapertos pengangkatan direksi fidusia, pemegang saham fiduciary, akun sudagar Internet, logo perusahaan, cap perusahaan, cap perusahaan, kakuatan pengacara, sertifikasi notaris sareng apostille dina dokumén, nyungkeun lisénsi, nyungkeun persetujuan, milarian tempat, milarian tanaga, milarian mitra, sareng jasa sanés anu FIDULINK sareng KLIEN nganggap mangpaat pikeun nyiptakeun atanapi ngadegkeun perusahaan klien. Istilah "perusahaan berafiliasi" hartosna, ngeunaan FIDULINK, anak perusahaan atanapi perusahaan induk FIDULINK atanapi cabang perusahaan sanés perusahaan ieu, pengacara, akuntan, pengacara, notaris sareng agén FIDULINK anu sanés.

2.2. Sadaya Jasa Tambahan bakal disayogikeun dina perjanjian anu khusus antara Klién sareng panyadia Jasa Tambahan anu aya hubunganana, kecuali pikeun segel, parangko sareng logo, sertifikasi anu notaris sareng apostille. 

2.3. Ieu kaasup kana pendaptaran pak perusahaan: 4 shareholder, 2 direksi, shareholder tambahan atanapi direksi kedah tunduk kana invoice registrasi gumantung kana yurisdiksi.

Rekening Bank & Perkenalan Bank & Wallet 

2.3. FIDULINK pamundut tiasa ngabantosan Klién dina kontéks perkenalan perbankan atanapi kauangan, muka rekening sareng bank, lembaga pamayaran, lembaga kauangan, atanapi panyadia jasa non-perbankan, pemasok dompét, (" Bank atanapi Lembaga "). Dina kontéks ieu, FIDULINK tiasa nawiskeun Klién daptar pendirian, tapi Klién anu tanggel waler pikeun pilihan pendirian tunduk kana panarimaan pendirian sareng patuh klien sareng perusahaanna, cabangna, cabang, wawakil penjualan kantor (Good Standing, Activities, Support, premises, jsb). Palanggan tiasa milih pendirian tina daptar pendirian anu disayogikeun ku FIDULINK atanapi pendirian pihak katilu (ngan ukur dina pamundut sareng tanpa jaminan yén pendirian nampi pembukaan rekening perusahaan klien) dina wates dua paménta sareng panolakan nasabah sareng / atanapi bank sareng / atanapi pendirian). Suksés nerapkeun jasa tambahan sapertos kartu kiridit, buku cek atanapi aksés Internét perbankan henteu dijamin sareng ditawarkeun sakumaha aya sareng tanpa jaminan. Layanan ieu ngan ukur tiasa dianggo pikeun tujuan hukum sakumaha anu ditangtukeun ku hukum anu berlaku sareng nasabah ngajalanan pikeun nyayogikeun sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng kagiatanana sareng asal muasal dana na, sareng patarosan atanapi inpormasi anu dipénta ku pendirian atanapi FIDULINK.

  1. Hak pikeun nolak jasa

FIDULINK ngagaduhan hak pikeun nolak sadayana atanapi bagian tina jasa anu ditawarkeunana ka Klién tanpa alesan atanapi panjelasan, sareng henteu tiasa, dina kaayaan naon waé, dipertanggungjawabkeun pikeun panolakan ieu. Henteu tiasa dibales nalika ditolak jasa ku FIDULINK. Anjeun nolak jasa, anjeun tiasa ngahubungi departemen hukum kami di: lawyer@fidulink.com

  1. Naséhat hukum

Sanaos FIDULINK narékahan pikeun nyayogikeun inpormasi anu leres sareng leres ngeunaan sadaya jasa, yurisdiksi, bentuk hukum perusahaan, pajak sareng inpormasi sanés anu aya hubunganana sareng pangwangunan perusahaan, éta henteu nyayogikeun naséhat atanapi inpormasi ngeunaan (Perpajakan Orang Asli, Perpajakan Hukum Jalma) Sapertos kitu, klien mastikeun yén anjeunna henteu nampi naséhat hukum atanapi pajak ti FIDULINK atanapi FIDULINK Ajen atanapi lembaga anu sanés atanapi jalma alami atanapi hukum anu aya hubunganana sareng FIDULINK. Éta tanggung jawab Klién pikeun mastikeun yén anjeunna nampi sadaya naséhat hukum sareng pajeg anu diperyogikeun ngeunaan pendirian sareng operasi Perusahaan, sareng pikeun mastikeun yén kagiatan henteu ngalanggar hukum ngeunaan yurisdiksi anu kompeten.

