1 Pesenan

Mesen karya panyalindungan anjeun, merek, musik, konsép, gagasan, kontrak

2 Wangun

Kirimkeun karya anjeun sareng lengkepan langsung dina formulir

3 Geus réngsé

Nampi sertipikat panyalindungan resmi anjeun saatos publikasi dina Blockchain

Perlindungan anu kacida aman pikeun karya anjeun di langkung ti 193 nagara

Kumaha éta jalanna?

Rohangan ieu ngamungkinkeun pangusaha jeung pausahaan, seniman, panulis ... mun deposit karya maranéhanana ambéh maranéhanana boga panyalindungan tinggi hak maranéhanana sarta ngalawan counterfeits na reproductions lianna. Perlindungan anu kacida aman sareng gancang tina karya anjeun.  

Hak Cipta Fidulink nawarkeun kaamanan publikasi karya kalawan konfirmasi Blockchain sarta bantuan Hukum ahli hukum FiduLink.com di 193 Nagara lamun aya sengketa. Pasihan karya anjeun, kontrak, pilem, musik, buku, merek ... panyalindungan total! Pikeun anjeun kaamanan ngeunaan tanggal sareng waktos Publikasi, Panarimaan, Pamilik.

Jaga Buku anjeun dina ngan sababaraha klik

BUKU HAK CIPTA

  • DEPOSIT + CLOUD (Unlimited)
  • SERTIFIKAT RESMI (PDF)
  • SERTIFIKAT KERTAS RESMI
  • PUBLIKASI BLOCKCHAIN
  • KONFIRMASI BLOCKCHAIN
  • TETEP SANGGUH

Sederhana sareng gancang, deposit Buku anjeun otomatis pinuh ku kituna kami bakal nampi konfirmasi pendaptaran anjeun langsung sareng pusat Hak Cipta FiduLink kami.

Sertipikat resmi deposit sareng segel hukum sareng tanggal sareng waktos deposit bakal dikirim ka anjeun ku email, pos sareng tiasa diunduh di daérah palanggan anjeun.

SITUS WEB HAK CIPTA

  • DEPOSIT + CLOUD (Unlimited)
  • SERTIFIKAT RESMI (PDF)
  • SERTIFIKAT KERTAS RESMI
  • PUBLIKASI BLOCKCHAIN
  • KONFIRMASI BLOCKCHAIN
  • TETEP SANGGUH

Sederhana sareng gancang, file halaman wéb anjeun otomatis otomatis, janten kami bakal nampi konfirmasi pendaptaran anjeun langsung sareng pusat Hak Cipta FiduLink kami.

Sertipikat resmi deposit sareng segel hukum sareng tanggal sareng waktos deposit bakal dikirim ka anjeun ku email, pos sareng tiasa diunduh di daérah palanggan anjeun.

Jaga Musik anjeun dina ngan sababaraha klik

MUSIK HAK CIPTA

  • DEPOSIT + CLOUD (Unlimited)
  • SERTIFIKAT RESMI (PDF)
  • SERTIFIKAT KERTAS RESMI
  • PUBLIKASI BLOCKCHAIN
  • KONFIRMASI BLOCKCHAIN
  • TETEP SANGGUH

Sederhana sareng gancang, deposit Musik anjeun otomatis pinuh ku kituna kami bakal nampi konfirmasi pendaptaran anjeun langsung sareng pusat Hak Cipta FiduLink kami.

Sertipikat resmi deposit sareng segel hukum sareng tanggal sareng waktos deposit bakal dikirim ka anjeun ku email, pos sareng tiasa diunduh di daérah palanggan anjeun.

HAK CIPTA VIDEO

  • DEPOSIT + CLOUD (Unlimited)
  • SERTIFIKAT RESMI (PDF)
  • SERTIFIKAT KERTAS RESMI
  • PUBLIKASI BLOCKCHAIN
  • KONFIRMASI BLOCKCHAIN
  • TETEP SANGGUH

Sederhana sareng gancang, kiriman pidéo anjeun otomatis otomatis, janten kami langsung nampi konfirmasi pendaptaran anjeun ti pusat Hak Cipta FiduLink kami.

Sertipikat resmi deposit sareng segel hukum sareng tanggal sareng waktos deposit bakal dikirim ka anjeun ku email, pos sareng tiasa diunduh di daérah palanggan anjeun.

Ngajaga Brand anjeun dina ngan sababaraha clicks

MEREK HAK CIPTA

  • DEPOSIT + CLOUD (Unlimited)
  • SERTIFIKAT RESMI (PDF)
  • SERTIFIKAT KERTAS RESMI
  • PUBLIKASI BLOCKCHAIN
  • KONFIRMASI BLOCKCHAIN
  • TETEP SANGGUH

Sederhana sareng gancang, panyampaian Merek Dagang anjeun otomatis otomatis, janten kami bakal nampi konfirmasi pendaptaran anjeun langsung ti pusat Hak Cipta FiduLink kami.

Sertipikat resmi deposit sareng segel hukum sareng tanggal sareng waktos deposit bakal dikirim ka anjeun ku email, pos sareng tiasa diunduh di daérah palanggan anjeun.

DOKUMEN HAK CIPTA

  • DEPOSIT + CLOUD (Unlimited)
  • SERTIFIKAT RESMI (PDF)
  • SERTIFIKAT KERTAS RESMI
  • PUBLIKASI BLOCKCHAIN
  • KONFIRMASI BLOCKCHAIN
  • TETEP SANGGUH

Saderhana sareng gancang, panyampaian Dokumén anjeun otomatis otomatis, janten kami bakal nampi konfirmasi pendaptaran anjeun langsung ti pusat Hak Cipta FiduLink kami.

Sertipikat resmi deposit sareng segel hukum sareng tanggal sareng waktos deposit bakal dikirim ka anjeun ku email, pos sareng tiasa diunduh di daérah palanggan anjeun.

Jaga Aplikasi anjeun dina ngan ukur sababaraha klik

APLIKASI HAK CIPTA

  • DEPOSIT + CLOUD (Unlimited)
  • SERTIFIKAT RESMI (PDF)
  • SERTIFIKAT KERTAS RESMI
  • PUBLIKASI BLOCKCHAIN
  • KONFIRMASI BLOCKCHAIN
  • TETEP SANGGUH

Sederhana sareng gancang, panyampaian Aplikasi anjeun otomatis pinuh ku kituna kami bakal nampi konfirmasi pendaptaran anjeun langsung sareng pusat Hak Cipta FiduLink kami.

Sertipikat resmi deposit sareng segel hukum sareng tanggal sareng waktos deposit bakal dikirim ka anjeun ku email, pos sareng tiasa diunduh di daérah palanggan anjeun.

HAK CIPTA FOTO

  • DEPOSIT + CLOUD (Unlimited)
  • SERTIFIKAT RESMI (PDF)
  • SERTIFIKAT KERTAS RESMI
  • PUBLIKASI BLOCKCHAIN
  • KONFIRMASI BLOCKCHAIN
  • TETEP SANGGUH

Sederhana sareng gancang, kiriman Poto anjeun otomatis pinuh, ku kituna kami bakal langsung nampi konfirmasi pendaptaran anjeun ti pusat Hak Cipta FiduLink kami.

Sertipikat resmi deposit sareng segel hukum sareng tanggal sareng waktos deposit bakal dikirim ka anjeun ku email, pos sareng tiasa diunduh di daérah palanggan anjeun.