Léngkah 1

Pilihan Nagara anu anjeun badé muka akun bank di saluareun 5 buana. Pilih nagara teras mastikeun pesenan anjeun sacara online ku nuturkeun léngkah-léngkah di Pasar Fidulink. Entong hilap ngalampirkeun dokumén anu aya hubunganana sareng pamundut anjeun pikeun muka rekening bank online

 

SIEUN PILIHAN!

 

  • Muka rekening bank perusahaan dina agénsi 
  • Pembukaan akun bank perusahaan jauh 

 

Dina hal pamundut pikeun muka rekening bank perusahaan jauh, kakuatan ogé sertifikasi ku notaris umum bakal dilakukeun ku panaséhat Fidu anjeun.link bakal nyayogikeun dokumen anjeun.

 

PILIHAN NEGARA

BUBUKA TO BANK

Léngkah 2

Panaséhat Fidu anjeunlink hubungan sareng bank mitra di nagara anu anjeun dipilih pikeun ngalebetkeun pamundut sareng dokumen anjeun ka agén perbankan kontak na.

 

Anjeun gaduh pilihan: 

  • Bentuk Electronic 
  • Bentuk Tulisan 

 

Kirimanana rata-rata 48 dugi 72 jam gumantung kana bank. Salami periode ieu anjeun kedah ngantosan balikeun deui agén perbankan sareng panaséhat Fidu anjeun.link.

Léngkah 3

Validasi tina pambukaan perusahaan akun bank nganggo bank ieu hiji anu ngirimkeun nomer akun bank anjeun sareng aksés internét anjeun. Akun bank perusahaan anjeun ayeuna dibuka. 

 

Bank bakal masihan anjeun di handap ieu: 

  • Nomer akun bank internasional 
  • Rekening bank perusahaan multi-mata uang 
  • Pengenal perbankan online 
  • Sistem kaamanan transaksi Internét
  • Kartu Bank (debit atanapi kiridit)

 

Prosesna rata-rata antara 4 sareng 7 dinten kerja, ieu tiasa variasina gumantung kana bank sareng lembaga kauangan. 

AKAUN BANK BUKA

AKAUN BANK SOSIETY BANK DI AFRIKA

JABAR SENARAKAN NEGARA DI AFRIKA I BUKA AKAUN BANK ONLINE

AKAUN AKUKAN AKSARI AKAN DI ASIA

TEMPAT SENI NEGARA DI ASIA I BUKA AKAUN BANK ONLINE

AKSUN BANK SOSIETY BANK DI AMERIKA

TEMPAT SENI NEGARA DI AMERIKA I BUKA AKAUN BANK ONLINE

AKUN KOMUNITAS BANKING AKUN DI EUROPE

JELARAKAN SENI NEGARA DI EUROPE I BUKA AKAUN BANK ONLINE

AKSUN BANK SOSIETY BANK DI OCEANIA

Ningali SENARAI NEGARA DI OCEANIA I BUKA AKAUN BANK ONLINE
Buka rekening bank lepas pantai online muka rekening bank perusahaan luar negeri online muka rekening online online
Daptar dokumen anu disayogikeun pikeun muka akun bank perusahaan

dokumén diperlukeun

  • SERTIFIKASI INCORPORASI 
  • LATIHAN DIREKTOR 
  • ALAMAT NGENTUKKEUN DIREKTOR
  • FIDULINK ONLINE BUKU 
  • LENGKAP PENTING 
  • ANTARI ADDRESS DIPANGGAL 
  • DIRECTOR CV

 

Kirimkeun dokumén ka: info@fidulink.com kalayan nomer pesenan anjeun atanapi via pasar Fidulink

 

×
hambalan 1
×
hambalan 2
×
hambalan 3
Bahasa "