  1. Tujuan hukum

Klién ngajamin yén éta moal nganggo naon waé hak anu dipasihkeun dina Kontrak pikeun tujuan haram, cabul, teu sopan atanapi fitnah sareng moal ngorbankeun FIDULINK ku cara naon waé. Klién moal dina kaayaan naon waé nganggo atanapi ngagabungkeun nami FIDULINK sareng Ajen FIDULINK, sapinuhna atanapi sabagian, pikeun tujuan komérsial. Dimana lumaku, FIDULINK ngagaduhan hak pikeun damel babarengan sareng otoritas panilitian resmi upami aya tuduhan ngalanggar Klién. 

  1. Ngumbah artos sareng rajin alatan

Klién bakal nyayogikeun FIDULINK sareng inpormasi anu dianggap perlu ku anu terakhir pikeun mastikeun yén Perusahaan patuh kana panerapan anu berlaku dina merjuangkeun pencucian artos sareng rajin anu ditangtoskeun. Éta tanggung jawab Palanggan pikeun mastikeun yén inpormasi anu disayogikeun ka FIDULINK leres. Klién ogé nyatakeun ka FIDULINK yén barang atanapi dana anu di lebetkeun kana Perusahaan sanés mangrupikeun, langsung atanapi henteu langsung, tina hasil kajahatan atanapi kagiatan ilegal anu sanés. Kanggo ngantepkeun FIDULINK pikeun nyumponan kawajiban hukumna, Klién bakal tetep FIDULINK sapinuhna sareng gancang ngawartosan naon waé perobihan ngeunaan ahli waris ékonomi, pemegang saham sareng direksi perusahaan. Waris ékonomi anu dituduhkeun ku Klién sacara fisik atanapi digital bakal nandatanganan "bentuk" atanapi "bentuk éléktronik" sakumaha anu diperyogikeun ku Kontrak. Klién bakal nginpokeun FIDULINK tina sifat kagiatan perusahaan na tanpa reureuh sareng perobihan naon waé ogé bakal disatujuan ku FIDULINK sateuacanna. Klién sareng pemegang saham sareng ahli waris sanésna perusahaan kedah ngalakukeun verifikasi idéntitas dina waktos 30 dinten didamel perusahaan sareng solusi www.IDST-WORLD.com (https://idst-world.com) (Lite atanapi Sertipikat Lite + Minimum. Verifikasi idéntitas wajib pikeun sadaya pangguna. Palanggan kedah ngalakukeun verifikasi AML sareng KYC kalayan solusi www.IDST-WORLD.com (https://idst-world.com) (Lite atanapi Lite + bijil pang copelna). 

  1. Kawajiban klien

Penyediaan dokumén anu aya hubunganna sareng karajinan anu ditangtoskeun tiasa, khususna sareng henteu lengkep, kalebet: salinan asli tina dokumen identitas, buktina alamat tanggal kirang ti 3 bulan, surat rujukan bank, salinan asli dokumen perusahaan, sakumaha ogé asli tarjamahan anu disertifikasi upami lumaku, sertifikasi notaris, murtadil sareng sertipikat digital anu sanés (IDST WORLD). Sertifikasi naon waé anu kedah dihasilkeun numutkeun sarat tina yurisdiksi anu berlaku sareng numutkeun pitunjuk ti FIDULINK. Klién ngagaduhan kawajiban pikeun ngalebetkeun dokumén anu diperyogikeun pikeun nyumponan kawajiban rajin sateuacan dimimiti jasa FIDULINK sareng para agénna, pengacara, akuntan, ahli hukum, agén lokal.

