Léngkah 1

Pilih yurisdiksi perusahaan anjeun nyiptakeun sakumna 5 benua anu aya dina platform Fidulink. Pilih nagara teras mastikeun pesenan anjeun sacara online ku nuturkeun léngkah-léngkah di Pasar Fidulink. Léngkah ieu nginpokeun panaséhat Fidu anyar anjeunlink (pengacara lokal, akuntansi lokal, pengacara lokal) tina raraga anjeun.

Entong hilap ngalampirkeun dokumén anu aya hubunganana sareng paménta kreasi perusahaan online anjeun (pituduh pangguna bakal dipasihkeun saatos validasi urutan unduhan anjeun) (daptar dokumén dina halaman)

 

Kami nawiskeun pakét layanan anu lengkep anu kalebet: 

 

  • Konstitusi perusahaan 
  • Ngadamel kalakuan 
  • Pambuka Perbankan 
  • Pendaptaran Perusahaan 
  • Hukum pendaptaran waragad hukum 
  • Alamat Prestige
  • Ngirim dokumén PDF 
  • Ngirimkeun Dokumén Asli

PILIHAN NEGARA

INCORPORATION

Léngkah 2

Agén Fidu anjeunlink ngadukung paménta kreasi bisnis anjeun. Panaséhat anjeun bakal ngintunkeun anjeun tautan kana bentuk perusahaan Éléktronik di nagara anu parantos anjeun pilih. Salami léngkah ieu anjeun kedah disayogikeun dokumén idéntitas anjeun (hal anu sami upami anjeun gaduh réncang). 

 

Anjeun gaduh pilihan: 

  • Bentuk Electronic 
  • Bentuk Tulisan 

 

Salaku bagian tina program kami pikeun ngamanpam data sareng idéntitas palanggan urang sareng asosiasi sareng atanapi investor, sertifikasi dokumen ku masarakat notaris wajib. Sadaya prosedur nyiptakeun perusahaan dilaksanakeun ku pengacara Fidulink, Pengacara Fidulink sareng Akuntan Fidulink enggon.

 

Kerahasiaan lengkep nyaéta aksés ka ongkos anu paling saé pikeun layanan bisnis online online anjeun. Fidulink nyarioskeun sadayana Juragan Fidulink , Pengacara Fidulink , Akuntan Fidulink nyaéta staf pikeun nawiskeun kerahasiaan sampurna jasa sareng manpaat. 

Léngkah 3

Salami sadaya prosés nyiptakeun perusahaan anjeun bakal diinpokeun ku panaséhat anjeun ngeunaan kamajuan prosedur ogé sadaya pamundut perkawis perusahaan anjeun. 

 

Anjeun PERUSAHAAN SIAP !

 

  • Palaksanaan jasa 
  • Aktipasi Spasi anjeun MY KUNCI
  • Aktipkeun Talatah anjeun MY KUNCI
  • Ngirim dokumén ku email ( PDF )
  • Kirim surat dokumen perusahaan asli
  • Nyauran sareng nyauran link konfigurasi teras (kantor virtual) 

 

 

Anjeun tiasa ogé dina pamundut kéngingkeun kantor fisik kalayan kontrak nyéwa. Sewa kantor anu dilengkepan, nyéwa rohangan rapat… Pusat dominan Fidulink kabuka nalika jam buka kantor di Yurisdiksi.

Mimitian UP

Jelaskeun 47 JURISDICTIONS DI AFRIKA

JELIHAN SENI NEGARA DI AFRIKA I DIPAKEKEUN SOSI ONLINE

JARI 21 JURISDICTIONS DI ASIA

TEMPAT SENARAKAN NEGARA DI ASIA mah Nyipta Sosiasi ONLINE

JARI 23 JURISDEKTIF DI AMERIKA

PELIHIN SENI NEGARA DI AMERIKA I NGALAKKEUN SOSIET ONLINE DI AMERIKA

JELIHANA 32 JURISDEKTIF DI EUROPE

JELARAKAN NYAJUAN NEGARA DI EUROPE I DIKEHKEUNKEUN KOPERASI EUROPE ONLINE

Jelaskeun 4 XNUMX JURISDICTIONS DI OCEANIA

PELIHIN SENARAI NEGARA DI OCEANIA Kuring NGALAMI SOSIETIA ONLINE
ciptaan perusahaan fidulink nyiptakeun perusahaan online luar nagri luar negeri perusahaan nyiptakeun jasa online
Daptar dokumen pikeun nyiptakeun perusahaan jauh

dokumén diperlukeun

  • LATIHAN DIREKTOR 
  • ALAMAT NGENTUKKEUN DIREKTOR 
  • LENGKAP PENTING 
  • ANTARI ADDRESS DIPANGGAL 
  • SIJIL INCORPORASI (IF COMPANY) 

 

Kirimkeun dokumén ka: info @ fidulink.com nganggo nomer urutan anjeun atanapi via Pasar Fidulink

×
hambalan 1
×
hambalan 2
×
hambalan 3
Bahasa "