Lisensi Institusi pamayaran

FiduLink ngadukung perusahaan dina usahana pikeun nyiptakeun perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi pamayaran online. Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun pamayaran online sareng jasa transfer artos antara pangguna anjeun.

Lisensi Brokerage Financial

FiduLink ngadukung perusahaan dina usahana pikeun nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi Perbankan sareng / atanapi Perantara Keuangan. Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa brokerage online atanapi dina cabang perbankan sareng / atanapi produk kauangan ka pangguna anjeun.

Lisensi dagang pasar saham

FiduLink ngadukung perusahaan dina usahana nyiptakeun perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi perdagangan kauangan sareng saham. Lisensi ieu masihan anjeun hak pikeun nyayogikeun jasa dagang online pikeun pangguna anjeun.

Lisensi Bursa Mata Artos

FiduLink ngadukung perusahaan dina usahana nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi Bursa Mata Uang Fidusia. Lisensi ieu masihan anjeun hak pikeun nyayogikeun jasa tukeur mata uang online ka pangguna anjeun.

Lisensi Institusi Duit Éléktronik (EMI)

FiduLink ngadukung perusahaan dina usaha nyiptakeun perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi pikeun Institusi Pembayaran Éléktronik (EMI). Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa pamayaran online, transfer artos, Penyediaan kartu pamayaran sareng penyediaan akun (IBAN) antara pangguna anjeun.

E-dompét Lisensi Supplier

FiduLink ngadukung perusahaan dina usahana pikeun nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi Panyadia E-Dompét online. Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa E-Dompet sareng transfer mata uang digital (Cryptocurrencies) antara pangguna anjeun.

Lisensi Pertukaran Mata Uang Éléktronik (Cryptocurrencies)

FiduLink ngadukung perusahaan dina usaha nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi pikeun tukeur mata uang éléktronik (Cryptocurrencies) sacara online. Lisensi ieu masihan hak pangguna anjeun kana jasa pertukaran mata uang digital online.

lisénsi Crowdfunding

FiduLink ngadukung perusahaan dina usahana pikeun nyiptakeun perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi crowdfunding. Lisensi ieu méré hak pamaké anjeun kana penyediaan jasa investasi partisipatif.

Lisensi kiridit

FiduLink ngadukung perusahaan dina usaha nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi pikeun nyayogikeun Pinjaman Moneter (Kredit). Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa pinjaman kauangan ka pangguna anjeun.

Lisénsi perbankan

FiduLink ngadukung perusahaan dina usaha nyiptakeun perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi perbankan atanapi perbankan online. Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun sadaya jasa perbankan sareng kauangan ka pangguna anjeun.

lisénsi ICO

FiduLink ngadukung perusahaan dina usahana pikeun nyiptakeun perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi ICO. Lisensi ieu masihan hak kana suplai E-Dompét sareng penjualan Token anjeun (Cryptocurrency) ka pangguna anjeun.