  1. Waragad sareng istilah pamayaran

dina umumna

8.1. Palanggan ngayakeun mayar biaya anu diklaim ku FIDULINK nalika mesen paket perusahaanna. Jadwal fee FIDULINK némbongan dina daptar biaya anu dipedalkeun dina halaman wéb FIDULINK (www.fidulink.com ) sareng platform na. Salaku tambahan kana biaya anu disebatkeun dina situs éta, Klién ngaku yén kedah mayar sadayana biaya anu ditanggung, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, biaya anu ditanggung salami dina rapat atanapi ilubiung dina rapat diréktur, pemegang saham atanapi sékrétaris, biaya ngagelar atanapi kahadiran dina rapat umum anu luar biasa pikeun Perusahaan, biaya anu aya hubunganana sareng nyiapkeun naon waé panerus béja atanapi deklarasi sareng sadayana biaya anu sami. FIDULINK ngamimitian fase éksékutip saatos nampi pembayaran anu lengkep.
Sadaya biaya sareng biaya mayar dina mata uang anu ditunjuk ku FIDULINK, mata uang anu aya nyaéta, GBP, EUR, USD, CAD, SGD, NZD, AUD, TRY, PLN, BTC (Nilai tukeur dumasar kana mata uang EUR). Palanggan henteu berwenang pikeun nahan biaya sareng biaya saatos keluhan anu aya hubunganana sareng jasa, jaminan atanapi tanggungan naon waé. Kitu ogé, naon waé hak pikeun angkat di bagian Palanggan ku ieu dikaluarkeun.

Yayasan sareng Manajemén Perusahaan

8.2. Salaku tambahan kana biaya taunan, Klién kedah mayar FIDULINK sakaligus pikeun nyiptakeun Perusahaan ("biaya penggabungan"). Biaya pendaptaran bénten-bénten dumasar kana yurisdiksi sareng kalebet penyediaan kantor panggunaan Perusahaan (alamat), penyediaan agen agén ogé sadayana dokumén sahingga Perusahaan tiasa operasional ti mimiti dinten mimiti operasi. pendaptaran, nyaéta: sertipikat pendaptaran anu dikaluarkeun ku pendaptaran lokal; statusna; resolusi anu aya hubunganana sareng pengangkatan sutradara sareng distribusi saham sareng sertipikat saham.

Fee taunan mangrupikeun biaya datar anu tiasa dibayar taunan saatos pendaptaran atanapi pembaharuan Perusahaan. Aranjeunna kalebet pemeliharaan Perusahaan anu aya hubunganana sareng hukum lokal yurisdiksi ogé pembaharuan kantor anu kadaptar, agén anu kadaptar sareng biaya pamaréntah yurisdiksi anu aya kaitanana. Waragad ieu henteu tiasa dibalikeun.

Klién tanggung jawab ka FIDULINK pikeun sadaya pajak sanés sapertos pajak pamaréntah, bea, pajak sareng pembayaran sanésna ka pihak katilu ogé biaya sareng biaya transfer sutradara atanapi pemegang saham wali, kalebet pencairan sareng sadayana biaya minor anu tiasa dibenerkeun.

Klién nampi hak FIDULINK pikeun marios biaya taunan. Parobihan naon waé dina struktur fee bakal dibéjaan ka Palanggan sahenteuna sabulan sateuacan dimimiti jasa kanggo waktos anu pakait sareng biaya. Palanggan tiasa mayar biaya kusabab FIDULINK nganggo kartu kiridit Visa atanapi MasterCard anu valid anu dipasihan namina, atanapi ku transfer bank. Palanggan anu ngirimkeun ka FIDULINK data tina kartu kiridit (atanapi alat anu sami) salaku alat pembayaran nampi yén FIDULINK invoice kartu kiridit na kanggo jumlah lengkep biaya sareng / atanapi biaya, pajak, bea anu kedah dibayar FIDULINK anu aya hubunganana sareng jasa ogé sadayana pamayaran anu tiasa dibenerkeun atanapi biaya alit. Palanggan ogé nampi yén FIDULINK tiasa ngarekam sareng nganggo data kartu saluyu sareng Kaayaan Umum ieu sareng Kawijakan Privasi.

 

SYARAT KHUSUS Pikeun PEMBAYARAN KU DEBIT ATAWA KARTU KREDIT

8.3. Upami mayar biaya taunan tunduk sareng telat sanajan tagihan teratur ku FIDULINK sareng usaha anu wajar pikeun ngabéjaan Klién kagagalan sapertos kitu, Klién satuju yén FIDULINK tiasa debit tina kartu Klién (debit atanapi kiridit). jumlah luar biasa tina alam ieu, kaasup hukuman atanapi denda anu ditumpukeun pikeun mulangkeun perusahaan kana status pendaptaran anu saé.

