WWW.FIDULINK.COM > Ngalawan laundering artos | Kawijakan AML

DASAR AML

Gelut TANGGUNG TANGGAPAN WANGI

Anti anti artos - Kawijakan AML

Fidulink nempelkeun pentingna pikeun ngalawan perang ngalawan laundering artos sareng pembiayaan terorisme, di jerona sareng dina proyék-proyék anu didukung.

Fidulink komitmen pikeun laksanakeun bisnisna sacara objéktip, jujur ​​sareng henteu sopan, mastikeun primérasi kapentingan perusahaan, konsumén sareng integritas pasar. Komitmen kana standar étika sareng étika ketat henteu ngan ukur pikeun mastikeun pamatuhan kana undang-undang sareng peraturan anu lumaku dina sagala rupa yurisdiksi di mana Fidulink beroperasi, tapi ogé kéngingkeun teras tetep dina jangka panjang. istilahna kapercayaan para nasabah, pamegang sahamna, karyawan, sareng mitra.

Piagam Fidulink's Charter of Ethics Professional and Professional Ethics ("Piagam") henteu ditétélakeun pikeun daptar sacara total sareng sacara rinci dina sadaya aturan anu hadé pikeun ngatur kagiatan sareng para karyawan di sababaraha nagara anu dioperasi. anu Fidulink ngalaksanakeun bisnis na. Tujuanna pikeun ngan ukur netepkeun prinsip pedoman sareng aturan anu dirancang pikeun mastikeun karyawanna ngagaduhan pamahaman standar étika Fidulink sareng yén aranjeunna ngalaksanakeun profésina anu saluyu sareng standar ieu. Éta tujuan pikeun nguatkeun kredibilitas internal sareng eksternal tina profesionalisme karyawan Fidulink.

Diperkirakeun yén sadaya karyawan Fidulink (kalebet para padamelan anu didamel atanapi kakirangan) bakal nerapkeun sacara scrupulously sareng tanpa tekanan tina aturan sareng prosedur dina Saran ieu dina latihan sapopoé. tina tugasna, dina nanggung jawab, kajujuran sareng rajin.

Pembuangan artos / Pembiayaan Teroris

Dibikeun sifat usaha Fidulink, laundering artos sareng pembiayaan téroris nyababkeun résiko khusus sareng signifikan tina sudut pandang hukum sareng pangropéa. Patuh kana undang-undang sareng peraturan anti dana anti nagara di Fidulink ngajalankeun anu paling penting. Hasilna, Fidulink ngembangkeun program anu ngawengku:

  • prosedur internal sareng kontrol anu luyu (ukuran karajinan sabab);
  • program latihan nalika nyewa staf sareng terus-terusan.

Ukuran waspada:

Pangetahuan para nasabah (KYC - Tahu Pelanggan Anjeun) nunjukkeun kawajiban idéntifikasi sareng verifikasi identitas palanggan ogé, upami diperyogikeun, kakuatan jalma-jalma anu lakonan atas nama dimungkinkeun, supados memperoleh kapastian dina nganyahokeun klien anu sah sareng sah:

  • Dina hal jalma alami: ku presentasi dokumen resmi anu leres kalebet foto na. Katerangan anu perlu dicatet sareng dijaga nyaéta nami (s) - kalebet ngaran budak awéwé pikeun awéwé kawin, nama diri, tanggal sareng tempat kalahiran jalmi (kabébasan), ogé hakekat, tanggal sareng tempat ngaluarkeun na. tanggal validitas dokumén sareng nami sareng kualitas otoritas atanapi jalma anu ngaluarkeun dokumén na, upami berlaku, dikonfirmasi kana;
  • Dina hal jalma sah, ku komunikasi anu asli atanapi salinan naon waé kalakuan atanapi ekstrim pendaptaran tanggal kurang kirang tilu bulan tina nami, bentuk hukum, alamat kantor anu kadaptar idéntitas sosial sareng idéntitas mitra sareng pamimpin sosial anu disebatkeun.

Salaku tambahan, inpormasi ieu ogé diperyogikeun:

  • alamat lengkep (es)
  • nomer telepon sareng / atanapi GSM
  • email (s)
  • penjajahan (s)

Kitu ogé dokumén di handap ieu:

    • Salin paspor disertipikasi
    • Buktina alamat
    • Curriculum vitae
    • Pernyataan (s) tina rekening bank
    • Surat rujukan bank
    • Mungkin dokumen idéntitas tambahan (KTP, pikeun
      nyetir, ijin tempatna).

Daptar ieu henteu lengkep sareng inpormasi sanésna tiasa dipertimbangkeun, gumantung kana kaayaan.

Fidulink ngaharepkeun palanggan na nyayogikeun inpormasi anu leres sareng mutahir sareng ngawartosan sareng geura-énggal aya parobahan anu bakal aya.

Ukuran bakal dilarapkeun bisi ragu:

Dina hal kacurigaan tina laundering artos sareng / atanapi pembiayaan téroris, atanapi bisi ragu tina veracity atanapi relevansi data idéntifikasi anu diala, Fidulink migawe:

    • Henteu kéngingkeun hubungan bisnis atanapi ngadamel transaksi naon waé;
    • Pikeun ngeureunkeun hubungan bisnis, tanpa kaleresan.

 

Tarjamahkeun halaman ieu?

offlinePunten antosan
Live Rojongan
Online!

Agén Online

fidulink

DOKUMEN FIDULINK anu diperyogikeun

×
hambalan 1
×
hambalan 2
×
hambalan 3
Bahasa "