Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Aplikasi ieu ngumpulkeun sababaraha Data Pribadi ti Pangguna.

singgetan

Data Pribadi dikumpulkeun pikeun tujuan ieu sareng nganggo jasa ieu:

Aksés kana rekening jasa pihak katilu

Aksés kana rekening Facebook

Idin: Dina pendaptaran aplikasi, Suka sareng Publikasikeun ka Tembok

Akses kana akun Twitter

Data Pribadi: Dina pendaptaran aplikasi sareng Rupa-rupa jinis Data

Eusi mairan

Disqus

Data Pribadi: Cookie sareng Data Pamakéan

Interaksi sareng jaringan sosial luar sareng platform

Tombol Facebook Like, widget sosial

Data Pribadi: Cookie, Data Pamakéan, Inpormasi profil

Kawijakan pinuh

Data Controller sareng Pamilik

Jenis Data dikumpulkeun

Diantara jinis Data Pribadi anu dikumpulkeun Aplikasi ieu, ku nyalira atanapi ngalangkungan pihak katilu, nyaéta: Cookie sareng Data Pamakéan.

Data Pribadi anu dikumpulkeun tiasa dijelaskeun dina bagian sanés tina kabijakan privasi ieu atanapi ku téks panjelasan khusus kontekstual sareng Kumpulan Data.

Data Pribadi tiasa disayogikeun ku Pamaké, atanapi dikumpulkeun sacara otomatis nalika nganggo Aplikasi ieu.

Sagala kagunaan Cookies - atanapi tina alat pelacak anu sanés - ku Aplikasi ieu atanapi ku anu ngagaduhan jasa pihak katilu anu dianggo ku Aplikasi ieu, kacuali nyatakeun anu sanésna, tiasa dianggo pikeun ngaidentipikasi Pangguna sareng émut karesepna, pikeun hiji-hijina tujuan pikeun nyayogikeun jasa anu diperyogikeun Pamaké.

Gagal nyayogikeun Data Pribadi anu tangtu tiasa ngajantenkeun Aplikasi ieu teu tiasa masihan jasa.

Pangguna nyandak tanggung jawab pikeun Data Pribadi ti pihak katilu anu diterbitkeun atanapi dibagikeun ngalangkungan Aplikasi ieu sareng nyatakeun ngagaduhan hak pikeun komunikasi atanapi nyebarkeunana, sahingga ngaleungitkeun Data Controller tina sadaya tanggung jawab.

Modeu sareng tempat ngolah Data

Téhnik ngolah

Data Controller ngolah Data Pamaké dina cara anu ditangtoskeun sareng kedah nyandak ukuran kaamanan anu cocog pikeun nyegah aksés anu henteu sah, panyingkepan, modifikasi, atanapi karusakan Data anu henteu sah.

Ngolah data dilaksanakeun nganggo komputer sareng / atanapi alat anu diaktipkeun ku IT, nuturkeun prosedur organisasi sareng modeu anu aya hubunganana sareng tujuan anu dituduhkeun. Salaku tambahan pikeun Data Controller, dina sababaraha kasus, Data tiasa diaksés ku sababaraha jinis jalma anu tanggung jawab, kalebet kana operasi situs (administrasi, penjualan, pamasaran, hukum, administrasi sistem) atanapi pihak luar (sapertos anu katilu propaider ladén téknis partai, operator surat, panyadia hosting, perusahaan IT, agénsi komunikasi) ditunjuk, upami diperyogikeun, salaku Prosesor Data ku Pamilik. Daptar anu dimutahirkeun tina bagian-bagian ieu tiasa dipénta ti Data Controller iraha waé.

tempat

Data diolah di kantor operasi Data Controller sareng di tempat sanés dimana ayana pihak-pihak anu aya hubunganana sareng pamrosésan. Kanggo inpormasi salengkepna, mangga kontak Data Controller.

waktos ingetan

Data dijaga pikeun waktos anu dipikabutuh pikeun nyayogikeun layanan anu dipénta ku Pamaké, atanapi anu dinyatakeun ku tujuan anu digaris dina dokumen ieu, sareng Pamaké tiasa nungtut yén Data Controller ngagantungkeun atanapi ngahapus data.

Pamakéan Data anu dikumpulkeun

Data ngeunaan Pangguna dikumpulkeun pikeun ngijinkeun Aplikasi pikeun nyayogikeun jasa na, ogé pikeun tujuan ieu: Akses kana rekening jasa pihak katilu, Nyiptakeun pangguna dina profil aplikasi, koméntar kontén sareng Interaksi sareng jaringan sosial luar sareng platform .