Dina hal ieu, Klién salajengna nampi yén FIDULINK bakal ngagaduhan 60 dinten ti tanggal debit kanggo mayar biaya pendaptaran taunan anu aya hubunganana sareng perusahaan Klién, sareng yén jumlah anu didaptarkeun salaku pinalti pendaptaran ogé bakal kalebet naon waé hukuman tambahan anu aya hubunganana sareng waktos ngantosan 60 dinten.

8.4. Pikeun anu pihak katilu ngadamel pamayaran kartu dumasar kana palanggan, jaminan konsumén yén nasabah gaduh pembayaran, ogé pikeun ngagunakeun kartu sareng ka prosés kartu numutkeun kana Kaayaan Umum JEUNG Kawijakan Privasi. PELANGGAN KANGGO KANGGO DIPANGKEUN DARI PEMEGANG Pikeun NGADaptarkeun sareng Masihan Deklarasi Anu Nyekel Modél Anu Tiasa Di Kéngingkeun Dina Ruang Ieu >>.

 

Pambuka Perbankan

8.5. Palanggan gaduh hutang ka FIDULINK pikeun sakedik artos kanggo penyediaan jasa na anu patali sareng pengenalan kana perbankan sareng muka rekening bank. Waragad administrasi ieu tiasa dirobih iraha waé tanpa aya béwara. Biaya administrasi dikedalkeun dina GBP, EUR, USD, CAD, SGD, NZD, AUD, PLN, BTC dina pilihan palanggan dina platform FIDULINK. Palanggan kedah mayar biaya administrasi sateuacan FIDULINK ngamimitian ngalaksanakeun jasa sareng ngawangun kontak sareng pendirianna. Klién tiasa mayar biaya administrasi ka FIDULINK nganggo kartu kiridit Visa atanapi MasterCard anu valid sareng dina namina, atanapi ku transfer bank. Palanggan anu ngirimkeun data kartu kiridit ka FIDULINK salaku alat pembayaran nampi yén FIDULINK bakal nginpokeun kartu kiridit na kanggo jumlah pinuh biaya administrasi pikeun rekening anu aranjeunna pilih salian ti biaya jasa kurir. Upami dipénta.

 

Pengangkatan Diréktur

8.6. Klién masihan proxy ka FIDULINK sareng nandeskeun yén sadaya jalma pikeun diangkat janten diréktur perusahaan numutkeun formulir pesenan anu dikintunkeun ka FIDULINK sareng anu henteu acan nandatanganan deklarasi panarimaan amanat memang parantos satuju kana mandatna salaku diréktur di waktos pendaptaran perusahaan sareng masing-masing jalma alami ditunjuk salaku diréktur parantos ngahontal umur 18 taun. Ogé anu mastikeun yén pangurus aya subyek ijab kabul ngeunaan janjian sareng kawajiban na.

Pengangkatan Diréktur

8.6.1 Palanggan masihan otorisasina FIDULINK sareng nandeskeun yén sadaya jalma pikeun diangkat janten Diréktur perusahaan numutkeun formulir pesenan anu dikintunkeun ka FIDULINK sareng anu henteu acan nandatanganan deklarasi panarimaan jabatan parantos nyatujuan kana jabatanana salaku diréktur di waktos pendaptaran perusahaan sareng masing-masing jalma alami ditunjuk salaku diréktur parantos ngahontal umur 18 taun. Ogé anu mastikeun yén sutradara janten subyek ijab kabul ngeunaan janjian sareng kawajiban na.

 

Jasa kontributor séjén

8.7. Palanggan ngagaduhan hutang ka FIDULINK pikeun sakedik teu tiasa dibalikeun kanggo penyediaan jasa na anu aya hubunganna sareng hubungan sareng panyadia jasa pihak katilu atanapi bantosan kalayan tujuan pikeun ngalamar kéngingkeun jasa sapertos éta ti panyayogi pihak katilu. Jumlah ieu dikumpulkeun sacara éksklusif pikeun nutupan biaya FIDULINK. Palanggan ngaku yén FIDULINK moal janten pihak kana hubungan kontrak naon waé anu diadegkeun antara Palanggan sareng panyadia jasa pihak katilu. Klién ngaku yén FIDULINK sigana bakal nampi premium introducer bisnis ti panyadia jasa pihak katilu upami ditampi ku Klién sareng Klién tegesna ngaleungitkeun klaim naon waé pikeun parobihan tina premium sapertos kitu.

