poe

June 6, 2021

Téknologi sareng tempat pajeg Perjanjian pajak G7 bersejarah

Amérika Serikat, Inggris, Perancis, Jérman sareng nagara-nagara sanés anu aya di G7 dinten Saptu ngahontal perjanjian anu penting pikeun mundur langkung seueur artos ti perusahaan multinasional sapertos GAFAM sareng ngirangan insentifna pikeun mindahkeun kauntunganana ka tempat pajeg luar negeri anu pajeg rendah. WAKTU Pajak Aturan pajak global ayeuna ...
Maca deui
×
hambalan 1
×
hambalan 2
×
hambalan 3
Bahasa "