KOMUNITAS VIRTUAL

Kalayan VIRTUAL AND DI 56 NEGARA

KOMUNITAS VIRTUAL

ADDRESS PRESENT AND DI 56 NEGARA

Pikeun langkung ti 10 taun FIDUnumbu ngadukung palanggan na unggal dinten, sahingga ngawangun pangalaman sareng kanyaho ieu ngeunaan kabutuhan manajer bisnis atanapi eksekutif anu dinamis. FIDUnumbu nyayogikeun anjeun jasa kantor virtual kami pikeun perusahaan di 56 nagara… Alamat anu bergengsi di Paris, London, Brussel, New York, Mahé, Las Vegas, Dublin sareng langkung ti 56 ibukota dunya.

Kantor virtual bergengsi anjeun ... Tina rohangan anjeun MY KUNCI milarian sadayana jasa tina FIDUnumbu sareng manajemén lengkep jasa domiciliasi anjeun ... 

Panarimaan, balikkeun, transfer surat anjeun ... pusat dominasi anjeun tetep tiasa dianggo unggal dinten ti telepon pinter anjeun. 

 

 

0/ 24
OPEN
0/7
bantuan
0
bayaran
0%
sukses
KOMUNITAS VIRTUAL ING INGKEUNYA

KOMUNITAS VIRTUAL CLOSER TO YOU

Pusat bisnis FIDU anjeunnumbu sareng jasa na moal ngantunkeun anjeun, sok sareng anjeun ngamungkinkeun anjeun tetep dina hubungan sampurna sareng pusat kantor virtual anjeun. 

Kantor maya FIDU anjeunnumbu kanggo anjeun pikeun sadaya kabutuhan sareng panarimaan parsel anu sanés, nampi serat sareng surat, pangiriman surat, pangbalikan parsél, ngirim surat, réspon kana email, ... Pusat bisnis online nyata kotak surat anjeun ayeuna dina smartphone atanapi komputer anjeun.  

 

1 2 3 USERS DI BISNES

MULTI USER TAMPILAN

FIDUnumbu nyayogikeun anjeun jasa pikeun perusahaan kamungkinan ngagunakeun jasa kantor virtual dina sababaraha akun pelanggan (tina perusahaan anu sami waé)

Hingga 3 pangguna pikeun harga anu sami… *

Ayeuna damel area palanggan anjeun pikeun nyetél kantor perusahaan virtual anjeun.