  1. Komunikasi sareng pitunjuk

Klién sareng FIDULINK tiasa silih kirim pitunjuk, béwara, dokumén atanapi komunikasi sanés ku email, email, ngalangkungan portal internét FIDULINK khusus atanapi ku fax, SUBJECT, anu FIDULINK tiasa kirim laporan expense atanapi biaya napel ku email. Klién sareng FIDULINK kedah nyimpen sadaya pitunjuk, béwara, dokumén atanapi komunikasi sanés salaku buktosna. Sadaya komunikasi anu ditujukeun pikeun FIDULINK bakal dikirim ka kantor pusatna atanapi ka alamat sanés anu FIDULINK bakal béja ka Klién sacara nyerat sawaktos-waktos sareng sadaya komunikasi anu dimaksad pikeun Klién bakal dikirim ka alamatna atanapi ka alamat sanés anu sanés Klién. bakal ngabéjaan FIDULINK sacara nyerat sepanjang waktos, kalebet paréntah poste restante anu kedah disatujuan dina tulisan. Kusabab FIDULINK kedah sepanjang waktos tiasa ngahubungi Klién upami diperlukeun, Klién ngayakeun langsung ngawartosan FIDULINK upami anjeunna ngarobih alamatna, alamat email atanapi nomer telepon / fax. Upami Klién badé nungtut sadayana jasa FIDULINK pikeun perusahaan khusus atanapi sababaraha perusahaan, aya béwara penghentian anu dilakukeun ku email kedah dikirim ka info@fidulink.com .

  1. Ngolah data sareng perlindungan

10.1. FIDULINK bakal ngolah data pribadi anu, numutkeun watesan tina Peraturan Perlindungan Data Umum (RGPD / GDPR), anu kalebet inpormasi anu aya hubunganana sareng jalma alami anu diidentifikasi atanapi diidentifikasi, ogé disebut salaku "subyek data". Jalma alami anu tiasa diidentifikasi mangrupikeun jalma anu tiasa dikenal, langsung atanapi henteu langsung, khususna ku nyebut kana idéntifikasi sapertos nami, nomer idéntifikasi, data lokasi, identifier koneksi, atanapi ku salah sahiji atanapi langkung faktor anu khusus pikeun idéntitas fisiognomis, fisiologis, genetik, méntal, ékonomi, budaya atanapi sosial jalma alami ieu.

Ngolah data hartosna aya operasi atanapi sét operasi anu dilaksanakeun dina data pribadi, naha otomatis atanapi manual, sapertos kumpulan, ngarékam, ngatur, nyusun, nyimpen, dimeunangkeun, konsultasi, adaptasi atanapi modifikasi, panggunaan, komunikasi ku pangiriman, disebarkeun, mupus atanapi ngarusak data sapertos kitu, ogé penyediaan, pangaturan atanapi kombinasi data, watesanna atanapi ngahapus.

Anu nampi data pribadi kalebet perusahaan tina grup FIDULINK anu bertindak salaku subkontraktor atanapi bantu, agén anu cicing dina yurisdiksi anu aya hubunganana sareng jasa, panyadia TI sareng télékomunikasi kami, panyadia pihak katilu sanés kalebet bank anu ngagaduhan Klién tegesna hoyong ditepikeun, daptar umum perusahaan, atanapi aparat hukum. Masing-masing panyingkepan ieu bakal dilakukeun saluyu sareng GDPR sareng hubungan urang sareng pihak katilu bakal janten kontrak, anu mana dua pihak nyungkeun kawajiban GDPR sapertos tugas kerahasiaan pikeun saha waé anu ngolah data pribadi mata pelajaran data.

Dina raraga sasuai sareng kawajiban anu dipikaterang-pelanggan-anjeun ("KYC") sareng pikeun mastikeun yén jasa disayogikeun leres, data anu diolah kalebet detil Klién, sapertos nami mimiti sareng tukang, kabangsaan, tanggal lahir, domicile sareng alamat cicing, nomer paspor, tanggal validitas paspor, sareng data kontak jalma anu tiasa diidentifikasi, ogé dokumén pendukung anu mastikeun data pribadi ieu sareng pitunjuk Palanggan pikeun jasa éta. Prosés KYC dilaksanakeun sareng aplikasi ISDT WORLD (www.idst-world.com).

