Lisensi asuransi

FiduLink ngadukung perusahaan dina usaha nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi Asuransi. Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa asuransi ka pangguna anjeun.

Asuransi Brokerage Lisensi

FiduLink ngadukung perusahaan dina usahana pikeun nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi Asuransi sareng / atanapi Perantara Keuangan. Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa calo online pikeun produk asuransi atanapi produk asuransi lembaga ka pangguna anjeun.

Lisensi Agen asuransi

FiduLink ngadukung perusahaan dina usaha nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi Agen Asuransi. Lisensi ieu masihan hak pikeun ngajual sareng ngawakilan firma atanapi asuransi pikeun ngatur jasa asuransi ka klien anjeun.