Data Pribadi anu dianggo pikeun unggal tujuan digaris dina bagian-bagian khusus dokumen ieu.

Ijin Facebook anu ditaros ku Aplikasi ieu

Aplikasi ieu tiasa naroskeun sababaraha ijin Facebook anu ngamungkinkeun pikeun ngalakukeun tindakan sareng akun Facebook pangguna sareng kéngingkeun inpormasi, kalebet Data Pribadi, tina éta.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan idin ieu, tingali dokuméntasi idin Facebook (https://developers.facebook.com/doc/authentication/permissions/) sareng kana kabijakan privasi Facebook (https://www.facebook.com/about / karusiahan /).

Idin anu dipenta nyaéta kieu:

inpo dasar

Sacara standar, ieu kalebet Pamaké anu tangtu's Data sapertos id, nami, gambar, jenis kelamin, sareng lokalna. Konéksi tangtu Pamaké, sapertos Friends, ogé sayogi. Upami pangguna parantos nyiptakeun langkung seueur data publik na, langkung seueur inpormasi bakal sayogi.

likes

Nyayogikeun aksés kana daptar sadaya halaman anu diaku ku pangguna.

Nyebarkeun ka Tembok

Ngaktipkeun aplikasi pikeun ngirim eusi, koméntar, sareng karesep kana aliran pangguna sareng kana aliran babaturan pangguna.

Inpormasi lengkep ngeunaan pamrosésan Data Pribadi

Data Pribadi dikumpulkeun kanggo tujuan ieu sareng nganggo jasa di handap ieu:

Aksés kana rekening jasa pihak katilu

Jasa ieu ngamungkinkeun Aplikasi ieu ngakses Data tina akun anjeun dina jasa pihak katilu sareng ngalakukeun tindakan kalayan éta.

Jasa ieu henteu diaktipkeun sacara otomatis, tapi meryogikeun otorisasina anu jelas ku Pangguna.

Akses kana akun Facebook (Aplikasi ieu)

Ladénan ieu ngamungkinkeun Aplikasi ieu nyambung sareng akun Pamaké dina jaringan sosial Facebook, disayogikeun ku Facebook Inc.

Idin naros: Resep sareng Terbitkeun dina Tembok.

Tempat ngolahna: USA Kawijakan Privasi https://www.facebook.com/policy.php

Akses kana akun Twitter (Aplikasi ieu)

Ladenan ieu ngamungkinkeun Aplikasi ieu nyambung sareng akun Pamaké dina jaringan sosial Twitter, disayogikeun ku Twitter Inc.

Data Pribadi dikumpulkeun: Rupa-rupa jinis Data.

Tempat ngolahna: USA Kawijakan Privasi http://twitter.com/privacy

Eusi mairan

Jasa koméntar kontén ngamungkinkeun Pamaké pikeun ngadamel sareng nyebarkeun koméntarna kana eusi Aplikasi ieu.

Gumantung kana setélan anu dipilih ku Pamilik, Pamaké ogé tiasa ngantunkeun koméntar anonim. Upami aya alamat email di antara Data Pribadi anu disayogikeun ku Pamaké, éta tiasa dianggo pikeun ngirim bewara koméntar kana kontén anu sami. Pangguna tanggung jawab eusi koméntarna nyalira.

Upami jasa koméntar kontén anu disayogikeun ku pihak katilu parantos dipasang, éta masih tiasa ngumpulkeun data patalimarga wéb pikeun halaman tempat jasa koméntar dipasang, sanaos pangguna henteu nganggo jasa mairan kontén.

Disqus

Disqus nyaéta layanan koméntar kontén anu disayogikeun ku Big Heads Labs Inc.

Data Pribadi dikumpulkeun: Cookie sareng Data Pamakéan.

Tempat ngolahna: USA Kawijakan Privasi http://docs.disqus.com/help/30/

Interaksi sareng jaringan sosial luar sareng platform

Jasa ieu ngamungkinkeun interaksi sareng jaringan sosial atanapi platform éksternal sanés langsung tina halaman Aplikasi ieu.

Interaksi sareng inpormasi anu dicandak ku Aplikasi ieu sok tunduk kana Pamaké's privasi pikeun unggal jaringan sosial.

Upami jasa anu ngamungkinkeun interaksi sareng jaringan sosial dipasang éta masih tiasa ngempelkeun data patalimarga pikeun halaman tempat jasa dipasang, sanaos Pangguna henteu nganggo éta.