Palanggan ngagaduhan kawajiban ngajaga data pribadi na sareng FIDULINK up to date salami hubungan kontraktual, sareng ngalebetkeun dokumén pendukung naon waé anu aya hubunganana sareng kawajibanna tetep dijaga dina bentuk anu dirumuskeun ku FIDULINK.

10.2. FIDULINK atanapi agén nyicingan tiasa ngolah data pribadi salaku subkontraktor atas nama FIDULINK, anu mana lumaku, tetep janten data controller. Inpormasi salengkepna pikeun pihak anu urang bagikeun data tiasa didapet dina Kawijakan Privasi kami.

10.3. Palanggan ngaku yén anjeunna tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ku ngahubungi FIDULINK atanapi ku ngirim email ka info@fidulink.com . Sadaya komunikasi bakal dilakukeun dina basa Inggris. Naon waé basa anu sanés tiasa dianggo ku FIDULINK dina kabijaksanaan nyalira, ngan ukur salaku kahadean ka Klién.

10.4. Palanggan dibéjaan yén anjeunna ngagaduhan hak pikeun mundur idin. Ditarikna idin henteu mangaruhan kana légalitas pamrosésan sateuacan ditarikna, ogé légalitas tina terasna pamrosésan upami alesan sanés menerkeun pamrosésan aya, sapertos patuh kana kawajiban hukum.

Klién ngajamin ka FIDULINK yén anjeunna parantos kéngingkeun ijin pinuh pikeun subyek data pihak katilu anu data pribadi na dikirimkeun ka FIDULINK ku Klién, sareng yén idin ieu ngaliput pamrosésan ku atanapi ngalangkungan FIDULINK data pribadi tina poko data pihak katilu ieu kusabab alesan penyediaan jasa atanapi patuh kana kawajiban prudential.

10.5. FIDULINK, pangurus, padamel atanapi agén na, diperyogikeun pikeun ngubaran data sacara rahasia. Sanaos sadayana pancegahan, data, kalebet komunikasi e-mail sareng data kauangan pribadi, tiasa ditingali ku pihak katilu anu teu sah salami transmisi antara Klién sareng FIDULINK. Pikeun kaperluan komunikasi sareng FIDULINK, Pelanggan tiasa diperyogikeun nganggo parangkat lunak anu dihasilkeun ku pihak katilu, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, parangkat lunak peramban anu ngadukung protokol kaamanan data anu cocog sareng protokol anu dianggo ku FIDULINK. .

10.6. Inpormasi anu disayogikeun dina kontéks klausa ieu mangrupikeun presentasi parsial panyalindungan data. Ieu dipedar langkung rinci dina Kawijakan Privasi kami aya dina tautan anu disayogikeun pikeun tujuan ieu.

  1. Henteu mampuh hukum

Klién bakal nanggung résiko tina prasangka naon waé akibat tina henteu mampuh hukum anu aya hubunganana sareng pangacara na atanapi pangacara na anu sanés, kecuali upami kamampuan ieu parantos dikomunikasikan ka FIDULINK sacara tulisan.

  1. Tanggung jawab

12.1. Tanpa prasangka kana panyediaan khusus, karusakan naon waé akibat tina kasalahan atanapi paninggalan ti FIDULINK, diréktur, pagawé atanapi agén na kedah ditanggung ku Klién, kecuali FIDULINK, diréktur, karyawan atanapi agén na henteu "komitmen parah lalawora atanapi panipuan atanapi tanggung jawab anu sanés anu teu tiasa dikaluarkeun dina hukum anu berlaku. FIDULINK moal tanggel waler pikeun kaleungitan naon waé anu disababkeun kusabab kagagalan mékanis, mogok, serangan internét, serangan teroris, bencana alam, telat pandemi atanapi kagagalan anggota staf, manajemén atanapi wali mana waé dina ngalaksanakeun tugasna. 

12.2. Sagala karusakan anu disababkeun ku atanapi timbul, langsung atanapi henteu langsung, tina kasalahan, kagagalan, lalawora, polah atanapi paninggalan ku jalma sanés, sistem, lembaga atanapi infrastruktur pembayaran. bakal ditanggung ku Palanggan.

12.3. FIDULINK moal tiasa dipertanggungjawabkeun upami Layanan Tambahan teu tiasa dilaksanakeun. Tanggung jawab FIDULINK anu aya kaitannana sareng Layanan Tambahan diwatesan pisan kana pamilihan, pitunjuk sareng pamantauan para afiliasi na atanapi pihak katilu sanés.

