Lisensi Angkutan Panumpang

FiduLink ngadukung perusahaan dina usaha nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi Angkutan Panumpang (Angkutan Penumpang Jalan). Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa angkutan panumpang.

lisénsi taksi

FiduLink ngadukung perusahaan dina usaha nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi pikeun Angkutan Jalma ku Taksi (Taksi Angkutan). Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa angkutan panumpang ku Taksi.

Lisensi Angkutan Barang

FiduLink ngadukung perusahaan dina usaha nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi Angkutan Angkutan Jalan (Angkutan Angkutan Jalan). Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa angkutan barang.

Lisensi Supir UBER

FiduLink ngadukung perusahaan dina usaha nyiptakeun perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi angkutan panumpang ku kendaraan atanapi limousine (Angkutan Jalan Jalma). Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa angkutan panumpang.

Lisensi Angkutan Udara

FiduLink ngadukung perusahaan dina usaha nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi Angkutan Udara Barang (Angkutan Udara Barang). Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa angkutan udara pikeun Barang.

Lisensi Angkutan Panumpang Udara

FiduLink ngadukung perusahaan dina usahana pikeun nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi Angkutan Udara Pribadi (Angkutan Udara Jalma). Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa angkutan udara panumpang.

Lisensi Angkutan Angkutan Maritim

FiduLink ngadukung perusahaan dina usaha nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi Angkutan Maritim Barang (Angkutan Barang Maritim). Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa angkutan barang.

Angkutan Maritim Lisensi Jalma

FiduLink ngadukung perusahaan dina usahana pikeun nyiptakeun Perusahaan sareng kéngingkeun lisénsi Angkutan Maritim Jalma (Maritime Transport of Persons). Lisensi ieu masihan hak pikeun nyayogikeun jasa angkutan panumpang maritim.