Tombol Facebook Like sareng widget sosial (Facebook)

Tombol Facebook Like sareng widget sosial mangrupikeun jasa anu ngamungkinkeun interaksi sareng jaringan sosial Facebook anu disayogikeun ku Facebook Inc.

Data Pribadi dikumpulkeun: Cookie sareng Data Pamakéan.

Tempat ngolahna: USA Kawijakan Privasi http://www.facebook.com/privacy/explanation.php

Inpormasi tambahan ngeunaan Koléksi sareng ngolah Data

peta légal

Data Pribadi Pamaké tiasa dianggo pikeun tujuan hukum ku Data Controller, di Pengadilan atanapi dina tahapan anu ngarah ka kamungkinan tindakan hukum anu timbul tina panggunaan salah Aplikasi ieu atanapi jasa anu aya hubunganana.

Pangguna sadar kana kanyataan yén Data Controller tiasa diperyogikeun pikeun nembongkeun data pribadi nalika dipénta ku otoritas umum.

Inpormasi tambihan ngeunaan Data Pribadi Pamaké

Salian inpormasi anu aya dina kawijakan privasi ieu, Aplikasi ieu tiasa masihan Pamaké kalayan inpormasi tambahan sareng kontekstual ngeunaan jasa khusus atanapi pangumpulan sareng ngolah Data Pribadi upami dipénta.

Log Sistem sareng Pangropéa

Kanggo kaperluan operasi sareng perawatan, Aplikasi ieu sareng jasa pihak katilu mana waé tiasa ngumpulkeun file anu nyatet interaksi sareng Aplikasi ieu (System Logs) atanapi dianggo pikeun tujuan ieu Data Pribadi anu sanés (sapertos Alamat IP).

Inpormasi anu henteu dikandung dina kawijakan ieu

Langkung rinci ngeunaan koléksi atanapi ngolah Data Pribadi tiasa dipénta ti Data Controller iraha waé. Mangga tingali inpormasi kontak dina awal dokumen ieu.

Hak Pangguna

Pamaké ngagaduhan hak, iraha waé, terang naha Data Pribadina parantos disimpen sareng tiasa konsultasi Data Controller pikeun neuleuman kontén sareng asal na, pikeun pariksa akurasina atanapi naroskeun ka ditambih, dibatalkeun, diapdét atanapi dilereskeun , atanapi pikeun transformasi aranjeunna kana format anu henteu namina atanapi pikeun meungpeuk data anu dilaksanakeun dina ngalanggar hukum, ogé pikeun nolak perlakuanna pikeun alesan anu sah sareng sagala alesan anu sah. Panjaluk kedah dikirim ka Data Controller di inpormasi kontak anu disetél di luhur.

Aplikasi ieu henteu ngadukung "Ulah Teu Lacakpamundut.

Pikeun nangtoskeun naha jasa pihak katilu anu dianggo pikeun ngahormat "Ulah Teu Lacakpamundut, punten baca kawijakan privasi aranjeunna.

Parobahan kana kawijakan privasi ieu

Data Controller ngagaduhan hak pikeun ngarobih kabijakan privasi ieu iraha waé ku masihan béwara ka Pamaké na dina halaman ieu. Disarankeun nyarankeun anjeun sering mariksa halaman ieu, ngarujuk kana tanggal modifikasi terakhir anu didaptarkeun di handapeun. Upami Pamaké bantahan kana salah sahiji parobihan kana Sarat jeung Kaayaan, Pamaké kedah lirén nganggo Aplikasi ieu sareng tiasa nyungkeun Data Controller mupus Data Pribadi. Kacuali nyatakeun anu sanésna, kabijakan privasi jaman ayeuna lumaku pikeun sadaya Data Pribadi anu ngagaduhan Data Controller ngeunaan Pangguna.

