LAKI BANK

ASSISTANCE | HUBUNGAN DOSSIER

LAKI BANK

DAPATKEJANG BANK

Pikeun leuwih ti 10 taun Fidulink mamatahan sareng ngiringan para nasabah dina léngkah-léngkah sareng ngumpulkeun lisénsi Bank ku kituna ieu tiasa muka Bank sorangan. Dukungan komprehensif dina konstitusi file anu pikantuk lisénsi Bank tapi ogé dina konstitusi perusahaan nyalira sareng anu sanés langkung ti 56 Bumi. 

 

Hiji jasa anu cocog sareng turnkey pikeun nawiskeun klien kami jasa anu bergengsi. Tim spesialis dina sektor perbankan sareng kauangan di sakumna dunya. Kalayan pangalaman kami sareng alat sareng solusi kami pikeun nyandak lisénsi bank anjeun bakal janten langkah anu gampang sareng henteu aya jalan pejuang.

Kalayan pangalaman sapertos urang, urang ngan ukur tiasa ngabéjaan yén kéngingkeun lisénsi perbankan saderhana.

 

0/ 24
OPEN
0/7
bantuan
0
bayaran
0%
sukses
APLIKASI PELANGGAN BANK

LAKI BANK

FIDUnumbu nawiskeun para nasabah bantuan anu lengkep dina aplikasi sareng konstitusi file lisénsi Bank. Agén FIDUnumbu ngalengkepan aplikasi anjeun pikeun lisénsi Bank. 

Pikeun nampi langkung seueur inpormasi ngeunaan pamundut lisénsi perbankan, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nyungkeun ti penasihat FIDUnumbu.

 

BUAT BANK AND ONLINE?

NGAPATKAN BANK?

Naha anjeun badé ngadamel Bank? Kéngingkeun Bank Online?

Nyiptakeun bank anjeun dina sababaraha dinten tiasa dilakukeun ku jalan kaluar tina FIDUnumbu pendirian Bank anjeun, konstitusi file aplikasi lisénsi sareng prosedur aplikasi lisénsi perbankan, perkenalan perbankan, pendirian sarana pamayaran, hosting sareng nyiptakeun anjeun wéb.

×
hambalan 1
×
hambalan 2
×
hambalan 3
Bahasa "