KECAPAN MENTERI

PUSAT MENTERI KA PILIHAN DI 56

KECAPAN MENTERI

BILIK KEJURUANAN INTARA 56

Pikeun langkung ti 10 taun FIDUnumbu ngadukung palanggan na unggal dinten, sahingga ngawangun pangalaman sareng kanyaho ieu ngeunaan kabutuhan manajer bisnis atanapi eksekutif anu dinamis. FIDUnumbu nyayogikeun anjeun jasa sewa kamar rapat di 56 nagara… Alamat anu bergengsi di Paris, London, Brussel, New York, Mahé, Las Vegas, Dublin sareng langkung ti 56 ibukota dunya.

Ruang rapat anjeun ... Tina rohangan anjeun MY KUNCI milarian sadayana jasa tina FIDUnumbu sareng manajemén lengkep jasa nyéwaan ruang rapat anjeun ... 

Resi, balikeun, transfer surat anjeun ... pusat bisnis anjeun tetep tiasa dianggo unggal dinten ti smartphone anjeun. 

 

 

0/ 24
OPEN
0/7
bantuan
0
bayaran
0%
sukses
PUSAT NEGARA PADIS ING INGKEUNA

FIDULINK DENGAN PANUTUP TO YOU

Pusat bisnis FIDU anjeunnumbu sareng jasa na moal ninggalkeun anjeun, salawasna sareng anjeun éta ngamungkinkeun anjeun cicing dina hubungan anu sampurna sareng pusat bisnis anjeun. 

Pusat bisnis FIDU anjeunnumbu kanggo anjeun pikeun sadaya kabutuhan sareng panarimaan parsel anu sanés, nampi serat sareng surat, pangiriman surat, pangbalikan parsél, ngirim surat, réspon kana email, ... Pusat bisnis online nyata kotak surat anjeun ayeuna dina smartphone atanapi komputer anjeun.  

 

1 2 3 USERS DI BISNES

MULTI USER TAMPILAN

FIDUnumbu nyayogikeun anjeun jasa pikeun perusahaan kamungkinan ngagunakeun jasa nyéwaan kamar rapat dina sababaraha akun pelanggan (tina perusahaan anu sami waé)

Hingga 3 pangguna pikeun harga anu sami… *

Damel ayeuna ruang palanggan anjeun pikeun ngumpulkeun ruangan pasamoan.