Inpormasi tina panggunaan Aplikasi kami 

Nalika anjeun nganggo aplikasi sélulér kami, urang tiasa ngempelkeun inpormasi tinangtu salian ti inpormasi anu dijelaskeun dina tempat séjén dina Kawijakan ieu. Salaku conto, urang tiasa ngumpulkeun inpormasi ngeunaan jinis alat sareng sistem operasi anu anjeun anggo. Urang tiasa naros ka anjeun upami anjeun badé nampi bewara push ngeunaan kagiatan dina akun anjeun. Upami anjeun parantos milih kana béja ieu sareng henteu hoyong deui nampi, anjeun tiasa mareumanana ngalangkungan sistem operasi anjeun. Kami tiasa nyungkeun, ngaksés atanapi ngalacak inpormasi dumasar lokasi ti alat sélulér anjeun sahingga anjeun tiasa nyobian fitur dumasar lokasi anu ditawarkeun ku Layanan atanapi nampi bewara push target dumasar lokasi anjeun. Upami anjeun parantos milih pikeun ngabagi inpormasi dumasar lokasi-na,  sareng henteu hoyong deui ngabagiana, anjeun tiasa mareuman pangsa ngalangkungan sistem operasi anjeun. Urang tiasa nganggo parangkat lunak analytics mobile (sapertos crashlytic.com) pikeun langkung ngartos kumaha jalma ngagunakeun aplikasi kami. Urang tiasa ngumpulkeun inpormasi ngeunaan sabaraha sering anjeun nganggo aplikasi sareng data kinerja sanés.

Definisi na rujukan légal

Data Pribadi (atanapi Data)

Sakur inpormasi ngeunaan jalma alami, jalma sah, hiji lembaga atanapi asosiasi, anu aya, atanapi tiasa dicirikeun, malah henteu langsung, ku rujukan ka inpormasi sanés, kalebet nomer idéntifikasi pribadi.

pamakéan Data

Inpormasi anu dikumpulkeun sacara otomatis tina Aplikasi ieu (atanapi jasa pihak katilu anu dianggo dina Aplikasi ieu), anu tiasa kalebet: alamat IP atanapi nami domain komputer anu dianggo ku Pamaké anu nganggo Aplikasi ieu, alamat URI (Uniform Resource Identifier), waktos tina pamundut, metodeu anu digunakeun pikeun ngalebetkeun paménta ka sérver, ukuran file anu ditampi salaku réspon, kode numerik nunjukkeun status jawaban server (hasil anu hasil, kasalahan, sareng sajabana), nagara asalna, anu fitur peramban sareng sistem operasi anu dianggo ku Pamaké, sababaraha detil waktos per kunjungan (contona, waktos anu dianggo dina unggal halaman dina Aplikasi) sareng detil ngeunaan jalur anu dituturkeun dina Aplikasi kalayan rujukan khusus kana urutan halaman dilongok, sareng parameter sanés ngeunaan sistem operasi alat sareng / atanapi lingkungan IT pangguna.

nu make

Individu anu nganggo Aplikasi ieu, anu kedah pas sareng otorisasi ku Subjék Data, anu dijantenkeun Data Pribadi.

Judul Data

Jalma légal atanapi alami saha anu dimaksud Data Pribadi.

Prosesor Data (atanapi Pengawas Data)

Jalma anu alami, jalma sah, administrasi umum atanapi badan sanés, pakaitna atanapi organisasi anu otorisasi ku Controller Data pikeun ngolah Data Pribadi dina patuh sareng kabijakan privasi ieu.

Data Controller (atanapi Pamilik)

Jalma alamiah, jalmi hukum, administrasi umum atanapi badan sanés, pakaitna atanapi organisasi anu leres, ogé ngahiji sareng Data Controller anu sanés, pikeun nyandak kaputusan ngeunaan tujuan, sareng cara ngolah Data Pribadi sareng hartos anu dianggo, kalebet dina ukuran kaamanan ngeunaan operasi sareng panggunaan Aplikasi ieu. Data Controller, kecuali anu dinyatakeun, mangrupakeun Pamilik Aplikasi ieu.

Aplikasi ieu

Alat atanapi parangkat lunak anu ku Data Data Pribadi dikumpulkeun.

cookie

Sakedik data anu disimpen dina alat Pamaké.

inpormasi hukum

Bewara pikeun Pamaké Éropa: pernyataan privasi ieu parantos disiapkeun pikeun memenuhi kawajiban handapeun Art. 10 tina EC Diréktif n. 95 / 46 / EC, sareng di handapeun syarat-syarat Diréktip 2002 / 58 / EC, sakumaha dirévisi ku Diréktur 2009 / 136 / EC, ngeunaan topik Cookies.

Kawijakan privasi ieu berhubungan ngan ukur ka Aplikasi ieu.

Tarjamahkeun halaman ieu?

offlinePunten antosan
Live Rojongan
Online!

Agén Online

fidulink

DOKUMEN FIDULINK anu diperyogikeun

×
hambalan 1
×
hambalan 2
×
hambalan 3
Bahasa "