12.4. Sagala karusakan atanapi karugian akibat tina panggunaan jasa pos, telegraf, telex, faksimili, telepon, sareng alat komunikasi atanapi alat transportasi sanésna, sareng khususna karugian akibat tina panundaan, salah paham, buruk, Pangubaran parah anu dilakukeun ku pihak katilu atanapi duplikasi salinan, tanggung jawab Palanggan, kecuali upami FIDULINK parantos ngalalaworakeun serius.

12.5. FIDULINK moal tiasa dipertanggungjawabkeun upami gagal tina salah sahiji alat komunikasi anu diperyogikeun pikeun kinerja jasa anu disayogikeun dina Kontrak, atanapi kanggo naon waé mail atanapi telepon anu ditampi dina kerangka jasa anu disayogikeun dina Kontrak. FIDULINK teu tanggung jawab kaleungitan atanapi karusakan tina panggunaan atanapi fax paréntah, kalebet dimana transmisi parantos gagal, henteu lengkep atanapi leungit.

12.6. Dina kasus khusus muka rekening Bank, FIDULINK tindakan salaku pihak katilu dina hubungan antara Bank sareng Klién. Akibatna, FIDULINK moal tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun hubungan antara Bank sareng Klién. FIDULINK teu ngagaduhan kakawasaan pikeun meta sareng henteu ngaku polah salaku padamel, perwakilan atanapi anggota manajemén Bank sareng / atanapi nandatanganan nami na atanapi nampi tanggungan naon waé di ngaran bank.

  1. Durasi, penghentian sareng suspénsi jasa

dina umumna

13.1. Kontrak Naon waé pikeun periode anu dituduhkeun teras bakal otomatis diperpanjang pikeun période berturut-turut sami sareng panjang durasi awal. Pikeun sadaya aspek sanés, Kontrak naon waé bakal sacara otomatis diperbaharui dina kaayaan sareng istilah anu sami. FIDULINK atanapi Klién tiasa nungtut Kontrak naon waé pikeun istilah anu dimaksud di dinya, atanapi pikeun akhir jaman mana waé perpanjangan atanapi perpanjangan, ku masihan sahenteuna dua bulan bewara tertulis ka pihak séjén. Penghentian dipikaharti tanpa prasangka ka hak atanapi kawajiban ti pihak anu timbul sateuacan ditetepkeun atanapi timbul ngeunaan perbuatan atanapi paninggalan anu dilakukeun sateuacan diberhentikan. Hak pikeun ngeureunkeun saharita pikeun sabab adil ditangtayungan.

13.2. Upami aya pelanggaran ku Klién hukum anu berlaku atanapi Syarat sareng Kaayaan Umum ieu, FIDULINK tiasa nungtut Kontrak anu diberlakukeun langsung, kalebet Kontrak pikeun Jasa Tambahan anu disayogikeun ku perusahaan anu aya hubunganana sareng FIDULINK atanapi ku pihak katilu. Dina kasus sapertos kitu, Klién kedah nyandak sadaya tindakan anu diperyogikeun pikeun ngagentoskeun jabatan naon waé anu janten lowong di Perusahaan mana waé saatos diberhentikan sapertos kitu sareng tegesna sapuk yén FIDULINK moal tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun karusakan naon waé saatos penghentian langsung sapertos kitu.

Yayasan sareng Manajemén Perusahaan

13.3. Kontrak naon waé pikeun operasi hiji Perusahaan sah pikeun sataun pinuh. Upami Klién ngeureunkeun kontrak atanapi nyungkeun FIDULINK pikeun mindahkeun manajemén Perusahaan ka agén anu sanés atanapi perusahaan jasa perusahaan atanapi pikeun ngaleyurkeun perusahaan, FIDULINK moal mindahkeun atanapi ngaleyurkeun Perusahaan dugi sadayana pamayaran anu tetep, sadaya biaya sareng / atanapi biaya (kalebet tapi henteu diwatesan ku pajak pamaréntah, bea, pajak sareng pembayaran sanésna ka pihak katilu ogé biaya anu aya hubunganana sareng diréktur atanapi pemegang saham wali. sareng fee transfer € 750,00) parantos dibayar sapinuhna.

