Amérika Serikat, Inggris, Perancis, Jérman sareng nagara-nagara sanés anu aya di G7 dinten Saptu ngahontal perjanjian anu penting pikeun mundur langkung seueur artos ti perusahaan multinasional sapertos GAFAM sareng ngirangan insentifna pikeun mindahkeun kauntunganana ka tempat pajeg luar negeri anu pajeg rendah.

WAKTU PAJAK

Aturan pajak global anu ayeuna aya ti taun 1920an sareng merangan raksasa téknologi multinasional anu ngical jasa jauh sareng nyayogikeun potongan ageung kauntunganana pikeun harta intelektual anu dicekel dina yurisdiksi pajak rendah.

Pajak minimum 15%

Lokasi anu langkung adil di Nagara tempat perusahaan mayar pajeg na

Detil konci tetep tiasa disawalakeun dina sababaraha bulan ka payun. Urusan Sabtu nyarioskeun ngan ukur "perusahaan multinasional anu paling ageung sareng nguntungkeun" anu kapangaruhan.

G7 kalebet Amérika Serikat, Jepang, Jérman, Britania Raya, Perancis, Italia sareng Kanada. Ati-ati, Nanging, pengumuman anu kuat ieu dumasarkeun sakedap ngan pikeun nagara-nagara anu aya dina rapat ieu sareng Dunya henteu ngan ukur 7 nagara. Numutkeun ka para ahli urang, perjanjian ieu ngan ukur épéktip upami aya perjanjian global. Pikeun momen ieu tetep ngan ukur pangaruh pengumuman.

Tarjamahkeun halaman ieu?

offlinePunten antosan
Live Rojongan
Online!

Agén Online

fidulink

DOKUMEN FIDULINK anu diperyogikeun

×
hambalan 1
×
hambalan 2
×
hambalan 3
Bahasa "