DASAR AML

Gelut TANGGUNG TANGGAPAN WANGI

Anti anti artos - Kawijakan AML

Fidulink.com mangrupikeun operator na anu ngutamakeun pentingna pisan pikeun merjuangkeun pencucian artos sareng pembiayaan térorismeu, boh di jerona boh dina kerangka proyék sareng kreasi bisnis sanés anu didukungna.

Fidulink.com ngayakeun laksanakeun profési na ku objektivitas lengkep, kajujuran sareng henteu pilih kasih, bari mastikeun kautamaan kapentingan perusahaan, konsumén sareng integritas pasar. Komitmen ieu pikeun ngahargaan standar déontologis sareng étika anu ketat henteu ngan ukur ditujukeun pikeun mastikeun patuh kana undang-undang sareng peraturan anu berlaku dina sagala rupa yurisdiksi dimana Fidulink.com ngoperasikeun, tapi ogé pikeun ngahasilkeun sareng tetep dina jangka panjang, kapercayaan na konsumén, shareholder, karyawan sareng mitra.

 

Piagam Fidulink.com ngeunaan Perilaku Profesional sareng Étika ("Piagam") henteu ngagaduhan tujuan pikeun daptar sacara lengkep sareng sacara rinci sagala aturan kalakuan anu hadé anu ngatur kagiatanana sareng para karyawanna di sababaraha nagara dimana Fidulink.com ngoperasikeun. Sabalikna, tujuanana nyaéta pikeun netepkeun prinsip-prinsip sareng aturan anu ditujukeun pikeun mastikeun yén padamelna gaduh pandangan umum ngeunaan standar étika khusus pikeun Fidulink.com sareng aranjeunna ngalaksanakeun profési na sasuai sareng standar ieu. Tujuanana pikeun nguatkeun kapercayaan internal sareng éksternal tina profesionalisme pagawé Fidulink.com.

Sadaya padamel Fidulink.com (kalebet anu damel dina skéma kadua atanapi kadua) dipiharep nerapkeun aturan sareng prosedur Piagam ieu sacara ati-ati sareng henteu aya tekanan. Kinerja sadidinten tugasna, kalayan tanggung jawab pinuh, kajujuran sareng rajin.

Pembuangan artos / Pembiayaan Teroris

Dibikeun sifat kagiatan Fidulink.com, laundering artos sareng pembiayaan téroris janten résiko khusus sareng signifikan tina sudut pandang hukum sareng pikeun ngajaga reputasina. Patuh kana hukum sareng peraturan anti pencucian uang anu berlaku di nagara-nagara dimana Fidulink.com ngoperasikeun penting pisan. Hasilna Fidulink.com parantos ngembangkeun program diantarana:

  • prosedur internal sareng kontrol anu luyu (ukuran karajinan sabab);
  • program latihan nalika nyewa staf sareng terus-terusan.

Ukuran waspada:

Pangetahuan para nasabah (KYC - Tahu Pelanggan Anjeun) nunjukkeun kawajiban idéntifikasi sareng verifikasi identitas palanggan ogé, upami diperyogikeun, kakuatan jalma-jalma anu lakonan atas nama dimungkinkeun, supados memperoleh kapastian dina nganyahokeun klien anu sah sareng sah:

  • Dina hal jalma alami: ku presentasi dokumen resmi anu leres kalebet foto na. Katerangan anu perlu dicatet sareng dijaga nyaéta nami (s) - kalebet ngaran budak awéwé pikeun awéwé kawin, nama diri, tanggal sareng tempat kalahiran jalmi (kabébasan), ogé hakekat, tanggal sareng tempat ngaluarkeun na. tanggal validitas dokumén sareng nami sareng kualitas otoritas atanapi jalma anu ngaluarkeun dokumén na, upami berlaku, dikonfirmasi kana;
  • Dina hal jalma sah, ku komunikasi anu asli atanapi salinan naon waé kalakuan atanapi ekstrim pendaptaran tanggal kurang kirang tilu bulan tina nami, bentuk hukum, alamat kantor anu kadaptar idéntitas sosial sareng idéntitas mitra sareng pamimpin sosial anu disebatkeun.

Salaku tambahan, inpormasi ieu ogé diperyogikeun:

  • alamat lengkep (es)
  • nomer telepon sareng / atanapi GSM
  • email (s)
  • penjajahan (s)
  • Idéntitas lengkep Diréktur (s)
  • Identitas Pinuh tina Saham Saham 
  • Idéntitas Penerima Ékonomi (s) 

Kitu ogé dokumén di handap ieu:

    • Salin paspor disertipikasi
    • Bukti alamat anu disahkeun parantos dikonfirmasi
    • Surat rujukan bank atanapi akuntan
    • Kamungkinan dokumén idéntifikasi kadua (dokumén idéntitas, lisénsi
      nyetir, ijin tempatna).
    • Plan bisnis
    • Modél bisnis

Daptar ieu henteu lengkep sareng inpormasi sanésna tiasa dipertimbangkeun, gumantung kana kaayaan.

Fidulink.com ngarepkeun konsuménna pikeun nyayogikeun inpormasi anu leres sareng paling anyar, sareng ngawartosan aranjeunna gancang-gancang tina perobihan anu tiasa kajantenan.

Ukuran bakal dilarapkeun bisi ragu:

Upami aya kacurigaan ngeunaan pencucian artos sareng / atanapi pembiayaan téroris, atanapi upami aya cangcaya kana kaaslianana atanapi patalina data idéntifikasi anu dicandak, Fidulink.com ngayakeun:

    • Henteu lebet kana hubungan bisnis atanapi ngalaksanakeun transaksi
    • Pikeun ngeureunkeun hubungan bisnis, tanpa kedah dibenerkeun

 

Ti 01/10/2021 prosés verifikasi anu mimitina direncanakeun pikeun sadaya kreasi perusahaan atanapi anak perusahaan bakal nawiskeun pangguna na verifikasi gratis sareng éléktronik bakal wajib pikeun sutradara sareng pemegang saham. Proses pangendali AML sareng KYC nganggo solusi IDST (www.idst-world.com). 

 

Tarjamahkeun halaman ieu?

offlinePunten antosan
Live Rojongan
Online!

Agén Online

fidulink

DOKUMEN FIDULINK anu diperyogikeun

Mangga lebetkeun inohong pikeun neraskeun.
Laju PPN
7
8
9
4
5
6
1
2
3
C
0
.
Tambihkeun PPN
Dipiceun PPN

Jumlah bersih (teu kaasup tong)

Jumlah Kotor (kaasup tong)

Itungan dumasar kana:

Cék kasadiaan domain

loading
Punten lebetkeun nami domain anjeun
Punten mastikeun yén anjeun sanés robot.

pamayaran kartu bank online fidulink kreasi perusahaan online nyiptakeun fidulink perusahaan online