Pas Perusahaan parantos dilebetkeun sareng didaptarkeun dina yurisdiksi anu aya hubunganana, Klién ngayakeun nandatanganan kontrak agénsi. Gagalna ieu, FIDULINK ngagaduhan hak pikeun nolak ngirimkeun ka Klién dokumén sosial anu aya hubunganana sareng Perusahaan salami kontrak amanat anu kasebut di luhur henteu ditandatanganan ku Klién.

Klién bakal nampi pengembalian dana lengkep tina biaya penggabungan, kirang biaya kurir, upami tilu kaayaan ieu dicandak: (i) FIDULINK henteu tiasa nyiptakeun Perusahaan kanggo Klién AND (ii) FIDULINK parantos nampi sadayana dokumén anu diperyogikeun leres-leres réngsé ku Klién, kalebet salinan dokumén idéntifitas Klién anu parantos dioténtikasi saluyu sareng pitunjuk khusus tina Perjangjian Dilaksanakeun Bank Swiss Sareng dokumén anu dipénta ti Klién ku FIDULINK, sapertos, khususna tagihan utilitas anu henteu langkung ti 3 bulan, vitae kurikulum sareng serat rujukan ti bank AND (iii) pamundut kanggo pambayaran dikintunkeun dina waktos 60 dinten ti pamayaran biaya konstitusi ku Klién.

Muka Rekening Bank

13.4. Jasa dipungkas ku mukaan rekening ku Bank sareng teras sadayana hubungan dilakukeun antara Klién sareng Bank.

Saha Palanggan tiasa mutuskeun ngabatalkeun pamundutna dina waktos 3 dinten kalénder tina pamundutna pikeun muka rekening bank. Klién bakal nampi pengembalian dana lengkep tina biaya instalasi, kirang tina biaya kurir, upami tilu kaayaan ieu dicandak: (i) Bank, kalayan bantosan FIDULINK, henteu tiasa kabuka pikeun Klién mangrupikeun akun AND (ii) FIDULINK atanapi Bank parantos nampi sadaya dokumén anu diperyogikeun leres-leres réngsé ku Klién, kalebet salinan dokumén idéntitas Klién anu sah anu parantos dioténtikasi saluyu sareng pitunjuk pasatujuan anu aya hubunganana sareng kawajiban rajin alatan bank Swiss sareng dokumén naon anu dipénta ti Klién ku FIDULINK, sapertos, tapi henteu diwatesan ku laporan akun kartu kiridit, tagihan utilitas, kontrak kerja, sertipikat gabung atanapi buktina lain tina asal usul ékonomi tina dana. Ieu hiji-hijina kasus anu ditawarkeunana. Henteu aya dana anu ditawarkeun, ku alesan naon waé, upami nasabah mutuskeun kanggo ngabolaykeun pamundut aranjeunna saatos 3 dinten kalénder.

Modalitas ngabalikeun duit

13.5. Pembayaran balik naon waé tiasa dilakukeun ngalangkungan metode pamayaran anu sami sareng anu dianggo pikeun mayar ka FIDULINK.

  1. Ngabagi-bagi

Upami klausa naon waé anu aya di dieu aya atanapi tiasa janten, dina undang-undang tertulis, atanapi dianggap ku pangadilan atanapi badan administrasi atanapi yurisdiksi anu kompeten, haram, henteu sah, dilarang atanapi henteu tiasa dilaksanakeun, maka klausa sapertos éta dianggap teu bisa dipaké. dugi ka haramna, batal, batal, larangan atanapi henteu berlaku. Klausa anu sanés bakal tetep maksa.

  1. Tugas

Pikeun kinerja jasa na, FIDULINK ngagaduhan hak pikeun nyewa subkontraktor anu bakal aya dina kawenanganana. Hak sareng kawajiban Klién akibat tina Kontrak ngan ukur tiasa ditransferkeun ka pihak katilu kalayan idin tinulis FIDULINK.

  1. Katuhu dilarapkeun 

Pasatujuan ieu diatur sareng diadegkeun saluyu sareng hukum Inggris. Sagala kaayaan teu satuju antara pihak-pihak anu timbul hubunganana sareng Kontrak, kalebet hal-hal anu aya hubunganana sareng kacindekanna, validitas atanapi pengakhiranana, tunduk kana yurisdiksi eksklusif Suxys Ltd nyaéta pengadilan London, Inggris.

 

 

 

 

bagikeun ieu